- 1 Ocak 2020
- 263
- 606
- 23
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #81.141
Iyi haber almak ümidiyle inşallahİnsallah canım sonucu alabilirsem haber veririm.
Dediğim gibi MHRS bakimdaymis bu yüzden hastaneye gitmem gerek ve burası aşırı kalabalık bir hastane ..
hem cin takvimi hemde büyük ihtimal eşim şehir dışına gidecekNıye atlıyorsun cnm bu ayı Çin takvımı ıcınmıydı senin
ben yapmicam cnm bu ayOvu sıra ilk sende herhalde☺
Ay allah vardır bunda da bi hayır cnmHastaneye gittim sıra bitmiş sonucu elden verin dedim veremiyoruz dedi .. ay şaka gibi yaaa cidden ben sonucumu ogrenemiyecegim sanırım
Site direk mhrsye yönlendiriyor o şansımı da denedim ama olmadı. Yarın gidicem artıkHastanenin sitesine bak ordan bulursun :))
Test yaptın mı peki? Kaçıncı gününHastaneye gittim sıra bitmiş sonucu elden verin dedim veremiyoruz dedi .. ay şaka gibi yaaa cidden ben sonucumu ogrenemiyecegim sanırım
Hımm hayırlısı olsun canımhem cin takvimi hemde büyük ihtimal eşim şehir dışına gidecek
henüz pik değil yaklaşıyor canım, 3 saatte bir yapmaya devam etKızlar ne diyorsunuz? Pik oluyormu? Pikmi? Nekdar sıklıkta denemeliyim? Bir görüntü flaş ile çektim
Heyecanlandımhenüz pik değil yaklaşıyor canım, 3 saatte bir yapmaya devam et
Canım pil değil ama yakın yaklaşıyor kaçırma test yapKızlar ne diyorsunuz? Pik oluyormu? Pikmi? Nekdar sıklıkta denemeliyim? Bir görüntü flaş ile çektim
Tamam canım inşallah kaçırmam üç saate yine yapacağımCanım pil değil ama yakın yaklaşıyor kaçırma test yap
Canım hiç belli olmaz , deneme yapacak mısın bu ay senHeyecanlandımTamam bugün olurmu acaba
Yapacağım inşallahCanım hiç belli olmaz , deneme yapacak mısın bu ay sen
tamam canım Allah rast getirsin inşallah, testi kaçta yapacaksın ona göre geleyimYapacağım inşallah
Bu arada aklıma geçenki sabahlaman geldi bugün sanırım ben nöbetciyimCanım pil değil ama yakın yaklaşıyor kaçırma test yap
2 saat ve 15 dakikaya inşallahtamam canım Allah rast getirsin inşallah, testi kaçta yapacaksın ona göre geleyim
Amin canım benim cümlemize inşallah2 saat ve 15 dakikaya inşallahallah razı olsun canım gönlünden ne geçiyorsa onu nasib etsin
Allah hepimizin sesini duysun inşallahAmin canım benim cümlemize inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?