- 9 Şubat 2017
- 836
- 1.395
- 113
- 32
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #81.461
Canım ben burdayım eskılerdenHerkese merhabalar bende eski takıpcıyım sizler gibi bende ugrastım herseyın vaktı zamanı var ümidinizi kaybetmeyın 7 ay test yaptım olmadı bıraktıktan sonra hamıle kalmışım hemde erkek ıkı kızım var şimdi 10aylık oğlum eskılerden kimseyok sanırım prensesım hayırlı olsun evladın sende çok Uğraştın Allah gönlünüzdekini kucagınıza versin amin
Canım 5555 ten itibaren okudum , 5580 90 lardaydi
kaçmış görünüyor canım, pik olmaya yaklasinca günde 1 tane değil bi kaç test yap 3 4 saat aralıkla, o şekilde kaçırmazsin. Allah gönlündekini nasip etsin insallahSelamun Aleyküm kızlar3 yıllık evliyim çok şükür 1 kızım var
Eskiler ağırlıklı olmak üzere yorumların %80ini okudum. Sonlara doğru atlama yaptım. Rabbim isteyen herkese gönlündeki hayırlısıyla nasip etsin. Hızlı bir giriş yapmış gibi oluyorum ama ben de 2.erkek bebek istiyorum nasip olursa. Karışık bir deneme düzenim oldu ama son yaptığım test bana diğerlerinden daha silik geldi. Yani 1 günle kaçırmış olabilir miyim piki? Diğer ay bugünlerde yoğun test mi yapayım?Eki Görüntüle 2583544
insallah canim benimmHanımlar hanımlar yılmak üzülmek bırakmak yok
Tamam geçti gitti artık şubat ayına bakalim
Daha yeni başladık ben inanıyorum ogluşuma hamile kalicam
Merhaba canım ben sadece fitil kullanmıstım testı bıraktıktan sonra ise hiçbiryer yapmadım ama adet bıtımı ılıskıde kaldıgıma emınımCanım ben burdayım eskılerdenSen nelere dıkkat etmıstım canm
Kesinlikle kaçirmişsin pik olduktan sonra 3 saat falan arayla yapmalisin böyle yakalayamazsinSelamun Aleyküm kızlar3 yıllık evliyim çok şükür 1 kızım var
Eskiler ağırlıklı olmak üzere yorumların %80ini okudum. Sonlara doğru atlama yaptım. Rabbim isteyen herkese gönlündeki hayırlısıyla nasip etsin. Hızlı bir giriş yapmış gibi oluyorum ama ben de 2.erkek bebek istiyorum nasip olursa. Karışık bir deneme düzenim oldu ama son yaptığım test bana diğerlerinden daha silik geldi. Yani 1 günle kaçırmış olabilir miyim piki? Diğer ay bugünlerde yoğun test mi yapayım?Eki Görüntüle 2583544
30 Ocak’ta pik olmuş gibi koyu gördüğünüz zaman tekrarlayın kaçırmışsın piki geçmiş benceSelamun Aleyküm kızlar3 yıllık evliyim çok şükür 1 kızım var
Fitili ne için kullandın? Doktor mu verdi?Merhaba canım ben sadece fitil kullanmıstım testı bıraktıktan sonra ise hiçbiryer yapmadım ama adet bıtımı ılıskıde kaldıgıma emınım
Evet büyük ihtimal kaçırmışsın canım piki görene kadar gün atlamadan düzenli olarak test yapmalısınSelamun Aleyküm kızlar3 yıllık evliyim çok şükür 1 kızım var
Aynen hafıf koyulaşmaya basladıgında pik olacak demektır sıkı takip lazımkaçmış görünüyor canım, pik olmaya yaklasinca günde 1 tane değil bi kaç test yap 3 4 saat aralıkla, o şekilde kaçırmazsin. Allah gönlündekini nasip etsin insallah
Fitili kendım kullandım herhangi bir enfeksiyon iltihap a karsi biokadin di sanırım yoksa neo petran umarım dogru yazmışımdır yumurtlamakta ıkı gün kala bırakıyordum kullanmayıFitili ne için kullandın? Doktor mu verdi?
Hımm ben de kullanmayı düşünüyorum da aklımın bi köşesinde ablam da fitil kullandığı ay hamile kaldı bi alakası var mı bilmiyorumFitili kendım kullandım herhangi bir enfeksiyon iltihap a karsi biokadin di sanırım yoksa neo petran umarım dogru yazmışımdır yumurtlamakta ıkı gün kala bırakıyordum kullanmayı
Bende kullandım cnm 2 markayı da, 3.kutunun yarisına kadar kullandimHımm ben de kullanmayı düşünüyorum da aklımın bi köşesinde ablam da fitil kullandığı ay hamile kaldı bi alakası var mı bilmiyorum
Hımm marka ne canım nezaman başlayıp nezaman duruyorsun günde kaç tane ben de kullanmıştım da unutmuşum bide eczaneden istediğinde veriyorlarmıBende kullandım cnm 2 markayı da, 3.kutunun yarisına kadar kullandim
eczaneden reçetesiz aldım cjm, adet bitince başladım her gece 1 tane yatarken koydumHımm marka ne canım nezaman başlayıp nezaman duruyorsun günde kaç tane ben de kullanmıştım da unutmuşum bide eczaneden istediğinde veriyorlarmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?