- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #81.301
sorun yok canısi Allah herkesin kalbine gönlüne versinkızlar benim için önemli olan birilerinden fikir almaktı uyumayanlarda yardımcı oldu allah razı olsun. Hepimizin ailesi var olduğu kadar Birbirimize yardım ederiz ben şuan pek anlamıyorum ama zamanla inşallah bende yardımcı olurum
Ovi den sonra 11.gun bugün..adet olana kadar umut var canım kaçıncı gündü senin
daha adete varmış canım bekleyelimOvi den sonra 11.gun bugün..4/5 subat adet günüm .. erken geb yapmadım bugün yarın yapayım diyorum sonra da adet olmazsam zaten kan vericem.. onda çıkmazsa umutlar suda yani
Inşallah cnm az da olsa silik de olsa dünkü erken geb de çıkmaz miydi o biraz beni düşündürüyordaha adete varmış canım bekleyelim
erken gebelik testlerine güvenmemek lazım çok iyi değilmiş onlar araştırdım daInşallah cnm az da olsa silik de olsa dünkü erken geb de çıkmaz miydi o biraz beni düşündürüyor
Bende oku oku alim olucam dünden berierken gebelik testlerine güvenmemek lazım çok iyi değilmiş onlar araştırdım da
o zaman yapma bekle canım , olmazsa da yapacak bişey yok, nasip diycezzBende oku oku alim olucam dünden beriinşallah cnm predictor var ona güveniyorum ama 1 inde mi yapsam onu şimdi onda da çıkmazsa
sorun yok canısi Allah herkesin kalbine gönlüne versin
Ovi den sonra 11.gun bugün..4/5 subat adet günüm .. erken geb yapmadım bugün yarın yapayım diyorum sonra da adet olmazsam zaten kan vericem.. onda çıkmazsa umutlar suda yani
daha başlamadı demekkiKızlar bn ovulasyon testlerini yaptım ama c koyu t hiç yok bu ne demek
Allah gonlundekini nasip atsin canim bak actionun testleri candir ben bunun ustune test tanimammKızlar şuan farkettimki herkes çok sıkılmış bir abdest
Alın namaz kılın sakinleşin benim çocuk durmuyor okuyamadım bile yazdıklarınızı döneceğim en alttaki test değerlendirdikden sonraEki Görüntüle 2582602
daha başlamadı demekki
Daha yumurtlamama baya var demek canım testlerını yapmaya devam et gıttıkce koyulaşmaya baslayacaktır yumurtlamana yakınKızlar bn ovulasyon testlerini yaptım ama c koyu t hiç yok bu ne demek
Inş cnm ya.. vardır inşallah regl zamanima daha yakın tabi 14.gun yada olacağım gün zaten.. haklısınız beklicez nasipse oradadır değilse olmadığını görücez isteM Matthillda canım vala daha öncede dedim benım kadın doğumcu ilişkiden sonra 14. Günde çıkar daha öncelerde cıkmayabılır demıstı
Allah gonlundekini nasip atsin canim bak actionun testleri candir ben bunun ustune test tanimamm
[/
amin canım hepimisin inşallah clearbluedijital başlamıştım sanırım artık daha çok bununla test ederim. İnşallah gerek kalmasda hahaha
Evet cnm daha başlamamış gebe kalma sürenKızlar bn ovulasyon testlerini yaptım ama c koyu t hiç yok bu ne demek
Canım birkaç sayfa önlere bak benim ovulasyon testlerimi görürsün ilk ovulasyonlarımda enmde c cizgisi koyu sonralara t de koyulaşıyorGenelde t koyu olmuyomuydu cc olmuyodu sanki
cnm C herzaman koyu oluyor, sen T yi takip edeceksinGenelde t koyu olmuyomuydu cc olmuyodu sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?