Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Canım ben burdayım eskılerdenSen nelere dıkkat etmıstım canm

Selamun Aleyküm kızlar 3 yıllık evliyim çok şükür 1 kızım var
Eskiler ağırlıklı olmak üzere yorumların %80ini okudum. Sonlara doğru atlama yaptım. Rabbim isteyen herkese gönlündeki hayırlısıyla nasip etsin. Hızlı bir giriş yapmış gibi oluyorum ama ben de 2.erkek bebek istiyorum nasip olursa. Karışık bir deneme düzenim oldu ama son yaptığım test bana diğerlerinden daha silik geldi. Yani 1 günle kaçırmış olabilir miyim piki? Diğer ay bugünlerde yoğun test mi yapayım?

kaçmış görünüyor canım, pik olmaya yaklasinca günde 1 tane değil bi kaç test yap 3 4 saat aralıkla, o şekilde kaçırmazsin. Allah gönlündekini nasip etsin insallah

Kesinlikle kaçirmişsin pik olduktan sonra 3 saat falan arayla yapmalisin böyle yakalayamazsin
Bide o kadar sayfadan ne çıkardın canim sonuçta ben okumadim

30 Ocak’ta pik olmuş gibi koyu gördüğünüz zaman tekrarlayın kaçırmışsın piki geçmiş bence

Evet büyük ihtimal kaçırmışsın canım piki görene kadar gün atlamadan düzenli olarak test yapmalısın

Fitili kendım kullandım herhangi bir enfeksiyon iltihap a karsi biokadin di sanırım yoksa neo petran umarım dogru yazmışımdır yumurtlamakta ıkı gün kala bırakıyordum kullanmayı
Hımm ben de kullanmayı düşünüyorum da aklımın bi köşesinde ablam da fitil kullandığı ay hamile kaldı bi alakası var mı bilmiyorum

Teşekkür ederim kızlar. Demek ki adetimden 1 hafta sonra yumurtam çatlıyor. Ben ortalarında çatlar diye yoğunlaşmadım. Diğer ay adetim biter bitmez başlayayım mı yoksa bu ay 2.kez çatlar mı test yapmaya devam edeyim mi.

Kızlar okuduklarından anladığım kadarıyla gerçekten bu iş kader kısmet. Diyetle takvimle dolunayla yapan var ama hep ihtimal %50 ya kız ya erkek. Ben hevesle çatlamadan sonra hamile kalmayı düşünüyorum çünkü aklıma en çok o yattı. Aslında aklıma yatmasından ziyade en kolayı o gibi geldi ben diyetle uğraşamam biraz oburum yediğime dikkat etmem okuduğum kadarıyla çoğunlukla t en okuyu olduğundan sonra silikleşmeye başladığı andan itibaren t silinene kadar tek veya 2 ilişki daha da olmayacak. He bir de 3-4 günde bir ilişki olacak. Ben böyle denemeyi düşünüyorum. Biz daha dün ilişkiye girdiğimiz için bugün denemeyi düşünmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…