Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
benden size tavsiye belirtileri görmezden gelinn, insan umutlaniyor sonucu olumsuz olunca daha çok üzülüyor, bi de kendi fikrim hamilelik belirtileri hemen başlamıyor bence,

Günaydın kızlar erken geb testi yaptım hiçbirşey yok negatif.. adeti beklicem olmazsam yine yaparim test ama olsa silik de olsa bugün çıkardı.. yumurtlamam erken çünkü geç dollenme vs olmaz ...
Canin sagolsun canim. Hakkinda hayirlisi olsun insAllah

benden size tavsiye belirtileri görmezden gelinn, insan umutlaniyor sonucu olumsuz olunca daha çok üzülüyor, bi de kendi fikrim hamilelik belirtileri hemen başlamıyor bence,
Doğru diyorsun canım yoksa insan çok umutlanıyor

Bende iş güç devam dusunmemeye çalışıyorum ama üzüldüm biraz ne yalan soyliyim..bu belirtiler beni mahvetti.. umudumda bitmiyor sinir oluyorum olsa silik de çıkardı yok ben deneme yapmayacağım eşimle de konuştuk oda erken yaptın bekle bakalım diyor oda hala umutlu ne bilim.. inşallah sizden güzel haberler gelir de seviniriz biraz

Ya dur hemen tamamen bitirip atma ben de senle aynı durumdayım inan.. artık belirtiyi felan yok hamilelik değil soğuk aldım, çok yedim, çok yoruldum.. ondan diye başka sebeplere yoracağım yoksa deli gibi kendini kesin hamile sanıp duruyorsun benimde olurdu hemen ama napalım canım nasip demekki denemekten dua etmekten başka çaremiz yok olacak inş ama zamanı var demekki üzülme artık çok yıpratıyor yoksa insan kendini

Ayy bisürü yazı okudum yalancı hamilelik belirtileri.. aslında hep hamile olduğunu düşününce belirtileri ona yorunca beyin de kendini ona şartlayıp hamileymiş gibi davranıp gebelik belirtileri veriyormuş beyine yada sen vücudunu çok dinlediğin için herşeyi gebeliğe yorup psikolojik belirtiler yaşıyormuşsun düşünmüyorum belirtileri de takmıyorum artık çünkü çok büyük hayal kırıklığı oluyor sonra sadece günüme yaklaşınca test yapacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…