- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #81.121
Ayyy hadi güzel haberler ver bize canım inşaAllahBilmez miyimm.. sana haberim var bugün ben kan verdim bakalım sonuç ne çıkacak.
Net.den bakmak istiyorum ama e nabız tadilatta..hastaneye tekrar gitmemde biraz sıkıntılı.
Canım daha erken olabilir biz çok sabırsızız dur bekle biraz dahaAmin cnm inşallah biraz hevesim gitti ama belirtilerdelircem yani .. sen naptin
Sen kaç aydır böyle yumurtlama gününü değerlendiriyorsun canımBende bu ay yoksa yok ..net karar verdim nasip değilmiş diyeceğim artik
İnsallah canım sonucu alabilirsem haber veririm.Ayyy hadi güzel haberler ver bize canım inşaAllah
Hastanenin sitesine bak ordan bulursun :))Bilmez miyimm.. sana haberim var bugün ben kan verdim bakalım sonuç ne çıkacak.
Net.den bakmak istiyorum ama e nabız tadilatta..hastaneye tekrar gitmemde biraz sıkıntılı.
Testlerde çıkmayadabiliyor bunu unutma şal kendini çok kasma olumsuz etkileniyor insan bak görüyorsun sakın ol biraz yoksa yok olamaz hemen pes etmek dinimizde yok maalesef ümit kesmek hiç yok :)))Cnm silik de olsa görsem hemen kan vericem zaten bi de hayal kırıklığı olmasın kan net onu bende biliyorum bakalımbugün ovunin 10. Günü
Aklıma geldi ama sitenin sonuç kısmı direk e nabız sayfasına yönlendiriyor bu yüzden o da işe yaramadı.. sanırım sonucu ogrenmemem gerekiyorHastanenin sitesine bak ordan bulursun :))
Cnm bu 3. Ayimdi..Sen kaç aydır böyle yumurtlama gününü değerlendiriyorsun canım
Evet öyle oldu okadar da söz verdim kendime yine dayanamadim yaptım hevesimi kırdım.. ne bilim şu belirtiler devam etmese tam vazgeçtim dicem amaCanım daha erken olabilir biz çok sabırsızız dur bekle biraz daha
Ayy saçmalama git bakAklıma geldi ama sitenin sonuç kısmı direk e nabız sayfasına yönlendiriyor bu yüzden o da işe yaramadı.. sanırım sonucu ogrenmemem gerekiyor
Sağol cnm valla iyi ki varsınız bugün pek iyi değilim yaTestlerde çıkmayadabiliyor bunu unutma şal kendini çok kasma olumsuz etkileniyor insan bak görüyorsun sakın ol biraz yoksa yok olamaz hemen pes etmek dinimizde yok maalesef ümit kesmek hiç yok :)))
3 aydır cnm bu 3. Ay ama arada 1 ay sadece takip ettim.. iki ay deneme yaptım..Sen kaç aydır böyle yumurtlama gününü değerlendiriyorsun canım
Hımm anladım canım bu sefer gönlünce olsun inş.Cnm bu 3. Ayimdi..
Kız daha erken dur hele. vücudunu tanıyorsun inş yanılmayacaksınEvet öyle oldu okadar da söz verdim kendime yine dayanamadim yaptım hevesimi kırdım.. ne bilim şu belirtiler devam etmese tam vazgeçtim dicem ama
Inşallah cnmKız daha erken dur hele. vücudunu tanıyorsun inş yanılmayacaksın
Onuniçin dıyorum canım bekle bırak sabretmek zor bılıyorumda İnsan stres oluyor ıster ıstemezCnm silik de olsa görsem hemen kan vericem zaten bi de hayal kırıklığı olmasın kan net onu bende biliyorum bakalımbugün ovunin 10. Günü
Tatlım çok erken 3 ay hemen pes etme bence. Ben yaklaşık 1 sene bekledim sebepsiz olmadı. Ama vardır zamanı olmuyorsa deyip devam ettim gerçekten varmış zamanı Rabbim hayırlı zamanda versin sanada gonlundekini3 aydır cnm bu 3. Ay ama arada 1 ay sadece takip ettim.. iki ay deneme yaptım..
Tabi kolay değil zor bir süreç sakin kalmakta fayda varTatlım çok erken 3 ay hemen pes etme bence. Ben yaklaşık 1 sene bekledim sebepsiz olmadı. Ama vardır zamanı olmuyorsa deyip devam ettim gerçekten varmış zamanı Rabbim hayırlı zamanda versin sanada gonlundekini
Hastaneye gittim sıra bitmiş sonucu elden verin dedim veremiyoruz dedi .. ay şaka gibi yaaa cidden ben sonucumu ogrenemiyecegim sanırımAyy saçmalama git bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?