Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Kızlar seken gebelik testi 10 gün öncesinden demişdiniz geçen şimdi pik az silikleşince ilişki oldu ya saat geçe 11 gibi ilişki oldu o günü ilk gün olarakmı sayıyorum?

Kızlar seken gebelik testi 10 gün öncesinden demişdiniz geçen şimdi pik az silikleşince ilişki oldu ya saat geçe 11 gibi ilişki oldu o günü ilk gün olarakmı sayıyorum?
Evet cnm ilişki gününden itibaren erkense yumurtlaman 10 gun sonra ilişkiden sonuç alabilirsin..dongun kaç yada yumurtlaman kaçıncı gün oldu pik?

Kızlar akşamları tuzlu çekirdek kuruyemiş çiğ badem ceviz tuzlu mısır patlagi patates cipsi şu deniz tuzuolanlardan onlar daha iyi..birde karbonatli su ingiliz.. benim de aklıma gelenler bunlar.. ✌
Cips asidik diye okumuştum ama bugünde türk kahvesi asidik diye okudum valla bilemedim

Cips asidik diye okumuştum ama bugünde türk kahvesi asidik diye okudum valla bilemedim
Cnm türk kahvesi kafein genel olarak asidik ya ondan .. tuzu yani sodyum potasyum u fazla almak adına fazla tüketiyoruz. Soda yı da o yüzden içiyoruz. Çok tuzlu ya cips kuruyemiş ondan yiyoruz. Ama kafein asidik doğru.zaten sürekli değil eşin içecek ilişki den önce bide sıklıkla o tuketsin soda limon ve kahve .

Cikar canim
Herkeste 14. Gun olmaz mesela ben 16 gun sonra adet oluyorum
Cnm genel olarak bi 14 olayı var ya 28 gun döngüsü olanlar için ben onu demiyorum her şekilde ilişkiden sonra 14. Gün ta adet ya gebe oluyormussun ilişkin e 14 ekle hikayesi..bilemedim bencede olmuyor çünkü ben 14 u hiç göremeden ya adet ya gebe oluyorum erken

Şimdi kızlar 4 aydır sıkı takipteyim
14.gün saat 10 da pik oluyor
15.gün saat 10 ultra pik oluyor
15.gün saat 17.00 de çatliyor
Allah Allah her ay aynı gün aynı saat mi oluyor çok ilginç eğer bu ay da aynısı olsa ben kendi fikrimi söylüyorum bu sefer öyle yapacağım 14. Gün akşamı ve 15. Gün sabahı değerlendirirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…