- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #81.321
sorun yok canısı rahat ol benim niyetimi Allah biliyorAaa Kızlar lütfen ya birbirimizi üzmeyelim boş yereBlue0Pink canım L Laladunya kötü niyetle birşey demedi hatta aynı şeyi ben de söyledim testler gece oluyor genelde arada millet girse insan deneme yapacağı zaman tek olunca stres oluyor o gerginlikle bildiğini de unutuyor.. tabiki kimse mecbur değil işi olur çocuğu hasta olur müsait olmayabilir.. ama burası da canlı olunca herkes bi elden birbirine yardım edince anlam kazanıyor uzatmaya kalp kırmaya gerek yok ikinizin de niyeti iyi 3 günlük dünya yanlış anlaşılma oldu biraz hadi kapatalım konuyu artık
Biz aramızda hallettik canım sorun değil.Aaa Kızlar lütfen ya birbirimizi üzmeyelim boş yereBlue0Pink canım L Laladunya kötü niyetle birşey demedi hatta aynı şeyi ben de söyledim testler gece oluyor genelde arada millet girse insan deneme yapacağı zaman tek olunca stres oluyor o gerginlikle bildiğini de unutuyor.. tabiki kimse mecbur değil işi olur çocuğu hasta olur müsait olmayabilir.. ama burası da canlı olunca herkes bi elden birbirine yardım edince anlam kazanıyor uzatmaya kalp kırmaya gerek yok ikinizin de niyeti iyi 3 günlük dünya yanlış anlaşılma oldu biraz hadi kapatalım konuyu artık
Misafirlerin geldimi canımsorun yok canısı rahat ol benim niyetimi Allah biliyor
geldiler cnm halen oturuyoruzMisafirlerin geldimi canım
ne güzel hehe bende yemek hazırlamaya başlayacağım şimdi akşam kayınvalidem ve eltim çaya geleceklermişgeldiler cnm halen oturuyoruzsen nasilsin
kolay gele canısıne güzel hehe bende yemek hazırlamaya başlayacağım şimdi akşam kayınvalidem ve eltim çaya geleceklermiş
Hayırlısı olsun
Sağ ol canımkolay gele canısı
Teşekkür ederim inşallahİnşallah birdahaki denemende olur canım
Haklısın vakti gelmiş olsaydı imkansız olurdu benim ilk çocuk öyleydi mesela imkansızdı ama oldu çok şükür :)Hayırlısı olsunben üzülüyorum ama vardır elbet bi vakti saati.. zamanı gelmemiş demekki..once sağlık haklısın..
Aynen öyle canımsorun yok canısı rahat ol benim niyetimi Allah biliyor
herkese geliyor galiba, cit cit bana da geldiKızlar buarada alakasız ama beni habire bi yere etiketliyorlar nasıl buluyorlar etiketliyorlar anlamıyorum saçma sapan geçen bu Çin virüsüyle ilgili bi konuya şimdi çıt çıt saç kullananlar
Hımm ne sinir bozucu ama oraya buraya etiketleniyorum alakalı alakasızherkese geliyor galiba, cit cit bana da geldi
genel demekkkHımm ne sinir bozucu ama oraya buraya etiketleniyorum alakalı alakasız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?