- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #81.541
ya aslinda hepsi bos canim, benim tek inandigim tam yumurtlama gunu ve alkali ortam, gerisi bos diye dusunuyorum, ben arkadasimla ayni ay hamile kaldim dogum aylarimiz ayni kizlar oda bende temmuz. adet gunumuz arasi 2 yada 3 gun, ikimizde son adet martta olduk. aralikta dogum yaptik. onun ki oglan benim ki kizCnm attığıma bak bi ayy bi tuhaf oldum uzuntum hafifledi ne bilim yok vazgeçtim diyordum denesemmi bende yetişir 20 şubata benimbu arada kahve leke geldi sanırım sokulecek regl..sabaha
hayirlisiyla belirsizlik bitsin canim, sabaha olursun bencedeCnm attığıma bak bi ayy bi tuhaf oldum uzuntum hafifledi ne bilim yok vazgeçtim diyordum denesemmi bende yetişir 20 şubata benimbu arada kahve leke geldi sanırım sokulecek regl..sabaha
Inşallah cnm aynen.. ay aman valla benim Kızlar da tutunca dedim belki bi umut atayım baksın herkeshayirlisiyla belirsizlik bitsin canim, sabaha olursun bencede
Demek arkadaşın vücut sistemi olarak alkali ..ablam da öyle mesela benim hiç sevmez peynir süt yoğurt yemez aramaz su gibi soda içer sever. Muz sever .tuzlu yer hep der tansiyonum yükseliyor ıi geliyor bana der genel olarak düşük tansiyonu onun hep.ne bileyim yaşam tarzı bu diyete göre onun .. oğlu var işte..ya aslinda hepsi bos canim, benim tek inandigim tam yumurtlama gunu ve alkali ortam, gerisi bos diye dusunuyorum, ben arkadasimla ayni ay hamile kaldim dogum aylarimiz ayni kizlar oda bende temmuz. adet gunumuz arasi 2 yada 3 gun, ikimizde son adet martta olduk. aralikta dogum yaptik. onun ki oglan benim ki kiz
Bu takvimi burda paylasan olmuştu daha önce ama tutan da var tutmayan da kısmet işte ne yaparsak yapalım Rabbim ne verirse. Ama yinede gönlümüzdeki hayırlı olan olsun da onu versin bize :)Kızlar önemli!!!
Herkes okusun yurt dışından bi misafir gelmiş teyzeme bugün tesadüf tamamen bi ark arkadasiymis oda gelmiş kahve vs neyse bi takvimden bahsetmiş ben ilk defa duydum gördüm ve tutmayan yok.bi bakın kendinize göre yorum bekliyorum çoğunluk tutarsa ki kime baktiysalar tutmuşbilimselligi vs hic bilmiyorum bi inceleyin ..bu arada bakarken 2014 yılın da burada da bu konuya benzer bir takvimden bahsetmiş biri onu okudum hemen hemen aynı iki çocuğunu da takvime göre yapmış atıyorum ekte
Gebe kalınan ay olarak bakıyoruz canım bunaKızlar önemli!!!
Herkes okusun yurt dışından bi misafir gelmiş teyzeme bugün tesadüf tamamen bi ark arkadasiymis oda gelmiş kahve vs neyse bi takvimden bahsetmiş ben ilk defa duydum gördüm ve tutmayan yok.bi bakın kendinize göre yorum bekliyorum çoğunluk tutarsa ki kime baktiysalar tutmuşbilimselligi vs hic bilmiyorum bi inceleyin ..bu arada bakarken 2014 yılın da burada da bu konuya benzer bir takvimden bahsetmiş biri onu okudum hemen hemen aynı iki çocuğunu da takvime göre yapmış atıyorum ekte
bende yine yanlis cikiyor cnmGebe kalınan ay olarak bakıyoruz canım buna
aynen hayirlisi canim ya ne yapsak bos, Allah versin yeter kiInşallah cnm aynen.. ay aman valla benim Kızlar da tutunca dedim belki bi umut atayım baksın herkessinirlerim acayip bozuk sistemim bozuldu .. hayırlısı gerçekten hep ona dua ettim ediyorum .. belki bi cesaret deneyebilirim bu ay yine..kararsizim
muz hic sevmemm, sodadan nefret ederimm, tuzlu yemek asla yapamam ve yiyememm hastane yemegi gibi yerimDemek arkadaşın vücut sistemi olarak alkali ..ablam da öyle mesela benim hiç sevmez peynir süt yoğurt yemez aramaz su gibi soda içer sever. Muz sever .tuzlu yer hep der tansiyonum yükseliyor ıi geliyor bana der genel olarak düşük tansiyonu onun hep.ne bileyim yaşam tarzı bu diyete göre onun .. oğlu var işte..
ilac icmesin cnm nolur nolmazzKizlarr ben testlere basladim koyulasmaya basladi tak esim bugun hastalandi dondurma yemis ara ara ateslenio birde bas agrisi baska bise yi yok moralim alt ust oldu napicami bilemiyorum bi iiyi oluyo sonra yine halsiz bugun yarin testim de pik olur kafayi yedim sitresten yaa
Cocuklarin ilacindan verdim ya sen ne die dondurma yiyorsun kis gunundeeilac icmesin cnm nolur nolmazz
sorun olacagini sanmiyorum canim ya, sen yine deneme yapacagim zaman kahveyi falan icir, keciboynuzuna devam et, senin hasta olmaman daha onemliCocuklarin ilacindan verdim ya sen ne die dondurma yiyorsun kis gunundeeben susuz kaliyorum saatlerce idrarimi tutuyorum test yapim aman yanlis olmazsin ona bi erekek bebe verebilmek icin o ne yapiyo cok uzuldum ya
Ahh canim ya sende herkeze yetiyorsun zeyno gibi valla ALLAH razi olsun icime su serptinsorun olacagini sanmiyorum canim ya, sen yine deneme yapacagim zaman kahveyi falan icir, keciboynuzuna devam et, senin hasta olmaman daha onemli
Allah senden de razi olsun canimAhh canim ya sende herkeze yetiyorsun zeyno gibi valla ALLAH razi olsun icime su serptin
galiba 6 saat falanmis bulusma, Allaha emanet ben pikken ve ertesi gun iki deneme yapacagim,Kızlar şu deneme zamanı ni bi konuşalım sanırım tek ilişki yetmiyor
Sizce 2 3 deneme olursa ne zaman olmalı
Sperm kaç saate buluşur yumurtaya
Bana ilgisi var gibi geliyor canim iki kizimin da ilk kalp atışı 170 lerdeydi ama bu hamileligim de 110 duBir de cidden merak ettiğim bir durum var. Asice hanım umarım mesajımı görürsünüz. Siz de böyle hamile kalmıştınız ilk muayenenizde kalp atışı düşüktü hatta endişelenmiştiniz. Bildiğim kadarıyla 140 altı erkek 150 üstü kız bebek diyorlardı. Benim kızımda ilk kalp atışı 156 ydi. Sizce bir ilgisi var mıdır?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?