- 24 Ağustos 2015
- 1.975
- 3.866
- 133
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #81.601
ben sadece son adet tarihimi hatırlıyorum o mu yani eğer oysa doğruBenimkilerde tutuyor her ikisi
öyle bi anda başka bi hesap al da ordan yaz ya bize de söyle ben azram diye olmaz mı ?Bu 2 haftadır dayanıp girmesem iyi en azından benim içinhaftaya bugün yarın çatlar tahmini. bakak görek
Evet bende o şekilde yaptımben sadece son adet tarihimi hatırlıyorum o mu yani eğer oysa doğru
Öyle yapmıştım yakalandım o hesabım kapatıldı ve bu hesaptan ceza yedimöyle bi anda başka bi hesap al da ordan yaz ya bize de söyle ben azram diye olmaz mı ?
gülmeeee sensiz zor oluyorröyle bi anda başka bi hesap al da ordan yaz ya bize de söyle ben azram diye olmaz mı ?
sen çaktırmadan hallet işini özelden yaz bizeÖyle yapmıştım yakalandım o hesabım kapatıldı ve bu hesaptan ceza yedim2 hesap kurmak yasak ya
bu son takvim tutmadı canım, cin takvimi ve Japon takvimi tutuyor iki kızımda, bu son atılan takvim ikisini de erkek gosteriyoriki kızında da tuttumu takvim canım
Kız deme öyle valla yandı burnum hem daha ban yememeişim bana tekrar ban mı yedirecensen çaktırmadan hallet işini özelden yaz bizeben a.... k.... ağzımı kıracağınız de mesela ay ne fenayım ayol
rus takvimi peki ona da tutuyor diyorlarbu son takvim tutmadı canım, cin takvimi ve Japon takvimi tutuyor iki kızımda, bu son atılan takvim ikisini de erkek gosteriyor
espri yapıyoz şurda yaKız deme öyle valla yandı burnum hem daha ban yememeişim bana tekrar ban mı yedirecen
Hem senin bu mesajını bile görüyorlar istersen kapatalım konuyumune abla selamlar
şimdi baktım onda da tutuyor canımrus takvimi peki ona da tutuyor diyorlar
Espri dimiespri yapıyoz şurda yatamam tamam sustum
benim ocak ve nisanda erkek ihtimali vardı çine göre ama aralıkta tuttu çine göre kız rusa göre erkek bakalım ne olacakşimdi baktım onda da tutuyor canım
inanmak istemiyor insan ama riske de atmak istemiyor insan seni anlıyorum benşimdi baktım onda da tutuyor canım
dileğin neyse o olsun inşallah canim, bende çok inandığımdan değilde yapmadım dememek için bakıyorum, bu ay bana tüm takvimler kız ama deniycem ☺benim ocak ve nisanda erkek ihtimali vardı çine göre ama aralıkta tuttu çine göre kız rusa göre erkek bakalım ne olacak
aynen cnm bakmamış olmak istemiyorum, bunlar değil yabancı sitelerde bi sürü takvim buldum hepsi kız gösteriyorinanmak istemiyor insan ama riske de atmak istemiyor insan seni anlıyorum ben
Canimcim hosgeldinnnSelam kızlar ben geldimmmmm
Sözde dün akşam kalkacaktı cezam resmen saniyeleri saydım ama saatinde kalkmadı
Siz napıyırsunız L Laladunya3 cicek annesi @Matthillda sizn için çok üzüldüm yaa yeminle.
Neyse şubatta beraber deneriz inşallah
Canım sen yöntem denemısmıydın hamılelıgınde nelere dıkkat ettıniki kızında da tuttumu takvim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?