- 9 Ocak 2013
- 2.163
- 2.962
- 133
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #81.721
Bilmiyordum içelim o zamanCnm türk kahvesi kafein genel olarak asidik ya ondan .. tuzu yani sodyum potasyum u fazla almak adına fazla tüketiyoruz. Soda yı da o yüzden içiyoruz. Çok tuzlu ya cips kuruyemiş ondan yiyoruz. Ama kafein asidik doğru.zaten sürekli değil eşin içecek ilişki den önce bide sıklıkla o tuketsin soda limon ve kahve .
Cnm sen 15. Gün ultra pik dediğin yani bi ilişki sonra da catlayinca bi ilişki yani catlamaya kala iki ilişki denicem bende bu ayŞimdi kızlar 4 aydır sıkı takipteyim
14.gün saat 10 da pik oluyor
15.gün saat 10 ultra pik oluyor
15.gün saat 17.00 de çatliyor
Yani değişik demi 1saat oynar belki çatlamada bide bir kere 13.gün pil olduAllah Allah her ay aynı gün aynı saat mi oluyor çok ilginçeğer bu ay da aynısı olsa ben kendi fikrimi söylüyorum bu sefer öyle yapacağım 14. Gün akşamı ve 15. Gün sabahı değerlendirirdim
Ne güzel maşallah daha kesin gidersin işte bence iyi birşey benim oynak 8. Gün bile pik oldu bi araYani değişik demi 1saat oynar belki çatlamada bide bir kere 13.gün pil oldu
Ama genel olarak ayni
Hımm ilginçmiş bi yandan da iyi bişey gününü saatini biliyorsunYani değişik demi 1saat oynar belki çatlamada bide bir kere 13.gün pil oldu
Ama genel olarak ayni
Ben anladim seni, iste diyorum ki ben o 14. Gun hamilede olmuyorum adette olmuyorum.Cnm genel olarak bi 14 olayı var ya 28 gun döngüsü olanlar için ben onu demiyorum her şekilde ilişkiden sonra 14. Gün ta adet ya gebe oluyormussunilişkin e 14 ekle hikayesi..bilemedim bencede olmuyor çünkü ben 14 u hiç göremeden ya adet ya gebe oluyorum erken
Siz çokmu katıyonuz acaba ya benimkinin kötü bi tadı olmuyorKarbonatlı su İngiliz ne kızzben 5 mg karbonatı suya atıyorum içiyordum o kadar.. oyy tadı çok fena hele kalınca
Bilmiyorum 1.5 litre suya atıyorum bir paketi? Sen nasıl yapıyorsun?Siz çokmu katıyonuz acaba ya benimkinin kötü bi tadı olmuyor
Benim tekli paketler değil cnm. 1 litreye 1 dolu çay kaşığı atıyorumBilmiyorum 1.5 litre suya atıyorum bir paketi? Sen nasıl yapıyorsun?
Hımm küçük paketlerde de çok yok bence zatenBenim tekli paketler değil cnm. 1 litreye 1 dolu çay kaşığı atıyorum
Döngüm 30 32 degisiyor 16 inci gün pik olduEvet cnm ilişki gününden itibaren erkense yumurtlaman 10 gun sonra ilişkiden sonuç alabilirsin..dongun kaç yada yumurtlaman kaçıncı gün oldu pik?
Tamam canimErtesi gunden say canim
Her ay mi ayni OlduŞimdi kızlar 4 aydır sıkı takipteyim
14.gün saat 10 da pik oluyor
15.gün saat 10 ultra pik oluyor
15.gün saat 17.00 de çatliyor
Evet ya bende şimdi işkillendim kötü mü şaşırdı herkez olmaz mi böyleHer ay mi ayni Oldu
Yok canim ne güzel benim adet kafasina göre geliyorEvet ya bende şimdi işkillendim kötü mü şaşırdı herkez olmaz mi böyle
Bi ara ölç bakalım 1 çay kaşığı varmıHımm küçük paketlerde de çok yok bence zaten
Tamam ölçerim kullanırkenBi ara ölç bakalım 1 çay kaşığı varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?