- 4 Aralık 2019
- 753
- 1.622
- 43
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #80.981
Gecmis olsun canimCanım içemem ki be maydanoz ağzıma suremiyorum o bi mahveder, sabahtan beri kusuyorum zaten
bilmiyorum ki canımNiye cnm ya düzenin bozuldu senin yada üşüttün neden kusuyorsun
sağolasin cnmGecmis olsun canim
insallah tutunmuştur canımKızlar bu arada buz rengi donuk beyaz akıntım var az önce oldu saydama yakın kokusuz yapışkan değilne ki acaba adet öncesi gelen akıntı böyle olurmu ki gebelikle ilgili olabilir mi ay allah ya valla bütün bildiklerimi unuttum
Hayırlısı canım bakalım iki kızım var gönül isterki erkek olsun ama kısmet tabiBenimde 25 26 gün dongum ama adetin uzun senin o yizden ovulasyon zamanına denk geliyorsa bilemiyorum cnm erkek olasılığı yüksek tabi.. hayırlısı olsun hakkında
Canim.ben eminim olmadigina 10. Gunum bugun. Icimden gelmeyerek test yaptim negatif. Bosuna yaptim. 6 gune adet olurum ben
Amann amanCanim.ben eminim olmadigina 10. Gunum bugun. Icimden gelmeyerek test yaptim negatif. Bosuna yaptim. 6 gune adet olurum ben
Cikardi bence zaten hic bi farklilik yok bende. Sadece adet oncesi gogus agrisi var. Oda 4 5 aydir falan basladi onceleri o da yoktu.Amann amanvarsa çıkar mıydı ki erken mi yumurtlamadan sonra 10. Gün çıkan var gibi geçip çıkan var günün de çıkan var bilemedim
Anladım cnm hakkımızda hayırlısı neyse olacak zaten de işte yakınız ya günlerimiz ondan sana soruyorum hepCikardi bence zaten hic bi farklilik yok bende. Sadece adet oncesi gogus agrisi var. Oda 4 5 aydir falan basladi onceleri o da yoktu.
Akinti adet oncesi gelen sarimtrak azcik bisey.
Sivilce yok
Bel agrisi yok
Olsa ben hissederdim canim.
Anladim canim sorabilirsin tabi ki.Anladım cnm hakkımızda hayırlısı neyse olacak zaten de işte yakınız ya günlerimiz ondan sana soruyorum hep
Sen test felan yaptinmi senin kacinci gununAnladım cnm hakkımızda hayırlısı neyse olacak zaten de işte yakınız ya günlerimiz ondan sana soruyorum hep
Umutsuzluk yok cnm hepimize nasip etsin inşallahAnladim canim sorabilirsin tabi ki.
Ben alistim artik nerdeyse bi sene olucak . Ilk hafta bi umutlaniyorum sonra geciyo.
Rabbim sana nasip etsin insAllah
Yok cnm henüz test yapmadim yumurtlamadan sonra 8. Gün bugün. Bir hafta var ortalama adeteSen test felan yaptinmi senin kacinci gunun
Annelere nazlanıyorlar canım benimkide azıttı benle yatacak ninni olacak oo arttı isteği bende bugün tak dedi uyku eğitimine geçiş yaptım gayet rahyuyudu hala uyuyor bir saat oldu nirmalde on dk da kalkıyordu böyle yalamaya başladığında keşke vereydim eğitimi ne kucağa aldım ne emzirerek uyuttum nede salladım pışpış patpat yöntemiymiş :)) akşam vakti nasıl olacağını bakalım bugünü atlatırsak kalcak 4 gün seninki nasıl uyuyor bu yöntemi sende dene istersen sakın olursa rahat yer belkiBen hala bebekle ugrasmaya devam canım
Canım cocuga mama verdin mi çıldırıyor ya aklımı kaçırcam artık bugun annem baktı biraz kızımı gezmeye götürdük az az sık sık içirdim diyor annem senin stresini hissediyor sanırım beni okadar zorlamadı dedi
Kanda ver bence bazen testlerde çıkmıyor yengemle oldu hiçbir test göstermedi kandan başka malesefCanim.ben eminim olmadigina 10. Gunum bugun. Icimden gelmeyerek test yaptim negatif. Bosuna yaptim. 6 gune adet olurum ben
Benim bir hafta sonra yani toplasan 7 yada 8 gün sonra tuttu belirtilerinden anladım ateşlenme kaşık ağrısı lekelenme varmı belirtin hiçYok cnm henüz test yapmadim yumurtlamadan sonra 8. Gün bugün. Bir hafta var ortalama adete
Cnm losyon gibi beyaz akıntı bugün var.kasik ağrım hiç durmadı hep var ama ağrı gibi değil zonklama sizlama seyirme gibiBenim bir hafta sonra yani toplasan 7 yada 8 gün sonra tuttu belirtilerinden anladım ateşlenme kaşık ağrısı lekelenme varmı belirtin hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?