Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
bu bioritm grafiğine bakabilen anlayan var mı kızlar, yeni takintim
Ayyy buarada bugün denemeden sonra 5. Gün bi varsa belirti bişey hisseder miyim? Daha adete 12 gün var
Canım ben denemeden bir hafta sonra sağlık ocağında kan testi yaptırmıştım cıkmamıstı sonrada 14. Gün nötr olmadı dıye doktora gıttıgımde doktor gebelıkten subhelendı ve 14. Gün kanda çıktı bendim doktorumun bana söylemıs olduğu şey ılıskıden sonra 14. Gün cıkar demıstı

Canim evet birazcik siliklesme var. Bu ay deneme yapmayacaksin heralde. Siviya dikkat ederek 4 saat sonra bi test daha yap tam belli olur. Ona gore deneme yapicagin zaman icin fikir olusur kafanda.

en alttaki test en son yaptığın dimi? öyleyse evet sanki o zaman ilişki olmalı, yine arkadaşlarda baksın da , bi de tek marka test yap, alt alta koy, başka marka yine yapacaksan yine onu da aynı marka ile devam et alt alta koy, böyle kırmızı mavi karıştırma kafan karisir

olsun canım daha var ne de olsa

bu ay eşimle benim tam yumurtlama gununde erkek çıkıyor ama yine de takip etmek lazım. fakat yüksek ihtimal ben bu ay deneme yapmicam.

Rabbim hayirlisini nasip etsin insAllah

Yok canım geçen yumurtalamamda yaptıklarım olurda akşam denk gelirse aklımda olsunda diye paylaşdım en sonda test gibi oldumu silik oluyormu ilişki olmalımı bekelemelimiyim daha silik olmasını

Canim evet birazcik siliklesme var. Bu ay deneme yapmayacaksin heralde. Siviya dikkat ederek 4 saat sonra bi test daha yap tam belli olur. Ona gore deneme yapicagin zaman icin fikir olusur kafanda.
Canım bu geçmiş ovulasyon testim bu. Bilmek istediğim o resimde görünen en alttaki test gibi oldumu ilişki olması gerekiyordu yanılmıyorsam

Sağ ol canım birisi dijital test o yumurtalama olduğu günü gösteriyor onu bırakacağım normal test ile devam edeceğim öğrenme amaclı ikisini bir yapıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…