- 7 Ocak 2020
- 104
- 160
- 18
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #81.621
amin inşallah canım hepimiz için öyle olsun japonda yüzde 75 erkek diyor banadileğin neyse o olsun inşallah canim, bende çok inandığımdan değilde yapmadım dememek için bakıyorum, bu ay bana tüm takvimler kız ama deniycem ☺
denedim canım burdakileri ama aralıkta bıraktım ocakta olsun dedim eşim korundu ama demekki korunamamış ovu testi bktım sadece oda tesadüfen yumurtlama günüme baktım pikten silinmeye yakın ilişki oldu ozaman tuttu sanırımCanım sen yöntem denemısmıydın hamılelıgınde nelere dıkkat ettın
insallah canim benim,bu da tutuyor benim kızlarda, sadece bu ay Japon bana erkek gosteriyoramin inşallah canım hepimiz için öyle olsun japonda yüzde 75 erkek diyor bana
Bu haftaki USG ni atarsın tammortada görünse de birtarafq meyillidir o :)resim yanımda değil ama tam ortada ya bebek
tamam akşam çeker atarım canımBu haftaki USG ni atarsın tammortada görünse de birtarafq meyillidir o :)
inşallah bi oğluşun olur canım insan iki meyvedende tatmak istiyorinsallah canim benim,bu da tutuyor benim kızlarda, sadece bu ay Japon bana erkek gosteriyor
Bana yüzde50 yüzde 50 görünüyorinsallah canim benim,bu da tutuyor benim kızlarda, sadece bu ay Japon bana erkek gosteriyor
insallah cnm benim dua et bna senin duan kabul olur, Rabbim sana da gönlündekini versin insallahinşallah bi oğluşun olur canım insan iki meyvedende tatmak istiyor
olsunnn seninde diğerinde erkek görünüyorBana yüzde50 yüzde 50 görünüyor
ederim tabi canım inşallah gönlündekini nasip eder rabbiminsallah cnm benim dua et bna senin duan kabul olur, Rabbim sana da gönlündekini versin insallah
Amin canımederim tabi canım inşallah gönlündekini nasip eder rabbim
Ne gösteriyorsa göstersin amanolsunnn seninde diğerinde erkek görünüyor
Doğru canim bunlar işin eğlencesiNe gösteriyorsa göstersin amanRabbim verecek bana onlar değil
AynenDoğru canim bunlar işin eğlencesi
Bu arada cnm kesmenin sekil tarıfıne göre erkeğe benzıyor yedıklerıne dıkkat etmısmıydındenedim canım burdakileri ama aralıkta bıraktım ocakta olsun dedim eşim korundu ama demekki korunamamış ovu testi bktım sadece oda tesadüfen yumurtlama günüme baktım pikten silinmeye yakın ilişki oldu ozaman tuttu sanırım
Saol cnm hoş buldum. İnanıyorum şubat hepimize hayırlı olacak inşallahAsbei Tatlım hoş geldin çok aktif değilim geriden geriden okuyorum yazdıklarınızı ama yoklugun belliydi grupta :) inşallah şubat hayırlı olur deneme yapacaklara
Aynen benimki de sivri biber gibiydi ama Ortada yanda hatırlamıyorum inş erkektir senin de canımsivri biber gibi kese bebekte tam ortada
Aşkolsun beni söylememişsinSelam kızlar ben geldimmmmm
Sözde dün akşam kalkacaktı cezam resmen saniyeleri saydım ama saatinde kalkmadı
Siz napıyırsunız L Laladunya @3 cicek annesi @Matthillda sizn için çok üzüldüm yaa yeminle.
Neyse şubatta beraber deneriz inşallah
Sen daha adet olmadın kiAşkolsun beni söylememişsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?