Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Kızlar bu arada buz rengi donuk beyaz akıntım var az önce oldu saydama yakın kokusuz yapışkan değil ne ki acaba adet öncesi gelen akıntı böyle olurmu ki gebelikle ilgili olabilir mi ay allah ya valla bütün bildiklerimi unuttum

insallah tutunmuştur canım

Amann aman varsa çıkar mıydı ki erken mi yumurtlamadan sonra 10. Gün çıkan var gibi geçip çıkan var günün de çıkan var bilemedim
Cikardi bence zaten hic bi farklilik yok bende. Sadece adet oncesi gogus agrisi var. Oda 4 5 aydir falan basladi onceleri o da yoktu.
Akinti adet oncesi gelen sarimtrak azcik bisey.
Sivilce yok
Bel agrisi yok
Olsa ben hissederdim canim.

Cikardi bence zaten hic bi farklilik yok bende. Sadece adet oncesi gogus agrisi var. Oda 4 5 aydir falan basladi onceleri o da yoktu.
Akinti adet oncesi gelen sarimtrak azcik bisey.
Sivilce yok
Bel agrisi yok
Olsa ben hissederdim canim.
Anladım cnm hakkımızda hayırlısı neyse olacak zaten de işte yakınız ya günlerimiz ondan sana soruyorum hep

Anladım cnm hakkımızda hayırlısı neyse olacak zaten de işte yakınız ya günlerimiz ondan sana soruyorum hep
Anladim canim sorabilirsin tabi ki.
Ben alistim artik nerdeyse bi sene olucak . Ilk hafta bi umutlaniyorum sonra geciyo.
Rabbim sana nasip etsin insAllah

Annelere nazlanıyorlar canım benimkide azıttı benle yatacak ninni olacak oo arttı isteği bende bugün tak dedi uyku eğitimine geçiş yaptım gayet rahyuyudu hala uyuyor bir saat oldu nirmalde on dk da kalkıyordu böyle yalamaya başladığında keşke vereydim eğitimi ne kucağa aldım ne emzirerek uyuttum nede salladım pışpış patpat yöntemiymiş :)) akşam vakti nasıl olacağını bakalım bugünü atlatırsak kalcak 4 gün seninki nasıl uyuyor bu yöntemi sende dene istersen sakın olursa rahat yer belki

Benim bir hafta sonra yani toplasan 7 yada 8 gün sonra tuttu belirtilerinden anladım ateşlenme kaşık ağrısı lekelenme varmı belirtin hiç
Cnm losyon gibi beyaz akıntı bugün var.kasik ağrım hiç durmadı hep var ama ağrı gibi değil zonklama sizlama seyirme gibi karnimi mutfak tezgaha dayandigimda sizlama oldu yine bugün.doluluk hissim var cnm ya umutlanmayayim diyorum farklı bi tuhaf olmam böyle.. sersem gibiyim ..lekelenme yok.atesi bilmiyorum ama bi titreme geliyo arada..persembe erken geb. Çıkar mı yoksa cuma gidip direk kan mı versem..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…