- 1 Ocak 2020
- 263
- 606
- 23
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #81.181
Tamampik şuan cnn 2 saatte bir yap
Suan pik utra pik olacak bunlar actionun testleri ben cok iyi biliyorum bu testleriKızlar yapdım test cizgisi kontrol çizgisinden koyu sanki ne diyorsunuz
Gönlündeki kolaylıkla olur inşallah canımTakib ediyorum canımArtık nasibimde ne varsa
dur cnm naptin daha koyulacakTamamİnş kaçırmam biran önce silikleşir
Ay bir test 25 liraAyy günün geçtimi peki ? Geçtiyse niye bidaha evde yapmadın?
Testler pahalı diye hem kan kesin diye kan verdim. Beni cezbediyorsunuz ama test alasim geldiCanım yapsana
Test
Evet canım. Yani tam pik olmadı. Ozaman yarın ı bulurSuan pik utra pik olacak bunlar actionun testleri ben cok iyi biliyorum bu testleri
Amininşallah canım hepimizin gönlündeki nasib olsun. AGönlündeki kolaylıkla olur inşallah canım
Hic belli olmaz belki pikin kisa suruyodur 2 saat sonra ultra pik olabilirEvet canım. Yani tam pik olmadı. Ozaman yarın ı bulur
Hehe ben hemen silikleşecek sandımdur cnm naptin daha koyulacak
Öyle olunca yinemi iki saat sonra test edeyim geç saate denk gelirseHic belli olmaz belki pikin kisa suruyodur 2 saat sonra ultra pik olabilir
Haklısın canım inşallah beklediğin sonucu alırsınAy bir test 25 liramuayne ücreti 8 lira o yüzden tahlil veriyim hem kesin olsun dedim.
Bu arada e nabız açılmış ama tahlilini daha oraya girmemisler yarın girerler diye düşünüyorum. Yani inşallah hastaneye gitmek zorunda kalmam.
KeşkeHic belli olmaz belki pikin kisa suruyodur 2 saat sonra ultra pik olabilir
Evet belki siliklesece bundan sonra belki 1 saat sonra ultra pik olur iste o yuzden vucudu tanisaydin iyidi pikin saatini felan simdi sana ski takip lazimÖyle olunca yinemi iki saat sonra test edeyim geç saate denk gelirse
Tamam canım her iki saate bir bakarım inşallah allah hepimizin gönlünde olanı versin allah razı olsun sizlerdende kızlar. İyiki zeyno böyle bir başlığı açmışEvet belki siliklesece bundan sonra belki 1 saat sonra ultra pik olur iste o yuzden vucudu tanisaydin iyidi pikin saatini felan simdi sana ski takip lazim
Amin ins canimTamam canım her iki saate bir bakarım inşallah aşlah hepimizin gönlğne göre versin allah razı olaun sizlerdende kızlar. İyiki zeyno böyle bir başlığı açmış
Oyy kız bi işimiz de kolay oldunAy bir test 25 liramuayne ücreti 8 lira o yüzden tahlil veriyim hem kesin olsun dedim.
Bu arada e nabız açılmış ama tahlilini daha oraya girmemisler yarın girerler diye düşünüyorum. Yani inşallah hastaneye gitmek zorunda kalmam.
Pik canım testin hadi Allah yardımcın olsun bidaha yapınca at ne zaman yapıcaksınTamam canım her iki saate bir bakarım inşallah allah hepimizin gönlünde olanı versin allah razı olsun sizlerdende kızlar. İyiki zeyno böyle bir başlığı açmış
Bacım ben sabahladım gördün bu gece yatma durmadan yapıcaksın inş hemen koyu olup silikleşir sabaha kalmazsınÖyle olunca yinemi iki saat sonra test edeyim geç saate denk gelirse
20 dakikaya inşallah atarım siz isteyin yeterkiPik canım testin hadi Allah yardımcın olsun bidaha yapınca at ne zaman yapıcaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?