- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #81.441
Hakkinda hayirlisi canisiGunaydin canlar.
Ben bugun adet oldum. Hislerim beni yaniltmadi.
Kesinlikle ben de inşaAllah canım tek seferde tutmuyor geç kalınıyor bide silikleşince bence en azından ben öyle düşünüyorum.. offf içim çok sıkıldı bu ara bide etrafımda herkes hamile tamam herkes sağlıkla kucağına alsın inş ama nebilim ben kalamayıncaben nisanda bi pik günü bi de ertesi gün deneme yapicam
benim iki deneme oldu ama tutmadı vardır bunda da bi hayr. nasip değilmiş hem catlamadan hem çatlayınca ilişki oldu ama olmayınca olmuyor,Kesinlikle ben de inşaAllah canım tek seferde tutmuyor geç kalınıyor bide silikleşince bence en azından ben öyle düşünüyorum.. offf içim çok sıkıldı bu ara bide etrafımda herkes hamile tamam herkes sağlıkla kucağına alsın inş ama nebilim ben kalamayıncaiki çocuğumda da hemen kalmıştım bunda olmuyor çıldıracağım
hepinizden sonra ben deniycemAyyy biri yıksa şu havayı biri hamile kalsa sanki herkes arka arkaya kalacakmış gibi
Dokunsalar ağlıyacam ne diyim canım kısmet gerçektenbenim iki deneme oldu ama tutmadı vardır bunda da bi hayr. nasip değilmiş hem catlamadan hem çatlayınca ilişki oldu ama olmayınca olmuyor,
Valla benim de öyle 2 kuzenim ablam 2 gelinimizde arkadaşlar hepsi de erkek dediğin gibi içinde kazayla olan da var ben bu işten hiç bişey anlamadım..benim de çevremde şuan herkes hamile, kardeşimin eşi, kuzenim, iki arkadaşım , dün bi arkadaşım cinsiyeti öğrenmiş erkekmis, 2 kızı var kaza ile hamile kalmış, öyle sevindim ki, keşke o kazadan bi de bana olsa, hatta hamile olsam ve 4 ay hiç ogrenmesem hamile oldugumu, bu ay ki adetim çok sancılı ve kötüydü, iğnenin ilacın etkisi beni mahvetti, halen belim agriyor
Ayy soruyorlar ya çok sinir oluyorum bide ben de eltimden beraber bu süreci yaşıyoruminsanlar sanki hamilelik düşündüğümü biliyormuş gibi davranıyor, daha dur erkek dogurcan falan diye konuşuyorlar, herkes konuşuyor da ben niye hissetmiyorum hic
aynen cnm bakalım nasipten ote yol yokValla benim de öyle 2 kuzenim ablam 2 gelinimizde arkadaşlar hepsi de erkek dediğin gibi içinde kazayla olan da var ben bu işten hiç bişey anlamadım..evet iğne ilaç kullanma bidaha herşeyi akışına bırak normal dene inş
Aynen canısı Rabbim tez zamanda niyetimize göre versin inşaAllahaynen cnm bakalım nasipten ote yol yok
insallah canimAynen canısı Rabbim tez zamanda niyetimize göre versin inşaAllah
valla şuan sizin bebeğin cinsiyetini söylediğiniz sayfayı okuyordum bende , çok şaşırdım yazmanizaHerkese merhabalar bende eski takıpcıyım sizler gibi bende ugrastım herseyın vaktı zamanı var ümidinizi kaybetmeyın 7 ay test yaptım olmadı bıraktıktan sonra hamıle kalmışım hemde erkek ıkı kızım var şimdi 10aylık oğlum eskılerden kimseyok sanırım prensesım hayırlı olsun evladın sende çok Uğraştın Allah gönlünüzdekini kucagınıza versin amin
Amin canim sagolHakkinda hayirlisi canisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?