- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #81.061
kanamanın, düşük tehlikesinin ve erken doğum olacak diye suyun gelmesi stresten olurmu senceHepsi stresten ya benimde oldu kaç ay sadece stres hamilelere Allah kolaylık versin inşallah
Cnm bi ark insta da arzumla cinsiyet tahmini diye birine baktirdi kendisi öyle tutturmuş kız istoyordu o çok inanıyor benim deneme yapacağımı bilmiyordu bana da dedi ben yapmıştım o yüzden kaldı öyle.. düşünüyor san bi bak istersen.. hem takvim hem bioritm nasıl denk gelecek hepsibu bioritm grafiğine bakabilen anlayan var mı kızlar, yeni takintim
onu biliyorum tamam canım sagolasin ✌Cnm bi ark insta da arzumla cinsiyet tahmini diye birine baktirdi kendisi öyle tutturmuş kız istoyordu o çok inanıyor benim deneme yapacağımı bilmiyordu bana da dedi ben yapmıştım o yüzden kaldı öyle.. düşünüyor san bi bak istersen.. hem takvim hem bioritm nasıl denk gelecek hepsi
Kusmaya da inamıyorum canım ben ikisindede son ayıma kadar kusmuştum ikisindede ekşi acı canım çekerdi yani tamamen kişiyle alakalıAynen benimde öyleydi iki kizimda da karnım sivri yüzümde sivilcelenme yoktu. Herkes güzelleştin diyordu o kişiden kişiye değişiyor. Tatlı yedim hep ikisinde de cnm tatlı istiyordu. Ama çok kustum neredeyse 9 ay kustum ikisinde de..
Sivri olunca erkek diyorlardıkızlar bide bişey soracağım kese şekline göre cinsiyet belli olurmu benim bunda muz gibi sivri biber gibi kesem fikri olan var mı
İçime doğuyo belirtilerin gebelik belirtileri hadi güzel haberler ver bizeSabah yapayım ozaman yarın.. çıkmaz sa da çıkmaz napimyine yaparim 2 gun kala dimi✌ ayy hic ii degilim aklım hep orda güya hiç dusunmeyecektim
Inşallah cnm hayırlısıİçime doğuyo belirtilerin gebelik belirtileri hadi güzel haberler ver bize
Resmini atsana bakalım kese değil de kesenin içindeki bebeğin konumu önemli olankızlar bide bişey soracağım kese şekline göre cinsiyet belli olurmu benim bunda muz gibi sivri biber gibi kesem fikri olan var mı
Cnm inşallah..bebisin nasıl oldu sen nasılsın.. yarını da atlatayim ertesi gün yapicam cnm direncem sanırım gücüm yok şimdilik çok umutluyum bu ay çünküM Matthillda çok merak ediyorum seni. Yarın güzel haberler ver inşallah. Biraz erken yapacaksın ama... Bende erken test yaptım bu ay biliyorsun
geçmiş olsnben de ayniydim cnm cnm 9 ay kusma ve kanamahergün vurundugum iğneler mi dersinnn ay da bir vurundugum ciger geliştiriciler mi dersinnn her halt vardı yani
tesekkurler,Günaydın
geçmiş olsn
Ban at bakayım canımbu bioritm grafiğine bakabilen anlayan var mı kızlar, yeni takintim
Bakıyorum öyle bugün şiddetli ağrı çektim karın ağrısı öldüm resmen ben doğum sancısı hatırlıyor da bu hemde adetimde olan sancıda ben o nedenle doğum sancısını çok değil az geldi banaNapıyorsunuz kızlar
oyy geçmiş olsun canım. Bu arada senin kaç çocuğun var? Geçen gruptaki eski mesajlara bakıyordum sen de vardın.. sen şuna hamilelik düşünüyor musun?Bakıyorum öyle bugün şiddetli ağrı çektim karın ağrısı öldüm resmen ben doğum sancısı hatırlıyor da bu hemde adetimde olan sancıda ben o nedenle doğum sancısını çok değil az geldi bana
Biortim nedir kız??Ban at bakayım canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?