- 6 Mart 2019
- 2.909
- 5.140
- 88
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #81.421
hayirlisi olsun cancanimGunaydin canlar.
Ben bugun adet oldum. Hislerim beni yaniltmadi.
Sanırım bende gelicem arkandan kirmizilarlaGunaydin canlar.
Amin canimhayirlisi olsun cancanim
Amin canimSanırım bende gelicem arkandan kirmizilarlahayırlısı olsun güzelim hepimiz için insallah
Hayırlısı olsun canımGunaydin canlar.
Hayırlısı olsun ben artık bıraktım..düşünme madem adeti bekle sen de canımÖyle yaptım aslında cnm sağol ama üzgünüm ona yapacak birşey yok silik dahi çıkmadı erk geb debelirtilerimden dolayı hala umudum var ama regl geçmeden test yapmicam yada direk olucam hayırlısı artık ne diim.. iyi yapmışsın tabi olabildiğince bekle öyle yap
Kız bende dıyorum ya ya 10 gün sonra yada bır hafta sonra kan vermıstım dırek sağlık ocağında değerim en dusuk sevıyede 0,1 çıkmıştı sonra dedımkı böyle olmadı bır doktora gıdeyım ben oda tam 14. Gündü tessaduf orda tekrar kan testınde cıktıInşallah cnm bende çok isterim size buradan güzel hber vereyim ama işte beklemek belirtiler testte çıkmaması sarstı beni
Bu ay deneme yapcnmı cnm hayırlısını versın allahGunaydin canlar.
Amin canimHayırlısı olsun canım
Evet yapicam cnmBu ay deneme yapcnmı cnm hayırlısını versın allah
Ya inşallah cnm cok okudum böyle söyleyen var senin gibi belli mı olur belki sürpriz yaparKız bende dıyorum ya ya 10 gün sonra yada bır hafta sonra kan vermıstım dırek sağlık ocağında değerim en dusuk sevıyede 0,1 çıkmıştı sonra dedımkı böyle olmadı bır doktora gıdeyım ben oda tam 14. Gündü tessaduf orda tekrar kan testınde cıktı
Bugün oviden sonraki 13. Gün.. bi yarın kaldi olmazsam regl umut var.. bakalımKız bende dıyorum ya ya 10 gün sonra yada bır hafta sonra kan vermıstım dırek sağlık ocağında değerim en dusuk sevıyede 0,1 çıkmıştı sonra dedımkı böyle olmadı bır doktora gıdeyım ben oda tam 14. Gündü tessaduf orda tekrar kan testınde cıktı
Olmasa bıle pes yokBugün oviden sonraki 13. Gün.. bi yarın kaldi olmazsam regl umut var.. bakalım
Benim bildiğim olmadıKızlar bırsey Sorucam ben son sız yenı deneme yapanları çok okuyamamıstım HIc tutturan oldumu yenılerden
Su ana kadar olmadı gebelik cnm o olursa tuttu mu tutmadı mı yaptıklarımız öğreneceğiz insallahKızlar bırsey Sorucam ben son sız yenı deneme yapanları çok okuyamamıstım HIc tutturan oldumu yenılerden
Benimkide tutmadı hissediyorum haydi bakalimmmm gelsin şubatttt yeni umutlaraSanırım bende gelicem arkandan kirmizilarlahayırlısı olsun güzelim hepimiz için insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?