- 1 Ocak 2020
- 263
- 606
- 23
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #81.201
Evet canım gördüm kahve içme serbest mi? Yoksa etkilermi su miktarını inşallah canımBacım ben sabahladım gördün bu gece yatma durmadan yapıcaksın inş hemen koyu olup silikleşir sabaha kalmazsın
Yarım su bardağı su iç 2 saatte bir yapıyorsun diye canım kahveyi eşin içecek deneme yapacağın zaman eşine sert bi kahve yap içsinEvet canım gördüm kahve içme serbest mi? Yoksa etkilermi su miktarını inşallah canım
Tamam canım eşime kahve aklımda ama ayakta durmam gerekirse diye dedim kahveyiYarım su bardağı su iç 2 saatte bir yapıyorsun diye canım kahveyi eşin içecek deneme yapacağın zaman eşine sert bi kahve yap içsin
Çok nefis duruyorlar affiyet olsun ellerine sağlık. Gelenin gidenin çok maşallah
silinme baslamis , siviya dikkat ettin dimiKızlar silikleşiyor sanki
Bir bardak su içtim canım ilişki olsunmusilinme baslamis , siviya dikkat ettin dimi
canim kendi adima soyluyorum , ben aynen bu durumda yaparim, bak senin pikte kisa sürüyormusBir bardak su içtim canım ilişki olsunmu
Demekki ama hisseddim sol yumartam sanki çatladıcanim kendi adima soyluyorum , ben aynen bu durumda yaparim, bak senin pikte kisa sürüyormus
tamam canim Allah gonlune gore versin insallahDemekki ama hisseddim sol yumartam sanki çatladıYama kızlar şimdi eşimin yanına gitmeliyim en büyük sorun asıl şimdi başlıyor. Sabahcı
Bence catlamis siliklesmis ama bu actionun testleri durdukca koyulasiyo demi sen kotaj yap atherkez daha iyi anlarKızlar silikleşiyor sanki
Nasıl yapılıyor ocanımBence catlamis siliklesmis ama bu actionun testleri durdukca koyulasiyo demi sen kotaj yap atherkez daha iyi anlar
Ayy hakkınızı helal edin attım da buraya göz hakkı keşke yakında olsaydınız verebilseydimÇok nefis duruyorlar affiyet olsun ellerine sağlık. Gelenin gidenin çok maşallah
Tlf kotaj bolumu var ordan ilk 5 dakika cektingin fotolari yukluyosun ama seninki catlamis bence sana kolay gelsin ins rast gitsinNasıl yapılıyor ocanım
Aynen silikleşiyor sıvıya dikkat ettin mi canım ? Ettiysen çatlamış görünüyor dur bi ama kızlar da baksın geneKızlar silikleşiyor sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?