Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Ayy inş vardır canım Ayy gerçekten seni çok iyi anlıyorum canım benim de sinirlerim çok bozuk
Akıntım devam ediyor bacagima vuran kasık ağrıları saatte 3 sefer wc ziyareti kasiklarimin iki parmak üzerinde şişlik gibi doluluk hissi.. gaz sıkışması sık sık..adet olacakmisim gibi kasık ağrım var bugün arttı.. ve ateş basması sonrasında uşume.. yorgunluk stres ..bugun ikisi de fazlaydı. Ve geçmeyen bel ağrım gece iki kez kalktim sabah dogrulamadim o kadar fazlaydı.. ayrıntılı yazdim olumlu veya olumsuz sonuçta okuyacaklara tecrube olsun diye✌ tabiki kişiden kişiye değişir..herşey belirsiz suan

Valla canım çoğu bende de var psikolojikmi gerçek mi göreceğiz bakalım

senin kaç günün kaldı canısı

Günaydın kızlar erken geb testi yaptım hiçbirşey yok negatif.. adeti beklicem olmazsam yine yaparim test ama olsa silik de olsa bugün çıkardı.. yumurtlamam erken çünkü geç dollenme vs olmaz ...

Eklentiler

• 20200131_083959.webp
    21,2 KB · Görüntüleme: 41
Günaydın kızlar erken geb testi yaptım hiçbirşey yok negatif.. adeti beklicem olmazsam yine yaparim test ama olsa silik de olsa bugün çıkardı.. yumurtlamam erken çünkü geç dollenme vs olmaz ...
Canım bıraz daha sabır belkı cıkmamıstır ha yoksada önumuzdekı ayı beklersın

Yaaa niye böyle oluyor hiçbişey anlamıyorum dün sinirlerim bozuldu ağlayarak uyudum. Ya biz kafayı yedik bukadar belirtiyi psikolojik yaşıyoruz ya da... bilmiyorum ya napalım hayırlısı olsun canısı üzülme olmadı bidahaki ay yeni umutlarla başlarız.. gene de adeti bekle gün doğmadan neler doğar

hayırlısı olsun canım biraz daha bekle bakalım, olmazsa da bi daha ki ay denersin, geç olsun güç olmasın canısı,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…