- 9 Şubat 2017
- 836
- 1.395
- 113
- 32
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #81.401
Bende okumuşdum canım bunu herşeyi akışına bırakmak lazımAyy bisürü yazı okudum yalancı hamilelik belirtileri.. aslında hep hamile olduğunu düşününce belirtileri ona yorunca beyin de kendini ona şartlayıp hamileymiş gibi davranıp gebelik belirtileri veriyormuş beyine yada sen vücudunu çok dinlediğin için herşeyi gebeliğe yorup psikolojik belirtiler yaşıyormuşsundüşünmüyorum belirtileri de takmıyorum artık çünkü çok büyük hayal kırıklığı oluyor sonra sadece günüme yaklaşınca test yapacağım
Evet canım aynenBende okumuşdum canım bunu herşeyi akışına bırakmak lazım
Bende eve geldim canısı hava buzzz, kızları uyutucam birazdan sonra tv telefon vs.. kolay gelsin sana da , şükür tatil bitti benim yoğunlukta bittiNapıyorsunuz kızlar ? Benim bu akşam çaya misafirim var.. yarın akşam kına var, pazar sabah bende kahvaltı kayınlarım dayımgil felan... pazar akşam düğün.. gene çok sakin tempodan uzak günler beni bekliyor
Bizim tatil 1 hafta daha uzadiBende eve geldim canısı hava buzzz, kızları uyutucam birazdan sonra tv telefon vs.. kolay gelsin sana da , şükür tatil bitti benim yoğunlukta bitti
yaa depremden dolayi mi canimBizim tatil 1 hafta daha uzadi
Evet canimyaa depremden dolayi mi canim
hayirlisi olsun insallah cnmEvet canim
Amin canim insAllahhayirlisi olsun insallah cnm
deneme insallah diledigin gibi gecer, gonlundekine kavusursun Allahin izniyleMerhaba kizlarr nasilsiniz? Mathilla ben senden bi hamilelik bekliyorum Allahin izniyle insallah tuttu. Blue canim hayirlisi olsun onumuze bakalim
Reglim bitti heyecan tavan benle elele tutusacaklar yanima gelebilirler mi
Sağol canım oh ne güzelBende eve geldim canısı hava buzzz, kızları uyutucam birazdan sonra tv telefon vs.. kolay gelsin sana da , şükür tatil bitti benim yoğunlukta bitti
Valla ben beklemedeyim olmazsa arkandan geleceğim ben bakalım hayırlısı olsunMerhaba kizlarr nasilsiniz? Mathilla ben senden bi hamilelik bekliyorum Allahin izniyle insallah tuttu. Blue canim hayirlisi olsun onumuze bakalim
Senin kaçıncı denemen canım?Merhaba kizlarr nasilsiniz? Mathilla ben senden bi hamilelik bekliyorum Allahin izniyle insallah tuttu. Blue canim hayirlisi olsun onumuze bakalim
Cnm inşallah hayırlısıyla atlatirsin ben pek iyi değilim bakalım beklemedeyim hala test yapmadım bir daha regl olmazsam yapicamMerhaba kizlarr nasilsiniz? Mathilla ben senden bi hamilelik bekliyorum Allahin izniyle insallah tuttu. Blue canim hayirlisi olsun onumuze bakalim
Öyle yaptım aslında cnm sağol ama üzgünüm ona yapacak birşey yok silik dahi çıkmadı erk geb deM Matthillda canım neredesin? Konuş rahatla kabuğuna çekilme çok da dert etme canım olur inşaAllah hem daha herşey kesin de değil valla ben düne kadar kötüydüm bugün biraz silkelendim azcık kendime geldim bu ay olmazsa birdahaki ay diye kendimi alıştırmaya çalışıyorum böyle yapınca biraz rahatlıyorsun bırak düşünme akışına bırak
Inşallah cnm bende çok isterim size buradan güzel hber vereyim ama işte beklemek belirtiler testte çıkmaması sarstı beniVala M Matthillda dan bende beklıyorum bır hamılelık haberı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?