Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Bebiş iyi canım mamayla besleniyor cok zor içiyor mamayı gazı cok fazla bide seninki nasıl
Benimkinin de gazı çok fazla her gece ağlama faslımız var şimdide ağladı ağladı yoruldu ayagımda sallıyorum onun dışında iyi çok şükür 17 kasımda doğdu benimki

Test yaptın mı ki canım Matthillda sen naptın canım
Cnm erken geb negatif çıktı bi daha da yapmadım bugün regl bekliyorum açıkçası olmadım ama akıntım yoğun iki gündür.. valla pek birşey anlamadim yarın da olmazsam kan vericem kesin çözüm varsa zaten çıkar kanda yoksa da adet olurum bugün 14. Gün oviden sonra.. yani olmam gerekirdi

Ayyy ben de çok yorgunum bu ara gelen giden Allah eksikliğini vermesin ama bazen de üst üste olunca insan yoruluyor
Uyuya kalmışım televizyon izlerken evet çok seviyorum misafir ağırlamayı ama bazen çok yoruyor insanı biz bi kaç kişi birde gün yapıyoruz yarın sıra bendegaliba çok yoruldum hehe

Uyuya kalmışım televizyon izlerken evet çok seviyorum misafir ağırlamayı ama bazen çok yoruyor insanı biz bi kaç kişi birde gün yapıyoruz yarın sıra bendegaliba çok yoruldum hehe
Ayy aynen canım yeni gittiler benimkiler akşama düğün var bu sefer ona hazırlanmam lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…