- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #81.001
Çıkar hatta ikigün sonra bile çıkar ben lekelenmende sonra ikigün bekledim öyyyaptım çok silik çıkmıştı ikigün sonrasında baya belirgin di :))) bir anda kramp gibi birşey giriyor muCnm losyon gibi beyaz akıntı bugün var.kasik ağrım hiç durmadı hep var ama ağrı gibi değil zonklama sizlama seyirme gibikarnimi mutfak tezgaha dayandigimda sizlama oldu yine bugün.doluluk hissim var cnm ya umutlanmayayim diyorum farklı bi tuhaf olmam böyle.. sersem gibiyim ..lekelenme yok.atesi bilmiyorum ama bi titreme geliyo arada..persembe erken geb. Çıkar mı yoksa cuma gidip direk kan mı versem..
Gözün aydın canımkizlarrr hastalandım çok şükür
kizlarrr hastalandım çok şükür
[/QUOTE
Hadi sıkıntın çıktı gitti cnm şükür..simdi sağlıkla önümüzdeki aylara bakicaz insallah✌
Kramp kasığima giriyor ama sonrasında bacagima yayiliyorÇıkar hatta ikigün sonra bile çıkar ben lekelenmende sonra ikigün bekledim öyyyaptım çok silik çıkmıştı ikigün sonrasında baya belirgin di :))) bir anda kramp gibi birşey giriyor mu
Bence hamilesin :))) hayırlısı ile canımKramp kasığima giriyor ama sonrasında bacagima yayiliyor10. Gün dolsun bi test bakayım
Kramp kasığima giriyor ama sonrasında bacagima yayiliyor10. Gün dolsun bi test bakayım
Inşallah cnm istiyorum gerçekten ümitliyim burada paylaşmak nasip olur inşallah ne diimBence hamilesin :))) hayırlısı ile canım
ayy sağol canimmGözün aydın canımkırmızı kartı yedin bakalım
O bendede var canım ama gebelikte o akıntı olmuyorduKızlar bu arada buz rengi donuk beyaz akıntım var az önce oldu saydama yakın kokusuz yapışkan değilne ki acaba adet öncesi gelen akıntı böyle olurmu ki gebelikle ilgili olabilir mi ay allah ya valla bütün bildiklerimi unuttum
Oy çok sevindim hadi gözün aydınkizlarrr hastalandım çok şükür
Adete bu kadar sevineceğimiz günler de varmış
Dur bakalım cnm daha ne ara karar verdin olmadı diyorsunÜff bu ay da olmazsa yapacağım şeyler: doktora gideceğim inş
Bide tek ilişki değil hem koyulaştığı zaman hem de silikleştiği zaman iki ilişki yapacağım oğlumda da öyle yapmıştım. Tek seferde tutmuyor sanki yada en azından bende
bende aynisini yapicam, hatta doktor gitmiycemÜff bu ay da olmazsa yapacağım şeyler: doktora gideceğim inş
Bide tek ilişki değil hem koyulaştığı zaman hem de silikleştiği zaman iki ilişki yapacağım oğlumda da öyle yapmıştım. Tek seferde tutmuyor sanki yada en azından bende
Ayy ne bilim canım ya bi var diyorum bi yok diyorum ben de ne düşüneceğimi şaşırdımDur bakalım cnm daha ne ara karar verdin olmadı diyorsunalemsin valla
Ben yumurtlamadan önce doktora gideceğim sadece genel bi muayene olmak için çünkü gebelik düşündüğümden beri hiç gitmedim en son 4 sene önce oğlumu doğurmuştum düşün yanibende aynisini yapicam, hatta doktor gitmiycem
ben Allaha emanet deniycem ya, yine bi sürü test aldim, carsamba gelir , evde ovula var, laboquick innovita ve miratech aldim, hepsinii ayni anda yapicam, belki sadece pik gordugum gun doktora giderim o kadar,Ben yumurtlamadan önce doktora gideceğim sadece genel bi muayene olmak için çünkü gebelik düşündüğümden beri hiç gitmedim en son 4 sene önce oğlumu doğurmuştum düşün yaniyoksa yumurtladımmı yumurtlamadımmı bilmem ne diye gitmeyeceğim gitmemde insan zaten stresli daha da stresli olur öyle.. laboquick fena değil doğru gösterdiğine inanıyorum bakalım hayırlısı ya canım inşaAllah olur hepimizin
Ooo yok yok sende maşaAllah canımben Allaha emanet deniycem ya, yine bi sürü test aldim, carsamba gelir , evde ovula var, laboquick innovita ve miratech aldim, hepsinii ayni anda yapicam, belki sadece pik gordugum gun doktora giderim o kadar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?