- 4 Aralık 2019
- 753
- 1.622
- 43
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #81.361
Akıntım devam ediyor bacagima vuran kasık ağrıları saatte 3 sefer wc ziyaretiAyy inş vardır canımAyy gerçekten seni çok iyi anlıyorum canım benim de sinirlerim çok bozuk
amin cnmEvet yaa zor bi süreç gerçekten Rabbim tez zamanda nasip etsin inşaAllahHımm hayırlısı olsun inş canım senin için de
Valla canım çoğu bende de var psikolojikmi gerçek mi göreceğiz bakalımAkıntım devam ediyor bacagima vuran kasık ağrıları saatte 3 sefer wc ziyaretikasiklarimin iki parmak üzerinde şişlik gibi doluluk hissi.. gaz sıkışması sık sık..adet olacakmisim gibi kasık ağrım var bugün arttı.. ve ateş basması sonrasında uşume.. yorgunluk stres ..bugun ikisi de fazlaydı. Ve geçmeyen bel ağrım gece iki kez kalktim sabah dogrulamadim o kadar fazlaydı.. ayrıntılı yazdim olumlu veya olumsuz sonuçta okuyacaklara tecrube olsun diye✌ tabiki kişiden kişiye değişir..herşey belirsiz suan
Ozaman büyük ihtimalle gebe olabilirsinYok olmazdı bulantım anlamadım oyuzden.. ama gebelikte çok olur bulantım. Bi hafta var adete
Akıntım devam ediyor bacagima vuran kasık ağrıları saatte 3 sefer wc ziyaretikasiklarimin iki parmak üzerinde şişlik gibi doluluk hissi.. gaz sıkışması sık sık..adet olacakmisim gibi kasık ağrım var bugün arttı.. ve ateş basması sonrasında uşume.. yorgunluk stres ..bugun ikisi de fazlaydı. Ve geçmeyen bel ağrım gece iki kez kalktim sabah dogrulamadim o kadar fazlaydı.. ayrıntılı yazdim olumlu veya olumsuz sonuçta okuyacaklara tecrube olsun diye✌ tabiki kişiden kişiye değişir..herşey belirsiz suan
Bu günü saymazsak 4 cnm..yumurtlamanin 12.gunu yarinsenin kaç günün kaldı canısı
Ayy ağzından bal damlıyor inşaAllah canımOzaman büyük ihtimalle gebe olabilirsin
Amin canim
iyi geceler cnmİyi geceler kızlar
Seninde az kalmış inşallah dilediğin kabul olurBu günü saymazsak 4 cnm..yumurtlamanin 12.gunu yarin
İyi geçeler canımİyi geceler kızlar
Canım bıraz daha sabır belkı cıkmamıstır ha yoksada önumuzdekı ayı beklersınGünaydın kızlarerken geb testi yaptım hiçbirşey yok negatif.. adeti beklicem olmazsam yine yaparim test ama olsa silik de olsa bugün çıkardı.. yumurtlamam erken çünkü geç dollenme vs olmaz ...
Canım sen naptın test ne zaman yapacakGünaydın kızlar
Yaaa niye böyle oluyor hiçbişey anlamıyorum dün sinirlerim bozuldu ağlayarak uyudum. Ya biz kafayı yedik bukadar belirtiyi psikolojik yaşıyoruz ya da... bilmiyorum ya napalım hayırlısı olsun canısı üzülme olmadı bidahaki ay yeni umutlarla başlarız.. gene de adeti bekle gün doğmadan neler doğarGünaydın kızlarerken geb testi yaptım hiçbirşey yok negatif.. adeti beklicem olmazsam yine yaparim test ama olsa silik de olsa bugün çıkardı.. yumurtlamam erken çünkü geç dollenme vs olmaz ...
Ben salı günü yapacağım mathildayla aramızda 4-5 gün var o benden önce yumurtlama olduCanım sen naptın test ne zaman yapacak
hayırlısı olsun canım biraz daha bekle bakalım, olmazsa da bi daha ki ay denersin, geç olsun güç olmasın canısı,Günaydın kızlarerken geb testi yaptım hiçbirşey yok negatif.. adeti beklicem olmazsam yine yaparim test ama olsa silik de olsa bugün çıkardı.. yumurtlamam erken çünkü geç dollenme vs olmaz ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?