- 10 Mayıs 2019
- 4.223
- 11.222
- 208
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #81.501
Benimkinin de gazı çok fazla her gece ağlama faslımız var şimdide ağladı ağladı yoruldu ayagımda sallıyorum onun dışında iyi çok şükür 17 kasımda doğdu benimkiBebiş iyi canım mamayla besleniyor cok zor içiyor mamayı gazı cok fazla bide seninki nasıl
Amin canım inşaAllahİnşallah canım amin ♥ En kısa zamanda nasip olsun inşallah
Ben kasımı ucundan yakaladımBenimkinin de gazı çok fazla her gece ağlama faslımız var şimdide ağladı ağladı yoruldu ayagımda sallıyorum onun dışında iyi çok şükür 17 kasımda doğdu benimki
Ben kasımı ucundan yakaladım1 kasım benimkide
Cnm erken geb negatif çıktı bi daha da yapmadım bugün regl bekliyorum açıkçası olmadım ama akıntım yoğun iki gündür.. valla pek birşey anlamadimTest yaptın mı ki canım Matthillda sen naptın canım
Cnm naptin o saate kadargecenin köründen mi desem sabahin 5 inden mi desemm iyi uykular kizlarrrrben daha yeni yatacağım
Günaydın cnm küçük kızim ateslendi onla uğraştımCnm naptin o saate kadargünaydın diyeyim ben de sana ozaman
Geçmiş olsun cnm herkes hasta bu ara havalardanGünaydın cnm küçük kızim ateslendi onla uğraştım
Ilk olacak nasip olursa canimSenin kaçıncı denemen canım?
Ilk olacak nasip olursa canimSenin kaçıncı denemen canım?
Uyuya kalmışım televizyon izlerkenAyyy ben de çok yorgunum bu ara gelen giden Allah eksikliğini vermesin ama bazen de üst üste olunca insan yoruluyor
Gecmis olsun canimGünaydın cnm küçük kızim ateslendi onla uğraştım
teşekkür ederim cnm aynen herkes hastaGeçmiş olsun cnm herkes hasta bu ara havalardan
sağol canım benimGecmis olsun canim
Ayy aynen canım yeni gittiler benimkiler akşama düğün var bu sefer ona hazırlanmam lazımUyuya kalmışım televizyon izlerkenevet çok seviyorum misafir ağırlamayı ama bazen çok yoruyor insanı biz bi kaç kişi birde gün yapıyoruz yarın sıra bende galiba çok yoruldum hehe
Geçmiş oldun Allah şifa versin canımteşekkür ederim cnm aynen herkes hasta
amin cnm insallahGeçmiş oldun Allah şifa versin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?