- 13 Aralık 2019
- 55
- 151
- 8
- 32
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #81.481
Hımm tamam canım sağolasıneczaneden reçetesiz aldım cjm, adet bitince başladım her gece 1 tane yatarken koydum
Ayyy ben de çok yorgunum bu ara gelen giden Allah eksikliğini vermesin ama bazen de üst üste olunca insan yoruluyorKızlarrr benimde misafirim gitdi çok yoruldummmUyudunuzmu
Öğle saatlerini bulur canımKızlar bugün Azranın cezası bitmiyormuydu
Test yaptın mı ki canım Matthillda sen naptın canımNapıyorsunuz kızlar kınadan geldim nasıl olsa çocuk yok deyip bütün kurtlarımı döktüm
Yok yapmadım canım ama umutlarım azalıyor tutmadı sanki 10. Güne girdim bugün artık.. sen nerdesin sen de görünmüyorsun canım. Bebeğin nasıl olduTest yaptın mı ki canım Matthillda sen naptın canım
Hala aynı canım ugrastırıyo cok fazla, bide şimdi kucağa alıştı surekli gezmek istiyo telefonu gunduz elime alamıyorum geceye de pert oluyorumYok yapmadım canım ama umutlarım azalıyor tutmadı sanki 10. Güne girdim bugün artık.. sen nerdesin sen de görünmüyorsun canım. Bebeğin nasıl oldu
Tesadüfen bu konuya girdim seni gördüm sen kasım annesi değil miydin zeynoTest yaptın mı ki canım Matthillda sen naptın canım
Evet Kasım annesiyimTesadüfen bu konuya girdim seni gördüm sen kasım annesi değil miydin zeyno
Neden yoksun bizim kasım annelerinde artık.hiç yazmıyosunEvet Kasım annesiyim
Konuyu bi kaybettim sonrada sayfalar ilerlemiş koptum o şekilde canımNeden yoksun bizim kasım annelerinde artık.hiç yazmıyosun
Anladım canım bebiş nasılKonuyu bi kaybettim sonrada sayfalar ilerlemiş koptum o şekilde canım
Bebiş iyi canım mamayla besleniyor cok zor içiyor mamayı gazı cok fazla bide seninki nasılAnladım canım bebiş nasıl
Yaa Allah yardımcın olsun canım kolaylık versin inş. Daha çok küçük büyüdükçe düzene girer inşHala aynı canım ugrastırıyo cok fazla, bide şimdi kucağa alıştı surekli gezmek istiyo telefonu gunduz elime alamıyorum geceye de pert oluyorumsiz Nasılsınız
İnşallah canım aminYaa Allah yardımcın olsun canım kolaylık versin inş. Daha çok küçük büyüdükçe düzene girer inşBiz de aynı beklemedeyiz işte..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?