- 22 Ocak 2019
- 547
- 952
- 103
- 38
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #81.161
Pikin kac saat suruyor canimKızlar ne diyorsunuz? Pik oluyormu? Pikmi? Nekdar sıklıkta denemeliyim? Bir görüntü flaş ile çektim
İşte onu bilmiyorum üç aydır takip ediyorum ama hiç bakmadım onaPikin kac saat suruyor canim
namaz dua tesbihYapmam gereken birşeyler varmı kızlar?
Test yapmadim 16. Gunun 9. Gun comfort yaptim negatifti ama.Test yaptın mı peki? Kaçıncı günün
Tamam inşallah. Cnmnamaz dua tesbih
yarım saat önce eşine sert kahve ve bölgesel soğuk duş
Cnm hadi rast gelsin pik olabilir yarına kadar yada sabah sabaha karşı catlama olabilir çünkü pik süreni takip etmemissin onedenle sıklıkla test tekrarla✌ bi tık daha koyu olmalı tam pik için çok yakın yanı kaçırma..benim gibi pik süren çok az sa diye uykusuz bi geceye de hazır ol cnmTamam inşallah. Cnm
Yaklasmissin gibi duruyor tam pik olmamış testlere devam etmelisinKızlar ne diyorsunuz? Pik oluyormu? Pikmi? Nekdar sıklıkta denemeliyim? Bir görüntü flaş ile çektim
Takib ediyorum canımYaklasmissin gibi duruyor tam pik olmamış testlere devam etmelisin
hayır her ay aynı sürmez ama yaklaşık o civarlarda olur. pik yapıp hafif açılma olacakpik her ay aynimi sürüyor
Ne yazıkkı etmedim bu ay tutmazsa bidahaki ay bilmiş olurum sonunda kabul olacaksa duam uykusuz gecem feda olsunCnm hadi rast gelsin pik olabilir yarına kadar yada sabah sabaha karşı catlama olabilir çünkü pik süreni takip etmemissin onedenle sıklıkla test tekrarla✌ bi tık daha koyu olmalı tam pik için çok yakın yanı kaçırma..benim gibi pik süren çok az sa diye uykusuz bi geceye de hazır ol cnm
Ayyy o günü hiç sormaBu arada aklıma geçenki sabahlaman geldi bugün sanırım ben nöbetciyim
Inşallah heheAyyy o günü hiç sormainş sen o saatlere kalmazsın
Ayy günün geçtimi peki ? Geçtiyse niye bidaha evde yapmadın?Test yapmadim 16. Gunun 9. Gun comfort yaptim negatifti ama.
Canım yapsanaTest yapmadim 16. Gunun 9. Gun comfort yaptim negatifti ama.
pik şuan cnn 2 saatte bir yapKızlar yapdım test cizgisi kontrol çizgisinden koyu sanki ne diyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?