- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #81.561
Hiç giremedim bugün yine eşimin amcası ve eşi geldi onlar gitdi ev temizlik hazırlık derken bu saat olmuşAyy aynen canım yeni gittiler benimkiler akşama düğün var bu sefer ona hazırlanmam lazım
Hakkında hayırlısı olsn canısı bu ay inşallah tutarInşallah cnm yok yapmicam artık.. yani umarimregl oldum bu arada..net✌
Hoşgeldin cnmSelam kızlar ben geldimmmmm
Sözde dün akşam kalkacaktı cezam resmen saniyeleri saydım ama saatinde kalkmadı
Siz napıyırsunız L Laladunya3 cicek annesi M Matthillda sizn için çok üzüldüm yaa yeminle.
Neyse şubatta beraber deneriz inşallah
Evet hepsini okudum malesef bu ay tutturan olmadı gibi. Ocak hayırsız geldi hayırsız gitti. Ben şubatı seviyorum erkekte gösteriyor bende bakalım hayırlısı olsun
Kız regl oldun mu ki öyle ümitsiz konuşuyonKızlar ben de iki deneme yapacağım inşaAllah zaten oğlumda da öyle yapmıştım tek sefer olmuyo en azından bende tutmadı yani bu aydan umudum yok nedensepik olduğu akşam ve sabah yada piki sabah gördüysem sabah ve akşam inşaAllah tutar
Olur cnm neden olmasın günlerin biraz şaşacak belki o kadar..✌ hadi mutlu şubat olsun ozaman hepimiz için..Evet hepsini okudum malesef bu ay tutturan olmadı gibi. Ocak hayırsız geldi hayırsız gitti. Ben şubatı seviyorum erkekte gösteriyor bende bakalım hayırlısı olsuncumaya randevum var cuma 14. Gün olacak
17 18 gibi çatlar herhalde geçen ayki gibi.
Ama haptan sonra yumurta olur mu bu ay bilemem tabi
Ay cnm inşallah ya şubatı kaçırmak istemiyorum. Şubatta ve martta olmazsa haziran temmuza bırakacam. Nisan mayıs yapmayacamOlur cnm neden olmasın günlerin biraz şaşacak belki o kadar..✌ hadi mutlu şubat olsun ozaman hepimiz için..
Benim oğlanda tutuyor 24 Nisa’nda kalmıştım hamileKızlar önemli!!!
Herkes okusun yurt dışından bi misafir gelmiş teyzeme bugün tesadüf tamamen bi ark arkadasiymis oda gelmiş kahve vs neyse bi takvimden bahsetmiş ben ilk defa duydum gördüm ve tutmayan yok.bi bakın kendinize göre yorum bekliyorum çoğunluk tutarsa ki kime baktiysalar tutmuşbilimselligi vs hic bilmiyorum bi inceleyin ..bu arada bakarken 2014 yılın da burada da bu konuya benzer bir takvimden bahsetmiş biri onu okudum hemen hemen aynı iki çocuğunu da takvime göre yapmış atıyorum ekte
K Khvekokusu20 ve E Elif eylul hira nın da şubattaydıOlur cnm neden olmasın günlerin biraz şaşacak belki o kadar..✌ hadi mutlu şubat olsun ozaman hepimiz için..
Hosgeldin bu arada azrammAy cnm inşallah ya şubatı kaçırmak istemiyorum. Şubatta ve martta olmazsa haziran temmuza bırakacam. Nisan mayıs yapmayacam
Benimkilerde tutuyor her ikisiBenim oğlanda tutuyor 24 Nisa’nda kalmıştım hamile
hoş geldin canimmmSelam kızlar ben geldimmmmm
Sözde dün akşam kalkacaktı cezam resmen saniyeleri saydım ama saatinde kalkmadı
Siz napıyırsunız L Laladunya3 cicek annesi M Matthillda sizn için çok üzüldüm yaa yeminle.
Neyse şubatta beraber deneriz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?