- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #81.281
ya niye kendimi açıklama yapmak zorunda hissediyorum şuan bilmiyorum ama ben sinirli falan değilim, kimseye de yaklaşmadm öyle, kimseyle tartışmadım bile ben burda, özelden söylediğin şeyi yazmanı beklıyorum, daraldım valla birilerine yardım ettik yardım bekledik suçlu çıktıkVallaha canım benim L Laladunya ile hiç bir sorunum yok sadece yazdığı şeyin hoş olmadığını belirttim yoksa kendisi gıcık olduğum biri değildir. O da açıklama yapıtı zaten.
Son zamanlarda biraz sinirli geldin dedim ona bile laf söyledi. Burada arkadaş olarak birbirimize yorum yapıp konusamiyacagim birisi demek ki.. bense samimi olduğumuzu düşünmüştüm.
Yaptım canım en altda olan değerlendirdikten sonraCanim rabbim nasip etsin oglusunu test yaptinmi iliskiden sonra
Amin hepimizin inşallah allah analı babalı büyütmeyi nasib etsin. Bizlerede kalbimizden geçeni versin.Allah gonlundekini nasip etsin insAllah.
Biz gece hastaneye gittik esimin yegeninin bebegi oldu. Sorunlu bi hamilelikti onun yanindaydik.
O sebepten yoktum ben
Kızlar hepinizden allah razı olsun önemli olam tek olmamam bence silikleşmeyi yakaladım hiç sorun yok birbirinizi üzmeyinElfidaaaaa20 ilişkiden sonra test yaptın mı? Son durum nedir?
Benim 1 yaşında çocuğum olduğu için geç saate kalamiyorum çoğu zaman. Eğer o uyuyorsa bende uyuyorum uyaniksa bende uyanigim o yüzden gece mjlarini görmedim hiç. Umarım iyi bir degerlendirme olmuştur..
sorun yok canım aağ olunvala kızlar beynimde küçük cocugum olduğu ıcın uyanık kalamıyorum malesefkı fıkır vermek ısterdım ama
Sabret canımNolur ya uzatmayinburada deneme yapacaklar var yapıp bekleyenler var ocak başında nasıl konuşmuştuk öyle devam edelim şimdi ihtiyacım var inanın herkesin olumlu olumsuz fikrini almaya ..oluyor gerginlik bende çok bunaldim endişeliyim yardımcı olalım birbirimizie sabah ilk idrarla normal test ten yaptım yine tertemiz
güzel zamanlama oldu inşallah cnm, Allah kalbine göre versinKızlar şuan farkettimki herkes çok sıkılmış bir abdest
Alın namaz kılın sakinleşin benim çocuk durmuyor okuyamadım bile yazdıklarınızı döneceğim en alttaki test değerlendirdikden sonraEki Görüntüle 2582602
adet olana kadar umut var canım kaçıncı gündü seninNolur ya uzatmayinburada deneme yapacaklar var yapıp bekleyenler var ocak başında nasıl konuşmuştuk öyle devam edelim şimdi ihtiyacım var inanın herkesin olumlu olumsuz fikrini almaya ..oluyor gerginlik bende çok bunaldim endişeliyim yardımcı olalım birbirimizie sabah ilk idrarla normal test ten yaptım yine tertemiz
İnş tutunmuştur canımsorun yok canım aağ olun
İnşallah bugün öyrenirsinAynen yaaaa. Alt tarafı 2 saat içinde çıkan bir sonuç öğrenicem 1gundur bekliyorum.
inşallah canımİnş tutunmuştur canım
Zamanlaman iyi duruyor. İnş tutunmuştur canım. Peki değerlendirmeyi üsttekinde mi yapmıştın?Kızlar şuan farkettimki herkes çok sıkılmış bir abdest
Alın namaz kılın sakinleşin benim çocuk durmuyor okuyamadım bile yazdıklarınızı döneceğim en alttaki test değerlendirdikden sonraEki Görüntüle 2582602
Sağ ol camım bana çok destek oldunuz bence başka şeyler konuşalım artıkson olarak evet sitem etmiş olabilirim, bazı arkadaşlar açıklama yazmış gelemedim diye ben onlara açıklama yapın mi dedim de yaptılar? yada ben burda ne söyledim de sen bu kadar farklı düşündün anlamadım? ben zaten elimden geldiği kadar yardimci olmaya calisiyorum o yuzden bekliyorum. ve cokta testlerden anlamadığım için birilerini bekledim yanlış yonlendirmemek için. hatta bi kaç kişiye özelden de yazdım.bakmaları için, yardımcı olmaları için.. Senin dediğin ima ettiğin şey çok yanlış. ben burda herkes kaçtı tarzı bi ima da asla bulunmam.
Evet bencede zamanlama süper oldu. Sizlerin sayesinde allah razı olsungüzel zamanlama oldu inşallah cnm, Allah kalbine göre versin
Evet canım bir üst testen sonra değerlendirdikZamanlaman iyi duruyor. İnş tutunmuştur canım. Peki değerlendirmeyi üsttekinde mi yapmıştın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?