Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Bu 2 haftadır dayanıp girmesem iyi en azından benim için haftaya bugün yarın çatlar tahmini. bakak görek
insallah canim hayırlısı ile olsun, bende bugün test yapmaya başlicam, doktora gitmeyi düşünmüyorum, belki pik olduğu gün giderim o da haftasonuna denk gelecek sanki, bekleyelim görelim bakalım

insallah canim hayırlısı ile olsun, bende bugün test yapmaya başlicam, doktora gitmeyi düşünmüyorum, belki pik olduğu gün giderim o da haftasonuna denk gelecek sanki, bekleyelim görelim bakalım
Yine aramızda 2 3 gün var
Bu aydan ümitliyim nedense

insallah canım, hissetmek güzeldir inşallah olur ya,
ben valla hiç bi takvim tutmuyor yapmasam mi diyorum
bi yanim amann diyor boşver yap gitsin
Takvimlere çok takmıyorum ama erkek gösterince içim rahatlıyor boşver zaten çoğunda tutmuyor benşm biri tutuyor biri tutmuyor mesela

Cocuklarin ilacindan verdim ya sen ne die dondurma yiyorsun kis gunundee ben susuz kaliyorum saatlerce idrarimi tutuyorum test yapim aman yanlis olmazsin ona bi erekek bebe verebilmek icin o ne yapiyo cok uzuldum ya
o kadar rahatlar ki o kadar yani benimkine de öldürsen keçiboynuzu pekmezi yediremiyorum kahve içiremiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…