- 5 Nisan 2017
- 6.442
- 11.324
- 248
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #81.581
Hoş buldum beybisihoş geldin canimmm
akıllı dur hemi, deneme zamanı kaybolma, otur oturduğun yerdeHoş buldum beybisi
Burdan başka konuya geçersem.........akıllı dur hemi, deneme zamanı kaybolma, otur oturduğun yerde
sen konuya falan geçme, başka yere bakma, dur burdaBurdan başka konuya geçersem.........
Neyse dur büyük yemin etmiyim belki lazım olurda girerim kendimi tutamam falan
Bu 2 haftadır dayanıp girmesem iyi en azından benim içinsen konuya falan geçme, başka yere bakma, dur burda
insallah canim hayırlısı ile olsun, bende bugün test yapmaya başlicam, doktora gitmeyi düşünmüyorum, belki pik olduğu gün giderim o da haftasonuna denk gelecek sanki, bekleyelim görelim bakalımBu 2 haftadır dayanıp girmesem iyi en azından benim içinhaftaya bugün yarın çatlar tahmini. bakak görek
Yine aramızda 2 3 gün varinsallah canim hayırlısı ile olsun, bende bugün test yapmaya başlicam, doktora gitmeyi düşünmüyorum, belki pik olduğu gün giderim o da haftasonuna denk gelecek sanki, bekleyelim görelim bakalım
insallah canım, hissetmek güzeldirYine aramızda 2 3 gün var
Bu aydan ümitliyim nedense
Takvimlere çok takmıyorum ama erkek gösterince içim rahatlıyorinsallah canım, hissetmek güzeldirinşallah olur ya,
ben valla hiç bi takvim tutmuyor yapmasam mi diyorum
bi yanim amann diyor boşver yap gitsin
bakalım canısı eşim gitmeden yetişirse bi deneme yaparım inşallahTakvimlere çok takmıyorum ama erkek gösterince içim rahatlıyorboşver zaten çoğunda tutmuyor benşm biri tutuyor biri tutmuyor mesela
Hadi bakalım hakkımızda hayırlısı olsunbakalım canısı eşim gitmeden yetişirse bi deneme yaparım inşallah
resim yanımda değil ama tam ortada ya bebekResmini atsana bakalım kese değil de kesenin içindeki bebeğin konumu önemli olan
sivri biber gibi kese bebekte tam ortadaSivri olunca erkek diyorlardı
o kadar rahatlar ki o kadar yani benimkine de öldürsen keçiboynuzu pekmezi yediremiyorum kahve içiremiyorumCocuklarin ilacindan verdim ya sen ne die dondurma yiyorsun kis gunundeeben susuz kaliyorum saatlerce idrarimi tutuyorum test yapim aman yanlis olmazsin ona bi erekek bebe verebilmek icin o ne yapiyo cok uzuldum ya
iki kızında da tuttumu takvim canıminsallah canım, hissetmek güzeldirinşallah olur ya,
ben valla hiç bi takvim tutmuyor yapmasam mi diyorum
bi yanim amann diyor boşver yap gitsin
valla ağzını açarsan kürekle girişcem haberin ola azrammmSelam kızlar ben geldimmmmm
Sözde dün akşam kalkacaktı cezam resmen saniyeleri saydım ama saatinde kalkmadı
Siz napıyırsunız L Laladunya @3 cicek annesi M Matthillda sizn için çok üzüldüm yaa yeminle.
Neyse şubatta beraber deneriz inşallah
Hadi ins bakalım yine arka arkayayizYine aramızda 2 3 gün var
Bu aydan ümitliyim nedense
Tmm oturdum yerimde 1 2 3 tıppvalla ağzını açarsan kürekle girişcem haberin ola azrammm
Hadi bakalım bu ay tutsun artık oğlanlarHadi ins bakalım yine arka arkayayizerken ovi ya benim belki aynı günlere bile denk gelebiliriz bu ay ikimize de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?