- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #81.661
kalinor potasyum için canım, ph damlasını gitti gidiyor dan aldım ertesi gün geldi hemensen nerden aldın ph damlasınııı?
şimdi alsam kullansam olur mu ben mi kullanacağım bide ?kalinor potasyum için canım, ph damlasını gitti gidiyor dan aldım ertesi gün geldi hemen
deneme tahminen ne zaman cnm, 1 haftada baya etki ettiğini duymuştum, yetişirse alabilirsin cnm, ben eşime vermiyorum , vermek gerekiyor mu bilmiyorumşimdi alsam kullansam olur mu ben mi kullanacağım bide ?
kalinor için bahsediyoruz dimi? daha var sanki adetim biteli 2 gün oldu 8. gün falan oluyor çatlamadeneme tahminen ne zaman cnm, 1 haftada baya etki ettiğini duymuştum, yetişirse alabilirsin cnm, ben eşime vermiyorum , vermek gerekiyor mu bilmiyorum
ph damla için söyledim canım, kalinor al bence oda etki eder, onu da vermiyorum eşime,kalinor için bahsediyoruz dimi? daha var sanki adetim biteli 2 gün oldu 8. gün falan oluyor çatlama
Rabbim gönlüne göre versin canım inşay inşallah ya çok umutlanmayayım diyorum ama napayım umutlanıyorummm
hangisinden aldın ph damlasını link atabilir misin alam bendeph damla için söyledim canım, kalinor al bence oda etki eder, onu da vermiyorum eşime,
asitKizlar ev yapımı turşu olayına ne diyorsunuz içinde sirke var ama tuzlu yiyeyim mi bilemedim
hangisinden aldın ph damlasını link atabilir misin alam bende
farmasinin mi aldınFarmasi alkali su Alkamine Sole Ph Damlası Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
Farmasi alkali su Alkamine Sole Ph Damlası en uygun fiyatı GittiGidiyor'da! Farmasi alkali su Alkamine Sole Ph Damlası incelemesi, yorumlar, özellikleri, fiyat ve taksit seçenekleri için tıklayın!www.gittigidiyor.com
Evet cnmfarmasinin mi aldın
tamam alıyorum ucuzmuştaEvet cnm
aynen cnm çok uyguntamam alıyorum ucuzmuşta
ALDIM GİTTİİİİİaynen cnm çok uygun
şifa olsun canısı, göbüşün erkek bebe dolsunALDIM GİTTİİİİİ
UUU hayırlısı olsun kuzum inşallah valla erkek olsun demiyorum artık ya hayırlısı diyorum sadeceşifa olsun canısı, göbüşün erkek bebe dolsun
hayirlisiyla gönlündeki olsun inşallah cnmUUU hayırlısı olsun kuzum inşallah valla erkek olsun demiyorum artık ya hayırlısı diyorum sadece
ben sabah başladım cnmBaşlayan var mı kızlar testlere? Bu hafta yumurtlama bekleyen var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?