Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Korkuyorummm ne bilim var elimde ama sabah aldım koydum geri yarın olmazsam yapicam sonra da kan..
canim bugunden sonra hamilelik olmasin bence zaten, erkek bebeler testlerde erken cikiyormus, senin de benim gibi erken yumurtlama oldu, 12 13.gunde ciksaydi keske varsa, adet olman benim icin daha iyi

canim bugunden sonra hamilelik olmasin bence zaten, erkek bebeler testlerde erken cikiyormus, senin de benim gibi erken yumurtlama oldu, 12 13.gunde ciksaydi keske varsa, adet olman benim icin daha iyi
Bence de cnm onu ben de okudum ama çok geç dollenme ile erkek bebeğe kalan da var nadir.. benim ovi erkendi. Varsa erken çıkardı.. düzenim bozuldu bence stresten..olurum yarın..

Bence de cnm onu ben de okudum ama çok geç dollenme ile erkek bebeğe kalan da var nadir.. benim ovi erkendi. Varsa erken çıkardı.. düzenin bozuldu bence stresten..olurum yarın..
ama sorun su ki erken yumurtlama ile gec dollenme olmus okur, o da bence kiz sansini artirir, tabi ki Allahin takdiri hayirlisi olsun hakkinda insallah

Yarın adet olursam da en çok hissizligime yanicam yani bu kadar belirtiyi vücut bana nasıl oynadı anlamadım hiç

ama sorun su ki erken yumurtlama ile gec dollenme olmus okur, o da bence kiz sansini artirir, tabi ki Allahin takdiri hayirlisi olsun hakkinda insallah
Sağol cnm yaş faktörü de var bence ha deyince tek ilişki olmuyor demekki tutmuyor onu da anlamış oldum.. iki ilişki olmalı bence hatta 3 bile olabilir 30 üzeri gebelik düşünenler için..

Yarın adet olursam da en çok hissizligime yanicam yani bu kadar belirtiyi vücut bana nasıl oynadı anlamadım hiç
belirtiler bence oyle istedigimiz icin oluyor, erkek bebek belirtilerine bakmistim mesela ayaklar cok usurmus, adet olana kadar ayaklarim buz gibiydi isitamadim, ellerde kuruluk olurmus kuruluktan derilerim dokuldu, bel agrisi olurmus belim kopuyor sandim, idrar cok acik renk olurmus, idrarimi nerdeyse beyaz yaptim, her belirtisini yasadim sanirsin erkek bebe bekliyorum, noldu adet oldum tum belirtiler bitti, cok kaptirmamak lazim yani, hersey vardi bende bi tek his yoktu

Sağol cnm yaş faktörü de var bence ha deyince tek ilişki olmuyor demekki tutmuyor onu da anlamış oldum.. iki ilişki olmalı bence hatta 3 bile olabilir 30 üzeri gebelik düşünenler için..
aynen bende 2 gun deneyecegim, pik oldugu gun ve sonra ki gun

tüm takvimlerde şubat kız gösteriyor , cin takvim, Japon takvim, rus takvim , kameri takvim, maya takvim hepsi kız bioritm bile kız, ne dersiniz

Kızlar önemli!!!
Herkes okusun yurt dışından bi misafir gelmiş teyzeme bugün tesadüf tamamen bi ark arkadasiymis oda gelmiş kahve vs neyse bi takvimden bahsetmiş ben ilk defa duydum gördüm ve tutmayan yok.bi bakın kendinize göre yorum bekliyorum çoğunluk tutarsa ki kime baktiysalar tutmuş bilimselligi vs hic bilmiyorum bi inceleyin ..bu arada bakarken 2014 yılın da burada da bu konuya benzer bir takvimden bahsetmiş biri onu okudum hemen hemen aynı iki çocuğunu da takvime göre yapmış atıyorum ekte

Eklentiler

• 20200202_220433.webp
    29 KB · Görüntüleme: 84
takip yapalim bakalimm yuksek ihtimal esim gitmis olacak , yetisir mi bilmiyorumm yarin adetin 8.günü :) gecen ay 11 de olmustu ovulasyon. bu ay ne zaman olur bilmemm
Cnm attığıma bak bi ayy bi tuhaf oldum uzuntum hafifledi ne bilim yok vazgeçtim diyordum denesemmi bende yetişir 20 şubata benim bu arada kahve leke geldi sanırım sokulecek regl..sabaha

canim ben biliyorum bunu, benim kizlarin ikisini de erkek gosteriyor, ayri olarak bi hesabi var mi bilmiyorum amabu sekilde bakinca bende tutmadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…