- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #81.641
HeeeeSen daha adet olmadın kionlar oldu diye söyledim
Cnm senin ilkin erkekmıydıAynen benimki de sivri biber gibiydi ama Ortada yanda hatırlamıyorum inş erkektir senin de canım
İlkim kız ikincim erkek canımCnm senin ilkin erkekmıydı
Yok öyle deme bari ocakta hamile olan biri çıksın.Heeeebu gidişle olacam ama ben bu aydan hiç ümitli olmadığım için şimdiden şubata yoğunlaşmışım
beni de dememiş :'(Aşkolsun beni söylememişsin
Gelmeyin üstüme kız ben adet olanlar için dedimbeni de dememiş :'(
ben adet oldumGelmeyin üstüme kız ben adet olanlar için dedim
Yaa nie öyle oldu bu ay ya. Neyse üzülme şubattan çok ümitliyim inşallahben adet oldum
kız yok yanlış anladın ben deneme yapmamıştım henüz etme eyleme sakın bi daha bi yere kaybolma herkesi her şeyleri karıştırdın sen :/Yaa nie öyle oldu bu ay ya. Neyse üzülme şubattan çok ümitliyim inşallah
Ha sende deneme yaptın sandım. Neyse şubatta hepimiz beraber yapacaz galibakız yok yanlış anladın ben deneme yapmamıştım henüz etme eyleme sakın bi daha bi yere kaybolma herkesi her şeyleri karıştırdın sen :/
ay inşallah ya çok umutlanmayayım diyorum ama napayım umutlanıyorummmAynen benimki de sivri biber gibiydi ama Ortada yanda hatırlamıyorum inş erkektir senin de canım
evet etmiştim canım ama dedim ya kasım ayına kadar herşeyi en ince ayrıntısına kadar yapıyordum rabbim nasip etmedi tutmadı sonra çin takvimi tutsun dedim ocak ayına erteledim gel gör ki aralık ayında hiç umursamadığım ayda hamile kaldım bu arada kalp atışımızda 126 umutlanıyorum iyice bakalım canımBu arada cnm kesmenin sekil tarıfıne göre erkeğe benzıyor yedıklerıne dıkkat etmısmıydın
işte nasip kısmet dedikleri resmen bu. maşallah inşallah gönlündeki hayırlıdır ve hayırlısı seni bulurevet etmiştim canım ama dedim ya kasım ayına kadar herşeyi en ince ayrıntısına kadar yapıyordum rabbim nasip etmedi tutmadı sonra çin takvimi tutsun dedim ocak ayına erteledim gel gör ki aralık ayında hiç umursamadığım ayda hamile kaldım bu arada kalp atışımızda 126 umutlanıyorum iyice bakalım canım
aynen öyle sen plan yap istediğin kadar rabbimin dediğinden ötesi olmuyor çok teşekkür ederim duaların içinişte nasip kısmet dedikleri resmen bu. maşallah inşallah gönlündeki hayırlıdır ve hayırlısı seni bulur
oyyy RABBİM kabul etsin inşallahBide geçen hafta annem geldi umreden baktım ona verdiğim kağıt hala cebindeydi kendim çıkarıp attımherkesin adını yazıp vermiştim ya dua etsin diye
patates dışında diğer söylediklerini yapıyorum bende canım. ekstra bi de potasyum tablet ve ph damlasi kullanıyorum, ben daha ilk testimi yaptım takibe başladım bakalımKizlar bu şubatta çok aktif olalim bol erkek bebişler herkez yaptığını testleri ni atsın
Ben hergün patates yemeği bol tuzlu
2muz 2 bol limonlu soďa
Türk kahvesi sert şekersiz
Genelde et yemeği
Karbonatli saka su 3 litre falan
Aklıma gelenler bunlar
Ha bide kesinlikle süt ürünleri yok 4 aydır
bide kalinor muydu ya ben daha almadım o ne içindi?Kizlar bu şubatta çok aktif olalim bol erkek bebişler herkez yaptığını testleri ni atsın
Ben hergün patates yemeği bol tuzlu
2muz 2 bol limonlu soďa
Türk kahvesi sert şekersiz
Genelde et yemeği
Karbonatli saka su 3 litre falan
Aklıma gelenler bunlar
Ha bide kesinlikle süt ürünleri yok 4 aydır
sen nerden aldın ph damlasınııı?patates dışında diğer söylediklerini yapıyorum bende canım. ekstra bi de potasyum tablet ve ph damlasi kullanıyorum, ben daha ilk testimi yaptım takibe başladım bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?