Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Geçen adetim bitti ya o akşam eşimin aaşşıırrrııııı ısrarıyla korunmadan ilişki oldu ama ben hemen kalkıp yıkadım oramı buramı az önce peçeteye 1 2 damla kadar akıntıyla beraber kan geldi. Sizce adetten iki gün sonra normal mi

Vala cnm adetten sonra kan gelmezgenelde benim bildigim

İlişkiden sonra 3 gün içinde olurmuş benim 2 gün önce oldu

Eşim sağolsun Bişey olmaz yumurtaya daha var dedi kandırdı beni
Ayyy Azra ben sana ne diyim eşin de yumurtlama olayını bizden iyi çözmüş adetinin kaçıncı günü oldu? Yumurtlaman geç oluyor diye olmaz diye tahmin ediyorum inş

adetten sonra hamile kalanlar cok biliyorsun, dikkat etmen lazimdi, konu cok hassas cunku. cinsiyeti onemsiz olsa oluruna birakirsin da bu sekil hamilelik olabilir de olmayabilirde. olursa kiz da olma ihtimali yuksek biliyosun. tutmamistir insallah

Ayyy Azra ben sana ne diyim eşin de yumurtlama olayını bizden iyi çözmüş adetinin kaçıncı günü oldu? Yumurtlaman geç oluyor diye olmaz diye tahmin ediyorum inş
Ay sorma sinir oldum daha ortada bişi yok sinirimi boşalttım üstüne.
Şimdi süt dökmüş kedi gibi TV izliyor

adetten sonra hamile kalanlar cok biliyorsun, dikkat etmen lazimdi, konu cok hassas cunku. cinsiyeti onemsiz olsa oluruna birakirsin da bu sekil hamilelik olabilir de olmayabilirde. olursa kiz da olma ihtimali yuksek biliyosun. tutmamistir insallah
Bende sabahtan araştırıyorum olur mu ol az mı diye inşallah yoktur offfffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…