Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Kızlar bu arada hemen yine günlük belirtilerimi yazayım akıntım sıvı su gibi boguk beyaz değil artık ama ovi akıntısı gibi de değil sıvı catlama akıntısı gibi..dun geceden beri bel ağrım çok fazla yataktan zor kalktım sabah kesiliyor gibi ağrı.ve kafamı karıştıran sık idrar çıkıyorum bu saate kadar bekledim emin olmak için az sıvı aldım yine tuvalet yine tuvalet ya psikolojik mi kendime söz verdim perşembe ye kadar test yapicam diye.. Bisey ler söyleseniz ne iyi gelecek olumlu olumsuz farketmez...

Canım belirtiler guzel, bugün kaçıncı gün senin, erkek bebeler erken çıkıyormuş ya testte

Inşallah cnm umitlenmek ıi de işte bilemedim oviden sonra ki 9. Gün bugün erken dimi..bacagima vuran can sıkıcı bi agri var bugun hic durmadi..
geçenlerde birisi yazmış 9.gün öğrendim diye hatırlayamadım kim oldugunu, yarın sabah test yap bence, testin çoksa her sabah yap

canım ben 6 gün önceden test yaptım hiç bişey çıkmadı tertemizdi dedim kesin değilim ama adet günü yaptım anında kıpkırmızı çift çizgi çıktı dediğin gibi akıntım vardı ki akıntı olmaz yani adetten hemen önce ovulasyon testi yaptım pik çıktı çok şaşırdım araştırdım sonradan ki hamileysen ovu testi koyu çıkıyormuş birde ateşlenip yataklara düşmüştüm acayip halsizlik uyku hali oldu ilk belirtilerim

Inşallah ben de görürüm eğer hislerim yanıltmıyorsa bi tuhaflık var farklılık bakalım nasip ins..

Sabah yapayım ozaman yarın.. çıkmaz sa da çıkmaz napim yine yaparim 2 gun kala dimi✌ ayy hic ii degilim aklım hep orda güya hiç dusunmeyecektim
yap gitsin ne olacak canım, er yada geç belli olacak yani , insan düşünmeden edemiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…