- 7 Ocak 2020
- 104
- 160
- 18
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #81.041
Yuzunde cillenme olur derler ama bende hic olmadi canimSivilce kız bebek habercisi derler doğru mu? Ben sivilcelendim ondan soruyorum biliyormusunuz
Cnm hayırlı olsun bebisin onceliklekızlar bide bişey soracağım kese şekline göre cinsiyet belli olurmu benim bunda muz gibi sivri biber gibi kesem fikri olan var mı
Teşekkür ederim
teşekkür ederim canım bulamadım ben ama bi bakarım tekrarCnm hayırlı olsun bebisin oncelikleonunla ilgili bi topic görmüş tüm sitede. Aratabiirsin şekline göre yorum yapanlar var..
Aynı bendim kese seklımde öyleydı oğlum oldukızlar bide bişey soracağım kese şekline göre cinsiyet belli olurmu benim bunda muz gibi sivri biber gibi kesem fikri olan var mı
Rica ederimTeşekkür ederim
ay hadi inşallah çok istiyorum bu kez erkek olmasınıAynı bendim kese seklımde öyleydı oğlum oldu
Canım belirtiler guzel, bugün kaçıncı gün senin, erkek bebeler erken çıkıyormuş ya testteKızlar bu arada hemen yine günlük belirtilerimi yazayımakıntım sıvı su gibi boguk beyaz değil artık ama ovi akıntısı gibi de değil sıvı catlama akıntısı gibi..dun geceden beri bel ağrım çok fazla yataktan zor kalktım sabah kesiliyor gibi ağrı.ve kafamı karıştıran sık idrar çıkıyorum bu saate kadar bekledim emin olmak için az sıvı aldım yine tuvalet yine tuvalet ya psikolojik mi kendime söz verdim perşembe ye kadar test yapicam diye.. Bisey ler söyleseniz ne iyi gelecek olumlu olumsuz farketmez...
Inşallah cnm umitlenmek ıi de işte bilemedimCanım belirtiler guzel, bugün kaçıncı gün senin, erkek bebeler erken çıkıyormuş ya testte
geçenlerde birisi yazmış 9.gün öğrendim diye hatırlayamadım kim oldugunu, yarın sabah test yap bence, testin çoksa her sabah yapInşallah cnm umitlenmek ıi de işte bilemedimoviden sonra ki 9. Gün bugün erken dimi.. bacagima vuran can sıkıcı bi agri var bugun hic durmadi..
canım ben 6 gün önceden test yaptım hiç bişey çıkmadı tertemizdi dedim kesin değilim ama adet günü yaptım anında kıpkırmızı çift çizgi çıktı dediğin gibi akıntım vardı ki akıntı olmaz yani adetten hemen önce ovulasyon testi yaptım pik çıktı çok şaşırdım araştırdım sonradan ki hamileysen ovu testi koyu çıkıyormuş birde ateşlenip yataklara düşmüştüm acayip halsizlik uyku hali oldu ilk belirtilerimKızlar bu arada hemen yine günlük belirtilerimi yazayımakıntım sıvı su gibi boguk beyaz değil artık ama ovi akıntısı gibi de değil sıvı catlama akıntısı gibi..dun geceden beri bel ağrım çok fazla yataktan zor kalktım sabah kesiliyor gibi ağrı.ve kafamı karıştıran sık idrar çıkıyorum bu saate kadar bekledim emin olmak için az sıvı aldım yine tuvalet yine tuvalet ya psikolojik mi kendime söz verdim perşembe ye kadar test yapicam diye.. Bisey ler söyleseniz ne iyi gelecek olumlu olumsuz farketmez...
Cok testim ama erken geb 2 tane almıştım yarın sabah onu mu yapsamgeçenlerde birisi yazmış 9.gün öğrendim diye hatırlayamadım kim oldugunu, yarın sabah test yap bence, testin çoksa her sabah yap
Inşallah ben de görürümcanım ben 6 gün önceden test yaptım hiç bişey çıkmadı tertemizdi dedim kesin değilim ama adet günü yaptım anında kıpkırmızı çift çizgi çıktı dediğin gibi akıntım vardı ki akıntı olmaz yani adetten hemen önce ovulasyon testi yaptım pik çıktı çok şaşırdım araştırdım sonradan ki hamileysen ovu testi koyu çıkıyormuş birde ateşlenip yataklara düşmüştüm acayip halsizlik uyku hali oldu ilk belirtilerim
sen bilirsin cnm valla ben olsam yaparım, adet olana kadar yolu var nede olsaCok testim ama erken geb 2 tane almıştım yarın sabah onu mu yapsamen erken 2 sinde olsam 5 gün var adete ..
Sabah yapayım ozaman yarın.. çıkmaz sa da çıkmaz napimsen bilirsin cnm valla ben olsam yaparım, adet olana kadar yolu var nede olsa
yap gitsin ne olacak canım, er yada geç belli olacak yani , insan düşünmeden edemiyorSabah yapayım ozaman yarın.. çıkmaz sa da çıkmaz napimyine yaparim 2 gun kala dimi✌ ayy hic ii degilim aklım hep orda güya hiç dusunmeyecektim
inşallah canım gönlündekini nasip etsin rabbimInşallah ben de görürümeğer hislerim yanıltmıyorsa bi tuhaflık var farklılık bakalım nasip ins..
Canım ben 9. Ögrendim varsa cıkar inşallahSabah yapayım ozaman yarın.. çıkmaz sa da çıkmaz napimyine yaparim 2 gun kala dimi✌ ayy hic ii degilim aklım hep orda güya hiç dusunmeyecektim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?