Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Bir de cidden merak ettiğim bir durum var. Asice hanım umarım mesajımı görürsünüz. Siz de böyle hamile kalmıştınız ilk muayenenizde kalp atışı düşüktü hatta endişelenmiştiniz. Bildiğim kadarıyla 140 altı erkek 150 üstü kız bebek diyorlardı. Benim kızımda ilk kalp atışı 156 ydi. Sizce bir ilgisi var mıdır?

Nerdesiniz kız gene azcık sohbet edelim yatacağım ben de M Matthillda sen napıyorsun canım bak bana ben daha test yapmadan alıştırdım kendimi en iyisi kendini dinlememek adet geçene kadar hiçbirşeyden şüphelenmemek adeti bekliyorum ben

Yok yapmadım canım ama umutlarım azalıyor tutmadı sanki 10. Güne girdim bugün artık.. sen nerdesin sen de görünmüyorsun canım. Bebeğin nasıl oldu
Hala aynı canım ugrastırıyo cok fazla, bide şimdi kucağa alıştı surekli gezmek istiyo telefonu gunduz elime alamıyorum geceye de pert oluyorum siz Nasılsınız

Hala aynı canım ugrastırıyo cok fazla, bide şimdi kucağa alıştı surekli gezmek istiyo telefonu gunduz elime alamıyorum geceye de pert oluyorum siz Nasılsınız
Yaa Allah yardımcın olsun canım kolaylık versin inş. Daha çok küçük büyüdükçe düzene girer inş Biz de aynı beklemedeyiz işte..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…