Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Çıkar hatta ikigün sonra bile çıkar ben lekelenmende sonra ikigün bekledim öyyyaptım çok silik çıkmıştı ikigün sonrasında baya belirgin di :))) bir anda kramp gibi birşey giriyor mu

O bendede var canım ama gebelikte o akıntı olmuyordu cuma günü değilmi adetin inşaAllah hamilesindir

Üff bu ay da olmazsa yapacağım şeyler: doktora gideceğim inş
Bide tek ilişki değil hem koyulaştığı zaman hem de silikleştiği zaman iki ilişki yapacağım oğlumda da öyle yapmıştım. Tek seferde tutmuyor sanki yada en azından bende

Dur bakalım cnm daha ne ara karar verdin olmadı diyorsun alemsin valla

bende aynisini yapicam, hatta doktor gitmiycem

bende aynisini yapicam, hatta doktor gitmiycem
Ben yumurtlamadan önce doktora gideceğim sadece genel bi muayene olmak için çünkü gebelik düşündüğümden beri hiç gitmedim en son 4 sene önce oğlumu doğurmuştum düşün yani yoksa yumurtladımmı yumurtlamadımmı bilmem ne diye gitmeyeceğim gitmemde insan zaten stresli daha da stresli olur öyle.. laboquick fena değil doğru gösterdiğine inanıyorum bakalım hayırlısı ya canım inşaAllah olur hepimizin

ben Allaha emanet deniycem ya, yine bi sürü test aldim, carsamba gelir , evde ovula var, laboquick innovita ve miratech aldim, hepsinii ayni anda yapicam, belki sadece pik gordugum gun doktora giderim o kadar,

ben Allaha emanet deniycem ya, yine bi sürü test aldim, carsamba gelir , evde ovula var, laboquick innovita ve miratech aldim, hepsinii ayni anda yapicam, belki sadece pik gordugum gun doktora giderim o kadar,
Ooo yok yok sende maşaAllah canım evet ya Rabbim nasip etsin yeterki gerisi vesile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…