- 9 Şubat 2017
- 836
- 1.395
- 113
- 32
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #81.101
bu bioritm grafiğine bakabilen anlayan var mı kızlar, yeni takintim
Canım ben denemeden bir hafta sonra sağlık ocağında kan testi yaptırmıştım cıkmamıstı sonrada 14. Gün nötr olmadı dıye doktora gıttıgımde doktor gebelıkten subhelendı ve 14. Gün kanda çıktı bendim doktorumun bana söylemıs olduğu şey ılıskıden sonra 14. Gün cıkar demıstıAyyy buarada bugün denemeden sonra 5. Gün bi varsa belirti bişey hisseder miyim? Daha adete 12 gün var
Canim evet birazcik siliklesme var. Bu ay deneme yapmayacaksin heralde. Siviya dikkat ederek 4 saat sonra bi test daha yap tam belli olur. Ona gore deneme yapicagin zaman icin fikir olusur kafanda.Iyimisiniz arkadaşlar. Bu ay yumurtalamam nezaman olacak çok merak ediyorum burdan hepinizin attığı ovulasyon resimlerini takip ettim çubuk test ile bu ay ikinci denemem olacak inşallah. Bu resimde attığım en son test siliklenmişmi yani öyle oldumu ilişki olsunmu?
en alttaki test en son yaptığın dimi? öyleyse evet sanki o zaman ilişki olmalı, yine arkadaşlarda baksın da , bi de tek marka test yap, alt alta koy, başka marka yine yapacaksan yine onu da aynı marka ile devam et alt alta koy, böyle kırmızı mavi karıştırma kafan karisirIyimisiniz arkadaşlar. Bu ay yumurtalamam nezaman olacak çok merak ediyorum burdan hepinizin attığı ovulasyon resimlerini takip ettim çubuk test ile bu ay ikinci denemem olacak inşallah. Bu resimde attığım en son test siliklenmişmi yani öyle oldumu ilişki olsunmu?
olsun canım daha var ne de olsaMrb kızlar comfort diye erken geb testi vardı tabiki dayanamadım sabah yaptım negatifsilik dahi değil.. predictor var yarın da onu yapicam bakalım.. moralimi bozmadim ama üzüldüm biraz belirtiler aynen devam ..bilmiyorum kafam karisik
bu ay eşimle benim tam yumurtlama gununde erkek çıkıyor ama yine de takip etmek lazım. fakat yüksek ihtimal ben bu ay deneme yapmicam.Canım ben denemeden bir hafta sonra sağlık ocağında kan testi yaptırmıştım cıkmamıstı sonrada 14. Gün nötr olmadı dıye doktora gıttıgımde doktor gebelıkten subhelendı ve 14. Gün kanda çıktı bendim doktorumun bana söylemıs olduğu şey ılıskıden sonra 14. Gün cıkar demıstı
Rabbim hayirlisini nasip etsin insAllahMrb kızlar comfort diye erken geb testi vardı tabiki dayanamadım sabah yaptım negatifsilik dahi değil.. predictor var yarın da onu yapicam bakalım.. moralimi bozmadim ama üzüldüm biraz belirtiler aynen devam ..bilmiyorum kafam karisik
Yok canım geçen yumurtalamamda yaptıklarım olurda akşam denk gelirse aklımda olsunda diye paylaşdım en sonda test gibi oldumu silik oluyormu ilişki olmalımı bekelemelimiyim daha silik olmasınıBu testleri bugün mu yaptın? Yani son testlerin koyu sanki ovu başlamış gibi..
Bende 9. Gun comfort yaptim ve yoktu
Bugün kan verdim hala adet yok bugün 16.gunu catlamanin..
Biraz daha bekle 2 gün daha diğerini öyle yap bence.
Canım bu geçmiş ovulasyon testim bu. Bilmek istediğim o resimde görünen en alttaki test gibi oldumu ilişki olması gerekiyordu yanılmıyorsamCanim evet birazcik siliklesme var. Bu ay deneme yapmayacaksin heralde. Siviya dikkat ederek 4 saat sonra bi test daha yap tam belli olur. Ona gore deneme yapicagin zaman icin fikir olusur kafanda.
Amin cnm inşallah biraz hevesim gitti ama belirtilerRabbim hayirlisini nasip etsin insAllah
Sağ ol canım birisi dijital test o yumurtalama olduğu günü gösteriyor onu bırakacağım normal test ile devam edeceğim öğrenme amaclı ikisini bir yapıyorum.en alttaki test en son yaptığın dimi? öyleyse evet sanki o zaman ilişki olmalı, yine arkadaşlarda baksın da , bi de tek marka test yap, alt alta koy, başka marka yine yapacaksan yine onu da aynı marka ile devam et alt alta koy, böyle kırmızı mavi karıştırma kafan karisir
O en son yaptigin testten baska da yapman gerekirdi.Canım bu geçmiş ovulasyon testim bu. Bilmek istediğim o resimde görünen en alttaki test gibi oldumu ilişki olması gerekiyordu yanılmıyorsam
Ben test yapmiyorum daha. Eminim cunku olmadigina.Amin cnm inşallah biraz hevesim gitti ama belirtilerdelircem yani .. sen naptin
Bende bu ay yoksa yok ..net karar verdim nasip değilmiş diyeceğim artikBen test yapmiyorum daha. Eminim cunku olmadigina.
En son subatta deneme yapicam olmazsa uzunn bi sure ara vericem zaten, cunku cok yipratti bu surec beni
Nıye atlıyorsun cnm bu ayı Çin takvımı ıcınmıydı seninbu ay eşimle benim tam yumurtlama gununde erkek çıkıyor ama yine de takip etmek lazım. fakat yüksek ihtimal ben bu ay deneme yapmicam.
Cnm sen ilişki gununu 1 baz alarak 12. Gün fln kan tahıllı ver bence benim doktorumun dedıgı oydu yaniBende bu ay yoksa yok ..net karar verdim nasip değilmiş diyeceğim artik
Cnm silik de olsa görsem hemen kan vericem zaten bi de hayal kırıklığı olmasın kan net onu bende biliyorum bakalımCnm sen ilişki gununu 1 baz alarak 12. Gün fln kan tahıllı ver bence benim doktorumun dedıgı oydu yani
Tamam takip edeceğim bu ay ki yumurtalamada paylaşırım burdan yine. Allah razı olsunO en son yaptigin testten baska da yapman gerekirdi.
Takip yapinca tam silinmeyi de gorun ki net bi fikir olsun
Senden de razi olsunTamam takip edeceğim bu ay ki yumurtalamada paylaşırım burdan yine. Allah razı olsun
Ovu sıra ilk sende herhaldehem gebelik hem ovulasyon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?