- 4 Aralık 2019
- 753
- 1.622
- 43
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #81.701
Az kaldı olsun heyecan da azıcık cnm stres yok o beni mahvetti bu ay..insallah canim bana çok güvenmeyin ama
heyecan yok bende stres var pikken yapacam mm
Negatif
hadi bakam inşallah inşallah dua edelim esim gitmeden pik olsunAz kaldı olsun heyecan da azıcık cnm stres yok o beni mahvetti bu ay..güveniyorum ben sana ucundan kanat şu işi bak nasıl geliyoruz arkandan
Ben de de stress tavaninsallah canim bana çok güvenmeyin ama
heyecan yok bende stres var pikken yapacam mm
hayırlısı inşallah cnmBen de de stress tavanBakalım bu ay tutmazsa ben de pikken yapacağım
hoşgeldinHoş buldum
İnşallah@Azraam1718 Tatlım hoş geldin çok aktif değilim geriden geriden okuyorum yazdıklarınızı ama yoklugun belliydi grupta :) inşallah şubat hayırlı olur deneme yapacaklara
Hakkında hayırlısı canısıNegatif
Evet cnm ilişki gününden itibaren erkense yumurtlaman 10 gun sonra ilişkiden sonuç alabilirsin..dongun kaç yada yumurtlaman kaçıncı gün oldu pik?Kızlar seken gebelik testi 10 gün öncesinden demişdiniz geçen şimdi pik az silikleşince ilişki oldu ya saat geçe 11 gibi ilişki oldu o günü ilk gün olarakmı sayıyorum?
Ertesi gunden say canimKızlar seken gebelik testi 10 gün öncesinden demişdiniz geçen şimdi pik az silikleşince ilişki oldu ya saat geçe 11 gibi ilişki oldu o günü ilk gün olarakmı sayıyorum?
14. Gün de normal kaset testte çıkıyor dimi gebelik varsa ..yada adet oluyorsun zaten dimiErtesi gunden say canim
Cikar canim14. Gün de normal kaset testte çıkıyor dimi gebelik varsa ..yada adet oluyorsun zaten dimi
Cips asidik diye okumuştum ama bugünde türk kahvesi asidik diye okudum valla bilemedimKızlar akşamları tuzlu çekirdek kuruyemiş çiğ badem ceviz tuzlu mısır patlagi patates cipsi şu deniz tuzuolanlardan onlar daha iyi..birde karbonatli su ingiliz.. benim de aklıma gelenler bunlar.. ✌
Kiz bende bayıldım karbonatli suya valla kabizligimi bile çözdü hep içmeyi düşünüyorumKarbonatlı su İngiliz ne kızzben 5 mg karbonatı suya atıyorum içiyordum o kadar.. oyy tadı çok fena hele kalınca
Cnm türk kahvesi kafein genel olarak asidik ya ondan .. tuzu yani sodyum potasyum u fazla almak adına fazla tüketiyoruz. Soda yı da o yüzden içiyoruz. Çok tuzlu ya cips kuruyemiş ondan yiyoruz. Ama kafein asidik doğru.zaten sürekli değil eşin içecek ilişki den önce bide sıklıkla o tuketsin soda limon ve kahve .Cips asidik diye okumuştum ama bugünde türk kahvesi asidik diye okudum valla bilemedim
Cnm genel olarak bi 14 olayı var ya 28 gun döngüsü olanlar için ben onu demiyorum her şekilde ilişkiden sonra 14. Gün ta adet ya gebe oluyormussunCikar canim
Herkeste 14. Gun olmaz mesela ben 16 gun sonra adet oluyorum
Allah Allah her ay aynı gün aynı saat mi oluyor çok ilginçŞimdi kızlar 4 aydır sıkı takipteyim
14.gün saat 10 da pik oluyor
15.gün saat 10 ultra pik oluyor
15.gün saat 17.00 de çatliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?