Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Kızlar uyutma yöntemim işe yaradı kızım hiç ağlamadan uyudu buraya yazmayı unutmayın diye hemen yazdım çok şükür on dk sürdü ne salaldm nede memede uyuttum hamdolsun hemen uyudu agresifte değildi ilkten bir agrasiflesmişti bugün ama az kaldı başarıcaz merak edenler olursa pışpış patpat yöntemi araştırabilir uygulayanlar dan özellikle bukadar etkili olacağını düşünmüyordum açıkcası

iki kızıma da uyku eğitimi verdim canım bende , gozunaydin seninde bi kaç güne düzen tamamen oturur

Yarın misafirim var gene pertim şuan temizlik hazırlık mahvoldum gerçekten sizde ne var ne yok

Cikardi bence zaten hic bi farklilik yok bende. Sadece adet oncesi gogus agrisi var. Oda 4 5 aydir falan basladi onceleri o da yoktu.
Akinti adet oncesi gelen sarimtrak azcik bisey.
Sivilce yok
Bel agrisi yok
Olsa ben hissederdim canim.
Sivilce kız bebek habercisi derler doğru mu? Ben sivilcelendim ondan soruyorum biliyormusunuz

Sivilce kız bebek habercisi derler doğru mu? Ben sivilcelendim ondan soruyorum biliyormusunuz
Canim kisiye gore degisir ama cenede cikan sivilce icin erkek bebek belirtisi bana gore. Cevremde ki erkek bebege hamilelerde hep vardi.
Mesela ben hamileliklerimde hic sivilcelenmedim.

İnşallah canım sen kaçgünde tamamladım hangi yöntemi denemistin
5 günde bitmişti, ismini hatırlamıyorum cnm ama beşiği koyuyordum, sureleri vardi ağladıkça gidip kucağıma almadan sadece 1 dakika sırtını pışpışliyordum , susunca çıkıyordum, uyuyana kadar hiç kucağıma almiyordum

kızlarım da bende de 1 tane bile sivilce bile çıkmadı, kız bebeklerde cirkinlesilir diyordu herkes ama ben guzellesmistim, ikinci kızımda özellikle sadece sivri bi karnım vardı ve gerçekten değişik şekilde elim yüzüm guzellesmisti herkes özellikle karnıma bakarak erkek diyordu. ama kız

Valla benim her adetime 4-5 kala çene bölgemde sivilceler olur gene sivilcelenmiştim dedim gene adet olacağım oğluma hamileliğimi öğrenmiştim hiç bellli etmiyor yani kişinin düzenine göre değişiyor.. hımm bak ama hamileliğin ileriki ayları için söylenmiş olabilir kızda çirkinleşir derler ya..

Aynen benimde öyleydi iki kizimda da karnım sivri yüzümde sivilcelenme yoktu. Herkes güzelleştin diyordu o kişiden kişiye değişiyor. Tatlı yedim hep ikisinde de cnm tatlı istiyordu. Ama çok kustum neredeyse 9 ay kustum ikisinde de..

ben de ayniydim cnm cnm 9 ay kusma ve kanama hergün vurundugum iğneler mi dersinnn ay da bir vurundugum ciger geliştiriciler mi dersinnn her halt vardı yani

ben de ayniydim cnm cnm 9 ay kusma ve kanama hergün vurundugum iğneler mi dersinnn ay da bir vurundugum ciger geliştiriciler mi dersinnn her halt vardı yani
Hepsi stresten ya benimde oldu kaç ay sadece stres hamilelere Allah kolaylık versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…