Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
bu bioritm grafiğine bakabilen anlayan var mı kızlar, yeni takintim
Cnm bi ark insta da arzumla cinsiyet tahmini diye birine baktirdi kendisi öyle tutturmuş kız istoyordu o çok inanıyor benim deneme yapacağımı bilmiyordu bana da dedi ben yapmıştım o yüzden kaldı öyle.. düşünüyor san bi bak istersen.. hem takvim hem bioritm nasıl denk gelecek hepsi

onu biliyorum tamam canım sagolasin ✌

Kusmaya da inamıyorum canım ben ikisindede son ayıma kadar kusmuştum ikisindede ekşi acı canım çekerdi yani tamamen kişiyle alakalı

M Matthillda çok merak ediyorum seni. Yarın güzel haberler ver inşallah. Biraz erken yapacaksın ama... Bende erken test yaptım bu ay biliyorsun

M Matthillda çok merak ediyorum seni. Yarın güzel haberler ver inşallah. Biraz erken yapacaksın ama... Bende erken test yaptım bu ay biliyorsun
Cnm inşallah..bebisin nasıl oldu sen nasılsın.. yarını da atlatayim ertesi gün yapicam cnm direncem sanırım gücüm yok şimdilik çok umutluyum bu ay çünkü

Denemeden sonraki 5. Günüm
oyy geçmiş olsun canım. Bu arada senin kaç çocuğun var? Geçen gruptaki eski mesajlara bakıyordum sen de vardın.. sen şuna hamilelik düşünüyor musun?

Ayyy buarada bugün denemeden sonra 5. Gün bi varsa belirti bişey hisseder miyim? Daha adete 12 gün var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…