Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
sorun yok canısı rahat ol benim niyetimi Allah biliyor

Biz aramızda hallettik canım sorun değil.
Zaten herkes benim ne anlatmak istediğimi de anladı.

Hayırlısı olsun ben üzülüyorum ama vardır elbet bi vakti saati.. zamanı gelmemiş demekki..once sağlık haklısın..

Hayırlısı olsun ben üzülüyorum ama vardır elbet bi vakti saati.. zamanı gelmemiş demekki..once sağlık haklısın..
Haklısın vakti gelmiş olsaydı imkansız olurdu benim ilk çocuk öyleydi mesela imkansızdı ama oldu çok şükür :)

Kızlar buarada alakasız ama beni habire bi yere etiketliyorlar nasıl buluyorlar etiketliyorlar anlamıyorum saçma sapan geçen bu Çin virüsüyle ilgili bi konuya şimdi çıt çıt saç kullananlar

Kızlar buarada alakasız ama beni habire bi yere etiketliyorlar nasıl buluyorlar etiketliyorlar anlamıyorum saçma sapan geçen bu Çin virüsüyle ilgili bi konuya şimdi çıt çıt saç kullananlar
herkese geliyor galiba, cit cit bana da geldi

M Matthillda canım bekle biraz daha inş çıkar. Ayy benim de bugün bi moralim bozuldu bi umutsuzluk çöktü göğüslerim ağrımaya başladı adet olacağım herhalde gebelikte adet tarihi geçmeden öncemi sonramı göğüs ağrısı başlıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…