Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Kızlar akşamları tuzlu çekirdek kuruyemiş çiğ badem ceviz tuzlu mısır patlagi patates cipsi şu deniz tuzuolanlardan onlar daha iyi..birde karbonatli su ingiliz.. benim de aklıma gelenler bunlar.. ✌
Karbonatlı su İngiliz ne kızz ben 5 mg karbonatı suya atıyorum içiyordum o kadar.. oyy tadı çok fena hele kalınca

Kızlar hafta sonuna doğru denemeler geliyor desenize bende yıprandım gibi hissediyorum ama denemek de istiyorum şubat ayı kısa ama çok güzel gelecek insallah ama artık bisey hissetmicem net
Ayy bugün sabah çıkardım çok afedersin çocuğu okula kaldırırken hamilelik dışında olmayacak bişey ama hiç belirtiye yormuyorum artık bişeyi

Kızlar hafta sonuna doğru denemeler geliyor desenize bende yıprandım gibi hissediyorum ama denemek de istiyorum şubat ayı kısa ama çok güzel gelecek insallah ama artık bisey hissetmicem net
Kızz belirti bizi en çok mahvetti insan çok umutlanıyor sonra çok büyük hayal kırıklığıyok bacım testte görmeyene kadar adet geçmeyene kadar hiçbişrye yormuyorum artık

4 5 gün sonra bendeyiz canısı, kendinizi dualara hazırlayın şimdidenn söylüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…