Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Aynen canım ama yani takmayayım dinlemeyeyim diyorsun ama kafa oraya odaklı elinde değil düşünüyorsun sen nisanda mı deniyecen?
insanin elinde olmuyor ki cnm aynen martta adetten sonra deneyecegim, 2nisana falan geliyor ovulasyon

Piskolojik olabilirmi?
Benim adet öncesi göğüslerim ağrımaya başlar hep gene adet olacağım herhalde diyorum kasıklarımda ağrı var soğuk alıyorum belki oyuzden diyorum ama yumurtlamadan beri hiç geçmedi kasık ağrım midem bulandı bugün bu neyin nesi dedim çok afedersin şişkinlik gaz felan var.. olmaz böyle.. bilmiyorum belki bunlar oluyordu şimdiye kadar ben canımı hiç bilmem şimdi vücudumu dinliyorum diye farklı geliyor belki.. bilmiyorum bu ay da adet olursam demekki normal şeyler..

Inş cnm napim endişeliyim valla..dedim ya bütün bildiklerimi unuttum..sabah ilk idrarla erken geb. Yapicam bakalım neyse ne benim göğüs hassasiyetim pek olmaz öncesinde de sonrasında da.. kişiden kişiye değişir o cnm

Kızz aynen ben de herşeyi unutmuşmuyum bi farklılık mı var düşünmekten yarın mı yapıcaksın hadi hayırlısı inşaAllah canım ya güzel haberler verirsin inşaAllah

Miğde bulantın oluyormuydu öncelerden? kaç günün kaldı adetine

Kızz aynen ben de herşeyi unutmuşmuyum bi farklılık mı var düşünmekten yarın mı yapıcaksın hadi hayırlısı inşaAllah canım ya güzel haberler verirsin inşaAllah
Inşallah cnm yarın sabah bi yapayım erken de olsa silik çıkmalı varsa.. 12. Gün olacak zaten yoksa 14. Gün adet bilemedin 15. Gun bu son kalalar fenaymis gerçekten.. sinirlerim bozuk

Inşallah cnm yarın sabah bi yapayım erken de olsa silik çıkmalı varsa.. 12. Gün olacak zaten yoksa 14. Gün adet bilemedin 15. Gun bu son kalalar fenaymis gerçekten.. sinirlerim bozuk
Ayy inş vardır canım Ayy gerçekten seni çok iyi anlıyorum canım benim de sinirlerim çok bozuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…