- 24 Ağustos 2015
- 1.975
- 3.866
- 133
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #81.681
Hayırlısı olsun gönlündeki olsun ins cnmay inşallah ya çok umutlanmayayım diyorum ama napayım umutlanıyorummm
Ayy inşaAllah canım
Karbonatlı su İngiliz ne kızzKızlar akşamları tuzlu çekirdek kuruyemiş çiğ badem ceviz tuzlu mısır patlagi patates cipsi şu deniz tuzuolanlardan onlar daha iyi..birde karbonatli su ingiliz.. benim de aklıma gelenler bunlar.. ✌
Tmm o işte.. ben kelime düşürmusumKarbonatlı su İngiliz ne kızzben 5 mg karbonatı suya atıyorum içiyordum o kadar.. oyy tadı çok fena hele kalınca
amin canım senindeRabbim gönlüne göre versin canım inş
amin canım teşekkür ederim 1 ay sonra az çok belki doktor tahmin eder burdan inşallah çığlık ata ata haber verirrimHayırlısı olsun gönlündeki olsun ins cnmama keseye göre erkek görünüyor yani kese tahmininde okumuştum öyle.
Hayırlı oldun bu ay hepimize uğur getirsin inşaAllah canımben sabah başladım cnm
Dur daha ilk güzel h beri belki sen verirsin bu ay insHayırlı oldun bu ay hepimize uğur getirsin inşaAllah canım
Ayy bugün sabah çıkardım çok afedersin çocuğu okula kaldırırken hamilelik dışında olmayacak bişey ama hiç belirtiye yormuyorum artık bişeyiKızlar hafta sonuna doğru denemeler geliyor desenizebende yıprandım gibi hissediyorum ama denemek de istiyorum şubat ayı kısa ama çok güzel gelecek insallah ama artık bisey hissetmicem net
Ayy bilmiyorum canım bana göre geç kaldım pik olduğunda yapacaktım ama bakalım gene de belli etmez yarın yada öbürgün test yapacamDur daha ilk güzel h beri belki sen verirsin bu ay ins
ilk deneme yine ben mi yapacağım yaaHayırlı oldun bu ay hepimize uğur getirsin inşaAllah canım
Kızz belirti bizi en çok mahvettiKızlar hafta sonuna doğru denemeler geliyor desenizebende yıprandım gibi hissediyorum ama denemek de istiyorum şubat ayı kısa ama çok güzel gelecek insallah ama artık bisey hissetmicem net
4 5 gün sonra bendeyiz canısı, kendinizi dualara hazırlayın şimdidenn söylüyorumKızlar hafta sonuna doğru denemeler geliyor desenizebende yıprandım gibi hissediyorum ama denemek de istiyorum şubat ayı kısa ama çok güzel gelecek insallah ama artık bisey hissetmicem net
ilk deneme yine ben mi yapacağım yaa
Ayyy ben sizden daha çok heyecanlanıyorummmmm4 5 gün sonra bendeyiz canısı, kendinizi dualara hazırlayın şimdidenn söylüyorum
insallah canim bana çok güvenmeyin amaSenin tutsun arkandan da biz gelelim inşaAllah
heyecan yok bende stres var pikken yapacam mmAyyy ben sizden daha çok heyecanlanıyorummmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?