- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #81.341
senin kac gun olmustu , test yaptin mi hicBugün sabah midem çok fena bulandı sabah yataktan kalkmadan.. ayy acabamı demekten kendimi dinlemekten kafayı yemezsem iyidir
Denemenin 7. Günü bugün bence bu ay erken yumurtladım 7 gün var adetime yada 9 günsenin kac gun olmustu , test yaptin mi hic
Test yapmadım daha erken benimsenin kac gun olmustu , test yaptin mi hic
daha varmis canim beklicezzzzDenemenin 7. Günü bugün bence bu ay erken yumurtladım 7 gün var adetime yada 9 gün
Aynen canım ama yani takmayayım dinlemeyeyim diyorsun ama kafa oraya odaklı elinde değil düşünüyorsundaha varmis canim beklicezzzz
insanin elinde olmuyor ki cnmAynen canım ama yani takmayayım dinlemeyeyim diyorsun ama kafa oraya odaklı elinde değil düşünüyorsunsen nisanda mı deniyecen?
Benide ekliyorlar elfida20 adında eklemiş o çıtçıt konusuna bende şaşırdımKızlar buarada alakasız ama beni habire bi yere etiketliyorlar nasıl buluyorlar etiketliyorlar anlamıyorum saçma sapan geçen bu Çin virüsüyle ilgili bi konuya şimdi çıt çıt saç kullananlar
Evet yaa zor bi süreç gerçekten Rabbim tez zamanda nasip etsin inşaAllahinsanin elinde olmuyor ki cnmaynen martta adetten sonra deneyecegim, 2nisana falan geliyor ovulasyon
Piskolojik olabilirmi?M Matthillda canım bekle biraz daha inş çıkar. Ayy benim de bugün bi moralim bozuldu bi umutsuzluk çöktügöğüslerim ağrımaya başladı adet olacağım herhalde gebelikte adet tarihi geçmeden öncemi sonramı göğüs ağrısı başlıyor ☹
İnşallahBugün sabah midem çok fena bulandı sabah yataktan kalkmadan.. ayy acabamı demekten kendimi dinlemekten kafayı yemezsem iyidir
Benim adet öncesi göğüslerim ağrımaya başlar hep gene adet olacağım herhalde diyorum kasıklarımda ağrı var soğuk alıyorum belki oyuzden diyorum ama yumurtlamadan beri hiç geçmedi kasık ağrım midem bulandı bugün bu neyin nesi dedim çok afedersin şişkinlik gaz felan var.. olmaz böyle.. bilmiyorum belki bunlar oluyordu şimdiye kadar ben canımı hiç bilmem şimdi vücudumu dinliyorum diye farklı geliyor belki.. bilmiyorum bu ay da adet olursam demekki normal şeyler..Piskolojik olabilirmi?
Ya 7 ya 9.. ayy inşaAllah ya canımİnşallahkaç gün kalmıştı
Inş cnm napimM Matthillda canım bekle biraz daha inş çıkar. Ayy benim de bugün bi moralim bozuldu bi umutsuzluk çöktügöğüslerim ağrımaya başladı adet olacağım herhalde gebelikte adet tarihi geçmeden öncemi sonramı göğüs ağrısı başlıyor ☹
Kızz aynen ben de herşeyi unutmuşmuyum bi farklılık mı var düşünmektenInş cnm napimendişeliyim valla..dedim ya bütün bildiklerimi unuttum..sabah ilk idrarla erken geb. Yapicam bakalım neyse ne benim göğüs hassasiyetim pek olmaz öncesinde de sonrasında da.. kişiden kişiye değişir o cnm
Miğde bulantın oluyormuydu öncelerden? kaç günün kaldı adetineBenim adet öncesi göğüslerim ağrımaya başlar hep gene adet olacağım herhalde diyorum kasıklarımda ağrı var soğuk alıyorum belki oyuzden diyorum ama yumurtlamadan beri hiç geçmedi kasık ağrım midem bulandı bugün bu neyin nesi dedim çok afedersin şişkinlik gaz felan var.. olmaz böyle.. bilmiyorum belki bunlar oluyordu şimdiye kadar ben canımı hiç bilmem şimdi vücudumu dinliyorum diye farklı geliyor belki.. bilmiyorum bu ay da adet olursam demekki normal şeyler..
İnşallah gebelik vardırYa 7 ya 9.. ayy inşaAllah ya canım
Inşallah cnm yarın sabah bi yapayım erken de olsa silik çıkmalı varsa.. 12. Gün olacak zaten yoksa 14. Gün adet bilemedin 15. GunKızz aynen ben de herşeyi unutmuşmuyum bi farklılık mı var düşünmektenyarın mı yapıcaksın hadi hayırlısı inşaAllah canım ya güzel haberler verirsin inşaAllah
Yok olmazdı bulantım anlamadım oyuzden.. ama gebelikte çok olur bulantım. Bi hafta var adeteMiğde bulantın oluyormuydu öncelerden? kaç günün kaldı adetine
İnşaAllah canımmİnşallah gebelik vardıraz kalmış
Ayy inş vardır canımInşallah cnm yarın sabah bi yapayım erken de olsa silik çıkmalı varsa.. 12. Gün olacak zaten yoksa 14. Gün adet bilemedin 15. Gunbu son kalalar fenaymis gerçekten.. sinirlerim bozuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?