- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #81.221
He yaaaa aynenbencede catlamısElfidaaaaa20 , ya bu deneme yapacak birileri olunca herkes kayboluyor
ben hic atmiycam bileHe yaaaa aynen
Buraya mı atmayacaksın canımben hic atmiycam bile
evet canim baksana kimseler olmuyorBuraya mı atmayacaksın canım
Aynen ben de bekliyorum yazmadı bidaha.. ayy kendimi hatırlıyorum sağolasın sen durmuştun canım hiçkimse yoktu
rica ederim canisi ne demek, yardimim olduysa ne mutluAynen ben de bekliyorum yazmadı bidaha.. ayy kendimi hatırlıyorum sağolasın sen durmuştun canım hiçkimse yoktu☹☹
Doğru söylüyorsun, bide buaralar grup çok sakinlemiş kimse yazmıyor ilk katıldığım zamanları özlüyorumevet canim baksana kimseler olmuyor
Sağol canım ayy olmazmırica ederim canisi ne demek, yardimim olduysa ne mutlu
aynen oyle hic gelen giden yok, ozellikle de geceleri bi sen bi benDoğru söylüyorsun, bide buaralar grup çok sakinlemiş kimse yazmıyor ilk katıldığım zamanları özlüyorum
He he aynen gece nöbetçileriaynen oyle hic gelen giden yok, ozellikle de geceleri bi sen bi ben
insallah canim Allah gonlune gore versin insaallah, ,Sağol canım ayy olmazmı❤inşaAllah sonucu da güzel olur bakalım
Aynen benim de misafir var yarın bence de gitti hadi iyi geceler ben de uyuyoruminsallah canim Allah gonlune gore versin insaallah, ,Elfidaaaaa20 gitti galiba, bende kaciyorum canim, testler icin bekledim, kahvaltiya misafirim gelecek
yap canim bise olmaz insallah, bolgesel dus unutmaKızlar yok eşimi kahveye ikna edemedimbaktımistemiyo onauz yabcam
iyi geceler canimAynen benim de misafir var yarın bence de gitti hadi iyi geceler ben de uyuyorum
Şuan namazda canımEşine kahve içir bide biölgesel soğuk duş alsınnamaz dua 3 ihlas ayetel kürsi ve sağa yatış unutma
Canım git uyumaya ben allahın izniyle birazdan kör topal işimi hal edeceğim hehe
hadi bakam canisi, bittikten sonra bi test daha yapmayi unutma tamam mi, Hadi Allah isini rast getirsin cnmŞuan namazda canım
Canım git uyumaya ben allahın izniyle birazdan kör topal işimi hal edeceğim hehe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?