- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #81.081
Tek kızım var ona hamile kalmadan önce burayı takib ediyordum am öylesine canım deneme yapamadm hiç daha 7,5 aylıkDenemeden sonraki 5. Günüm
oyy geçmiş olsun canım. Bu arada senin kaç çocuğun var? Geçen gruptaki eski mesajlara bakıyordum sen de vardın.. sen şuna hamilelik düşünüyor musun?
Nasıl açıklayabilirim ki bilmiyorum insan8n duygusal fiziksel ve zihinsel haritası diyelimBiortim nedir kız??
Bebişim daha iyi ama diş olayını atlatamadik hala uyumuyoruz bu yüzden, bak saat kaç olmuş ben buralardayimCnm inşallah..bebisin nasıl oldu sen nasılsın.. yarını da atlatayim ertesi gün yapicam cnm direncem sanırım gücüm yok şimdilik çok umutluyum bu ay çünkü
5 gun geçmiş daha yumurtan dolleneli 2 gün olmuştur yani bir şey hissetmen için bana biraz erken geldi.. 1 hafta sonra bir şeyler hissedebilirsin belkii.Ayyy buarada bugün denemeden sonra 5. Gün bi varsa belirti bişey hisseder miyim? Daha adete 12 gün var
Hımm anladım canım hayırlısı olsunTek kızım var ona hamile kalmadan önce burayı takib ediyordum am öylesine canım deneme yapamadm hiç daha 7,5 aylık
Değilmi işte insan sabırsızlanıyor5 gun geçmiş daha yumurtan dolleneli 2 gün olmuştur yani bir şey hissetmen için bana biraz erken geldi.. 1 hafta sonra bir şeyler hissedebilirsin belkii.
Günaydın canımgünaydın kizlar
Gunaydin canisigünaydın kizlar
gebelik mi? Mathilda bide 3 çiçek annesi yapacaktıtest yapan yok muu?? nerdesiniz sevgili anne adayları?
hem gebelik hem ovulasyongebelik mi? Mathilda bide 3 çiçek annesi yapacaktı
Bilmez miyimm.. sana haberim var bugün ben kan verdim bakalım sonuç ne çıkacak.Değilmi işte insan sabırsızlanıyor
Bu testleri bugün mu yaptın? Yani son testlerin koyu sanki ovu başlamış gibi..Iyimisiniz arkadaşlar. Bu ay yumurtalamam nezaman olacak çok merak ediyorum burdan hepinizin attığı ovulasyon resimlerini takip ettim çubuk test ile bu ay ikinci denemem olacak inşallah. Bu resimde attığım en son test siliklenmişmi yani öyle oldumu ilişki olsunmu?
Bende 9. Gun comfort yaptim ve yoktuMrb kızlar comfort diye erken geb testi vardı tabiki dayanamadım sabah yaptım negatifsilik dahi değil.. predictor var yarın da onu yapicam bakalım.. moralimi bozmadim ama üzüldüm biraz belirtiler aynen devam ..bilmiyorum kafam karisik
Catlaman olduktan 2 sun sonra kafana göre takilabilirsin. Çünkü zaten 2 gün yaşayan yumurta buluştu ya da öldü..Kızlar şimdi hamile kaldiysam rahat rahat peynir yogurt yiyebilirmiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?