Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
sorun yok canısi Allah herkesin kalbine gönlüne versin

Allah gonlundekini nasip atsin canim bak actionun testleri candir ben bunun ustune test tanimamm

M Matthillda canım vala daha öncede dedim benım kadın doğumcu ilişkiden sonra 14. Günde çıkar daha öncelerde cıkmayabılır demıstı
Inş cnm ya.. vardır inşallah regl zamanima daha yakın tabi 14.gun yada olacağım gün zaten.. haklısınız beklicez nasipse oradadır değilse olmadığını görücez iste

Aaa Kızlar lütfen ya birbirimizi üzmeyelim boş yere Blue0Pink canım L Laladunya kötü niyetle birşey demedi hatta aynı şeyi ben de söyledim testler gece oluyor genelde arada millet girse insan deneme yapacağı zaman tek olunca stres oluyor o gerginlikle bildiğini de unutuyor.. tabiki kimse mecbur değil işi olur çocuğu hasta olur müsait olmayabilir.. ama burası da canlı olunca herkes bi elden birbirine yardım edince anlam kazanıyor uzatmaya kalp kırmaya gerek yok ikinizin de niyeti iyi 3 günlük dünya yanlış anlaşılma oldu biraz hadi kapatalım konuyu artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…