Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
ya niye kendimi açıklama yapmak zorunda hissediyorum şuan bilmiyorum ama ben sinirli falan değilim, kimseye de yaklaşmadm öyle, kimseyle tartışmadım bile ben burda, özelden söylediğin şeyi yazmanı beklıyorum, daraldım valla birilerine yardım ettik yardım bekledik suçlu çıktık

Nolur ya uzatmayin burada deneme yapacaklar var yapıp bekleyenler var ocak başında nasıl konuşmuştuk öyle devam edelim şimdi ihtiyacım var inanın herkesin olumlu olumsuz fikrini almaya ..oluyor gerginlik bende çok bunaldim endişeliyim yardımcı olalım birbirimizie sabah ilk idrarla normal test ten yaptım yine tertemiz

Kızlar hepinizden allah razı olsun önemli olam tek olmamam bence silikleşmeyi yakaladım hiç sorun yok birbirinizi üzmeyin

Sabret canım

adet olana kadar umut var canım kaçıncı gündü senin

[/QUOTE="Matthillda, post: 62584742, member: 970950"]
Nolur ya uzatmayin burada deneme yapacaklar var yapıp bekleyenler var ocak başında nasıl konuşmuştuk öyle devam edelim şimdi ihtiyacım var inanın herkesin olumlu olumsuz fikrini almaya ..oluyor gerginlik bende çok bunaldim endişeliyim yardımcı olalım birbirimizie sabah ilk idrarla normal test ten yaptım yine tertemiz
[/QUOTE]
Canım daha vaktin var, az daha bekle inşallah olumlu sonuçlanır..

Zamanlaman iyi duruyor. İnş tutunmuştur canım. Peki değerlendirmeyi üsttekinde mi yapmıştın?

Sağ ol camım bana çok destek oldunuz bence başka şeyler konuşalım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…