Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
son olarak evet sitem etmiş olabilirim, bazı arkadaşlar açıklama yazmış gelemedim diye ben onlara açıklama yapın mi dedim de yaptılar? yada ben burda ne söyledim de sen bu kadar farklı düşündün anlamadım? ben zaten elimden geldiği kadar yardimci olmaya calisiyorum o yuzden bekliyorum. ve cokta testlerden anlamadığım için birilerini bekledim yanlış yonlendirmemek için. hatta bi kaç kişiye özelden de yazdım.bakmaları için, yardımcı olmaları için.. Senin dediğin ima ettiğin şey çok yanlış. ben burda herkes kaçtı tarzı bi ima da asla bulunmam.

Ilımlı diyorsun ılımlı başlıyorsun ama laf sokmaya çalışarak devam ediyorsun. Bence sen yazdıklarını tekrar oku ki beni daha net anla.
Bende seni az çok tanıyan insanlardan biriyim, farketmemis olabilirisn ama seninle sohbetlerimiz de oldu. Son zamanlarda biraz fazla sinirli ve laf söyler yazıyorsun.
Ilımlı olduğunu göstermek için gülücük koymama gerek yok ki. 'Ben onu demedim / ben bunu demedim ' demek yerine aslında böyle söylemek istemiştim demen yeterli.. bazen kelimeler her şeyi anlatır.
Ayrıca birilerinden bir şey öğrenmen ya da ogrenmemem beni ilgilendirmez bu senin kendi bilgi savaşın.

Sorun degil canim.
Evet dogdu canim. Anne epilepsi hastasiydi. O yuzden sorun olur diye dusunduk sukur bi problem olmadi. Bi prenses daha geldi dunyaya
Tm canim hg gelmis sefa getirmis cok pardon tekrardan uykudan kalkinca daha yatakdan kalkmadan baktim o yuzden benim kucuk kiz pazartesiden bu yana atseli vucudda yorgun haliyle tekrardan gozunuz aydin hayirli gunlure

İşte tek yapman gereken bu açıklamayı yapmaktı.
Ben sana ima etmiş gibi bulundun bu hoş olmadı dedim sen laf söyledin. Sadece şunu desen ben kendim yanlış yonlendirmeyim diye birilerini bekledim ondan öyle yazdım hatta özelden mj bile attım....v.s.... yazsan bende senin ne yapmak istediğini anlardım.

yazdıklarımı anlayarak yazıyorum zaten tekrar okumama gerek yok, kime sinirli yaklaşmışım ben anlamadım lütfen örnek verir misin? senden başka kim öyle anlamış merak ediyorum,

Kizlar sakin. Ikinizinde iyi niyetinizden suphemiz yok. Yanlis anladiniz sanirim. Evet L Laladunya bana da ozelden yazmis burdamisin diye. Genelleme oldugunu sahsi kimseyle bi problem oldugunu dusunmuyorum kendi adima, ki ozelden de gorusuyoruz gercekten cok ilimli bi kadin. Burda herkes yapiyo elinden geleni. Uzatilacak bi muvzu degil

işte sorun da burda burda zaten sen benim yapmak istediğimi anlamayıp başka yerlere çektin, , gecenin vakti birileri gelsin sohbet edeyim diye beklemedim heralde, gelsinler kızın testlerine baksınlar diye bekledim, ama mesajlarımı bi tek sen yanlış anladın emin ol

yazdıklarımı anlayarak yazıyorum zaten tekrar okumama gerek yok, kime sinirli yaklaşmışım ben anlamadım lütfen örnek verir misin? senden başka kim öyle anlamış merak ediyorum,
Bunun örneğini özelden vericem bekle.

Saçma yanlış yere niye cekiyim ne anladıysam onu söyledim ve güzellikle söyledim sende güzellikle demek istediğim o değildi yanlış anladın diye bilirdin mesela.. neden uzaktin mevzuyu madem yanlış anladigimi anladın da..? Niye o zaman açıklama yapmadın sen yanlış anladın demek istediğim buydu diye de mevzuyu uzattın?

Cnm ya ne kadar uzattiniz gerginiz hepimiz yanlış anlamalar olabilir..herkes birbirini biliyor inanıyor samimi bulmasak böyle olmazdı..bakin güzel hberlerimizi paylaşacağız daha ins

sabah sabah anlamadım valla vardır bunda da bi hayır,

ben uzatmadım ki, sabahtan beri bana ders verir nitelikte konuşmalar yapan sensin,

yok burdan yaz bence, hatta kişileri de etiketleyip soralım kalp mi kırmışım diye, ona göre onlardan özür dileyeceğim
Ben sana birinin kalbini kırdın demedim ki son zamanlarda seni sinirli ve laf söyler yazıyorsun buluyorum dedim.
Özelden yazmamın sebebi de özel bir konuşmada yazdigin bir şeyden bahsedecek olmam.

Cnm ya ne kadar uzattiniz gerginiz hepimiz yanlış anlamalar olabilir..herkes birbirini biliyor inanıyor samimi bulmasak böyle olmazdı..bakin güzel hberlerimizi paylaşacağız daha ins
Vallaha canım benim L Laladunya ile hiç bir sorunum yok sadece yazdığı şeyin hoş olmadığını belirttim yoksa kendisi gıcık olduğum biri değildir. O da açıklama yapıtı zaten.
Son zamanlarda biraz sinirli geldin dedim ona bile laf söyledi. Burada arkadaş olarak birbirimize yorum yapıp konusamiyacagim birisi demek ki.. bense samimi olduğumuzu düşünmüştüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…