- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #81.241
Allah rast getirsin gönlüne göre versin canımŞuan namazda canım
Canım git uyumaya ben allahın izniyle birazdan kör topal işimi hal edeceğim hehe
Pikin kısa cnm aynen..tabiki olsun hadi rast gelsinBir bardak su içtim canım ilişki olsunmu
Ask olsun bende bekledim seniAynen ben de bekliyorum yazmadı bidaha.. ayy kendimi hatırlıyorum sağolasın sen durmuştun canım hiçkimse yoktu☹☹
Canim rabbim nasip etsin oglusunu test yaptinmi iliskiden sonraDeğerlendirdik. Kızlar hemen sonramı test yapayım? Yoksa iki saat doluncamı
Allah gonlundekini nasip etsin insAllah.İyi gecelee kızlar allah razı olsun
Aynen yaaaa. Alt tarafı 2 saat içinde çıkan bir sonuç öğrenicem 1gundur bekliyorum.Oyy kız bi işimiz de kolay oldun
ya bu deneme yapacak birileri olunca herkes kayboluyor
ben hic atmiycam bile
Ben kimsenin bilerek burayı boş bıraktığını düşünmüyorum. Eminim herkesin geçerli bir sebebi vardır.baksana kimseler olmuyor
Bugün öğren artık bi şekildeAynen yaaaa. Alt tarafı 2 saat içinde çıkan bir sonuç öğrenicem 1gundur bekliyorum.
mutlaka herkesin bi sebebi vardır ben genel konuştum, genelde de zaten gece test atanlar için hiç kimse olmuyor dedim, kimse beklemek zorunda da değil zaten,Ben kimsenin bilerek burayı boş bıraktığını düşünmüyorum. Eminim herkesin geçerli bir sebebi vardır.
Testlerini buraya attığında 1 kişi bile olsa sana yardım edecek birini bulursun emin ol. Kendi kendine kalmandansaaa...
Senin tercihin tabii.
Benim adetim 3 4 ayda 1 olur o yüzden adet gecikti ya da her şey normal diyemem. Doktor catlamanin 14.gunu eğer adet olmadiysan kan verdedi.. bugün 17. Gün mesela ben kanı 16.gun verdim.Bugün öğren artık bi şekildepeki adetin kaç gün geçti? Böyle uzadığı oluyor mu hiç?
Evet kimse kimseyi beklemek zorunda degil. Ama şu da bir gerçek ki ben burada ki bir çok kişiyi çok samimi buluyorum bu yüzden özellikle o kişilerin gece gündüz ayırt etmeden girebildikleri her dakika yardım edeceklerine eminim.mutlaka herkesin bi sebebi vardır ben genel konuştum, genelde de zaten gece test atanlar için hiç kimse olmuyor dedim, kimse beklemek zorunda da değil zaten,
ben de burda kimseye samimi değil giriyo girmiyo vs konusu yapmadım zaten,, ben kimsenin işi yok saati boş olsa da girmiyo tarzı bi cümle de kurmadim,, ben genel bişey söyledim, bende herkesin burda özellikle bi kaç kişinin gayet yardımcı olduğunu yada olacağını bilen biriyim bu aciklamakara gerek yok yaniEvet kimse kimseyi beklemek zorunda degil. Ama şu da bir gerçek ki ben burada ki bir çok kişiyi çok samimi buluyorum bu yüzden özellikle o kişilerin gece gündüz ayırt etmeden girebildikleri her dakika yardım edeceklerine eminim.
Sadece her insanın boş saati birbirini tutmaya bilir o kadar.
Basiniz sagolsun canimAllah gonlundekini nasip etsin insAllah.
Biz gece hastaneye gittik esimin yegeninin bebegi oldu. Sorunlu bi hamilelikti onun yanindaydik.
O sebepten yoktum ben
2 mesajimda da ılımlı olmaya çalıştım ama senin ılımlı olmaya niyetin yok belli ki.ben de burda kimseye samimi değil giriyo girmiyo vs konusu yapmadım zaten,, ben kimsenin işi yok saati boş olsa da girmiyo tarzı bi cümle de kurmadim,, ben genel bişey söyledim, bende herkesin burda özellikle bi kaç kişinin gayet yardımcı olduğunu yada olacağını bilen biriyim bu aciklamakara gerek yok yani
Ya bebek dogdumu yazacaktin canim ben uykulu baska sey anladimAllah gonlundekini nasip etsin insAllah.
Biz gece hastaneye gittik esimin yegeninin bebegi oldu. Sorunlu bi hamilelikti onun yanindaydik.
O sebepten yoktum ben
valla sana su kadar soyleyeyim , birincisi ben burda hemen hemen herkesle sohbet muhabbet ediyorum diğerleri az çok biliyor , azıcık beni tanıyan bir insan olsan çok çok ılımlı olduğumu zaten bilir,,ikincisi ben senden yada diğer kızlardan "bi aciklama" bekliyorum mu dedim? üçüncüsü derdin ney anlamadım bi tek sen üstüne alındın ? ben burda kime ne zaman test yapan birilerine herkes kaçıyor, yardım etmiyor yalnızsınn tarzı bi açıklama yada ima da bulunmadım. baştan sona ima ettiğin herşey yanlış -benim icin- . Çünkü sen bence yanlış anlamışsın. şu yazdıklarım belki sana ılımlı gelmiyor olabilir ama gayet ılımlı yazıyorum emin ol, gülücük koymuyorum diye başka niyette anlaşılmasın ve son olarak kibarlık dediğin şeyi kimseden öğrenecek değilim,2 mesajimda da ılımlı olmaya çalıştım ama senin ılımlı olmaya niyetin yok belli ki.
O genel dediğin şey o an gruba yazmayan herkesi kapsıyor. Ne yapacaktık tek tek sana o an ne işimizin olduğunu mu yazacaktik? Ya da sen böyle genel olarak herkesi kaçıyor olarak İran etme diye çocuğumuz ağlıyor dahi olsa buraya mı yazacaktik?
Diyeceğin sey şuydu "kızlar başka kimse yok mu?" Ya da v.b...
Ama sen " ya bu deneme yapacak birileri olunca herkes kayboluyor"
Yolladigin mesaji aynen yazdım, içinde ne özellikle gece kimse giremiyor gibi bir tabir var ne de sanki baskalarin işi olabilirmiş gibi bir kibarlık. Direk net olarak biri test yapınca herkes kaçıyor, kimse yorumlamak istemiyor ve o kişiyi yanlız bırakmak istiyor gibi bir durum olmuş.
Yanlissam düzelt
Sorun degil canim.Ya bebek dogdumu yazacaktin canim ben uykulu baska sey anladim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?