Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Denemeden sonraki 5. Günüm

oyy geçmiş olsun canım. Bu arada senin kaç çocuğun var? Geçen gruptaki eski mesajlara bakıyordum sen de vardın.. sen şuna hamilelik düşünüyor musun?
Tek kızım var ona hamile kalmadan önce burayı takib ediyordum am öylesine canım deneme yapamadm hiç daha 7,5 aylık

Cnm inşallah..bebisin nasıl oldu sen nasılsın.. yarını da atlatayim ertesi gün yapicam cnm direncem sanırım gücüm yok şimdilik çok umutluyum bu ay çünkü
Bebişim daha iyi ama diş olayını atlatamadik hala uyumuyoruz bu yüzden, bak saat kaç olmuş ben buralardayim
Sende test için ne kadar dayandin o kadar sağlıklı sonuç alırsın. İnşallah gönlündeki gibi olur her şey .

Ayyy buarada bugün denemeden sonra 5. Gün bi varsa belirti bişey hisseder miyim? Daha adete 12 gün var
5 gun geçmiş daha yumurtan dolleneli 2 gün olmuştur yani bir şey hissetmen için bana biraz erken geldi.. 1 hafta sonra bir şeyler hissedebilirsin belkii.

Iyimisiniz arkadaşlar. Bu ay yumurtalamam nezaman olacak çok merak ediyorum burdan hepinizin attığı ovulasyon resimlerini takip ettim çubuk test ile bu ay ikinci denemem olacak inşallah. Bu resimde attığım en son test siliklenmişmi yani öyle oldumu ilişki olsunmu?

Eklentiler

• 0CDFF983-EC8B-49EF-AF84-C84F82178E7F.webp
    27,5 KB · Görüntüleme: 59
Mrb kızlar comfort diye erken geb testi vardı tabiki dayanamadım sabah yaptım negatif silik dahi değil.. predictor var yarın da onu yapicam bakalım.. moralimi bozmadim ama üzüldüm biraz belirtiler aynen devam ..bilmiyorum kafam karisik

Eklentiler

• 20200129_082621.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 68
Bu testleri bugün mu yaptın? Yani son testlerin koyu sanki ovu başlamış gibi..
Bende 9. Gun comfort yaptim ve yoktu
Bugün kan verdim hala adet yok bugün 16.gunu catlamanin..
Biraz daha bekle 2 gün daha diğerini öyle yap bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…