Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Bende okumuşdum canım bunu herşeyi akışına bırakmak lazım

Napıyorsunuz kızlar ? Benim bu akşam çaya misafirim var.. yarın akşam kına var, pazar sabah bende kahvaltı kayınlarım dayımgil felan... pazar akşam düğün.. gene çok sakin tempodan uzak günler beni bekliyor

Bende eve geldim canısı hava buzzz, kızları uyutucam birazdan sonra tv telefon vs.. kolay gelsin sana da , şükür tatil bitti benim yoğunlukta bitti

Merhaba kizlarr nasilsiniz? Mathilla ben senden bi hamilelik bekliyorum Allahin izniyle insallah tuttu. Blue canim hayirlisi olsun onumuze bakalim
Reglim bitti heyecan tavan benle elele tutusacaklar yanima gelebilirler mi
deneme insallah diledigin gibi gecer, gonlundekine kavusursun Allahin izniyle

Bende eve geldim canısı hava buzzz, kızları uyutucam birazdan sonra tv telefon vs.. kolay gelsin sana da , şükür tatil bitti benim yoğunlukta bitti
Sağol canım oh ne güzel ayy okula gitsin çocuklar tatil bitsin

M Matthillda canım neredesin? Konuş rahatla kabuğuna çekilme çok da dert etme canım olur inşaAllah hem daha herşey kesin de değil valla ben düne kadar kötüydüm bugün biraz silkelendim azcık kendime geldim bu ay olmazsa birdahaki ay diye kendimi alıştırmaya çalışıyorum böyle yapınca biraz rahatlıyorsun bırak düşünme akışına bırak

Merhaba kizlarr nasilsiniz? Mathilla ben senden bi hamilelik bekliyorum Allahin izniyle insallah tuttu. Blue canim hayirlisi olsun onumuze bakalim
Valla ben beklemedeyim olmazsa arkandan geleceğim ben bakalım hayırlısı olsun

Senin kaçıncı denemen canım?

Cnm inşallah hayırlısıyla atlatirsin ben pek iyi değilim bakalım beklemedeyim hala test yapmadım bir daha regl olmazsam yapicam

Öyle yaptım aslında cnm sağol ama üzgünüm ona yapacak birşey yok silik dahi çıkmadı erk geb de belirtilerimden dolayı hala umudum var ama regl geçmeden test yapmicam yada direk olucam hayırlısı artık ne diim.. iyi yapmışsın tabi olabildiğince bekle öyle yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…