- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #81.381
benden size tavsiye belirtileri görmezden gelinn, insan umutlaniyor sonucu olumsuz olunca daha çok üzülüyor, bi de kendi fikrim hamilelik belirtileri hemen başlamıyor bence,Yaaa niye böyle oluyor hiçbişey anlamıyorum dün sinirlerim bozuldu ağlayarak uyudum. Ya biz kafayı yedik bukadar belirtiyi psikolojik yaşıyoruz ya da... bilmiyorum ya napalım hayırlısı olsun canısı üzülme olmadı bidahaki ay yeni umutlarla başlarız.. gene de adeti bekle gün doğmadan neler doğar
Canin sagolsun canim. Hakkinda hayirlisi olsun insAllahGünaydın kızlarerken geb testi yaptım hiçbirşey yok negatif.. adeti beklicem olmazsam yine yaparim test ama olsa silik de olsa bugün çıkardı.. yumurtlamam erken çünkü geç dollenme vs olmaz ...
Doğru diyorsun canım yoksa insan çok umutlanıyorbenden size tavsiye belirtileri görmezden gelinn, insan umutlaniyor sonucu olumsuz olunca daha çok üzülüyor, bi de kendi fikrim hamilelik belirtileri hemen başlamıyor bence,
dileğimiz olsun da geç olsun napalimDoğru diyorsun canım yoksa insan çok umutlanıyor
Günaydın canım adetin gelmeden ümidini kesme belli olmazGünaydın kızlarerken geb testi yaptım hiçbirşey yok negatif.. adeti beklicem olmazsam yine yaparim test ama olsa silik de olsa bugün çıkardı.. yumurtlamam erken çünkü geç dollenme vs olmaz ...
Haklısın canımbenden size tavsiye belirtileri görmezden gelinn, insan umutlaniyor sonucu olumsuz olunca daha çok üzülüyor, bi de kendi fikrim hamilelik belirtileri hemen başlamıyor bence,
annemlere geldim bende,Napıyorsunuz kızlar benim bugün misafirim felan yok şükür.. ama yeni taşındım diye perdeci felan geleceksizde ne var ne yok
Ohhannemlere geldim bende,kızlar kuduruyor ben yatıyorum
Hımm ne güzel biz daha göremedik karıBende teyzemlere geldim. Burda coookkk guzel kar yagiyo. Rabbim herkesin gonlundekini nasip etsin insAllah
Ya dur hemen tamamen bitirip atma ben de senle aynı durumdayım inan.. artık belirtiyi felan yok hamilelik değil soğuk aldım, çok yedim, çok yoruldum.. ondan diye başka sebeplere yoracağım yoksa deli gibi kendini kesin hamile sanıp duruyorsunBende iş güç devam dusunmemeye çalışıyorum ama üzüldüm biraz ne yalan soyliyim..bu belirtiler beni mahvetti..umudumda bitmiyor sinir oluyorum olsa silik de çıkardı yok ben deneme yapmayacağım eşimle de konuştuk oda erken yaptın bekle bakalım diyor oda hala umutlu ne bilim.. inşallah sizden güzel haberler gelir de seviniriz biraz
Doğduğun ev kaderindiri izliyorum temizliğim bitti şükür. Bugün misafirim yok yarına var inşallahNapıyorsunuz kızlar benim bugün misafirim felan yok şükür.. ama yeni taşındım diye perdeci felan geleceksizde ne var ne yok
AminnBende teyzemlere geldim. Burda coookkk guzel kar yagiyo. Rabbim herkesin gonlundekini nasip etsin insAllah
burda da kar yağıyorBende teyzemlere geldim. Burda coookkk guzel kar yagiyo. Rabbim herkesin gonlundekini nasip etsin insAllah
Ben de onu izledim güzel bi diziye benziyor hiç dizi izlemem normaldeDoğduğun ev kaderindiri izliyorum temizliğim bitti şükür. Bugün misafirim yok yarına var inşallah
Bende beyendimBen de onu izledim güzel bi diziye benziyor hiç dizi izlemem normalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?