- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #81.741
Ne izliyorsun çukur muNerdesiniz kızçelerhazır dizim reklam olmuşken gelin biraz sohbet edak
Ben oğlumda yıyordum canm tuzlu patates cipsCips asidik diye okumuştum ama bugünde türk kahvesi asidik diye okudum valla bilemedim
Vala cnm adetten sonra kan gelmezgenelde benim bildigimGeçen adetim bitti ya o akşam eşimin aaşşıırrrııııı ısrarıyla korunmadan ilişki oldu ama ben hemen kalkıp yıkadım oramı buramıaz önce peçeteye 1 2 damla kadar akıntıyla beraber kan geldi. Sizce adetten iki gün sonra normal mi
Hımm öyle bi dizi olduğunu bile bilmiyorum desemZalıımmmm İstanbul❤❤
Kızzz hayırdırrr gene nolduKızlar kızşar kızlar aciilllll
Kızz bi yerinde durrr ay ne diyeceğimi bilemedim kiKızlar cevap verinnn
Benn neden her ay aynı boku yiyorum
Her ay aynı stresss ama hata bendeKızz bi yerinde durrr ay ne diyeceğimi bilemedim ki
E bacım niye korunmuyorsun her ay bu stresHer ay aynı stresss ama hata bende
Eşim sağolsunE bacım niye korunmuyorsun her ay bu stresyumurtlamana 1 hafta var daha ama bilmiyorum gene de belli etmez
benim fikrim ultra pik olunca ve catlamadan en fazla 4 5 saat sonra yapmanŞimdi kızlar 4 aydır sıkı takipteyim
14.gün saat 10 da pik oluyor
15.gün saat 10 ultra pik oluyor
15.gün saat 17.00 de çatliyor
Ayyy Azra ben sana ne diyimEşim sağolsunBişey olmaz yumurtaya daha var dedi kandırdı beni
adetten sonra hamile kalanlar cok biliyorsun, dikkat etmen lazimdi, konu cok hassas cunku. cinsiyeti onemsiz olsa oluruna birakirsin da bu sekil hamilelik olabilir de olmayabilirde. olursa kiz da olma ihtimali yuksek biliyosun. tutmamistir insallahGeçen adetim bitti ya o akşam eşimin aaşşıırrrııııı ısrarıyla korunmadan ilişki oldu ama ben hemen kalkıp yıkadım oramı buramıaz önce peçeteye 1 2 damla kadar akıntıyla beraber kan geldi. Sizce adetten iki gün sonra normal mi
Ay sorma sinir oldum daha ortada bişi yok sinirimi boşalttım üstüne.Ayyy Azra ben sana ne diyimeşin de yumurtlama olayını bizden iyi çözmüş adetinin kaçıncı günü oldu? Yumurtlaman geç oluyor diye olmaz diye tahmin ediyorum inş
Bende sabahtan araştırıyorum olur mu ol az mı diye inşallah yoktur offfffffadetten sonra hamile kalanlar cok biliyorsun, dikkat etmen lazimdi, konu cok hassas cunku. cinsiyeti onemsiz olsa oluruna birakirsin da bu sekil hamilelik olabilir de olmayabilirde. olursa kiz da olma ihtimali yuksek biliyosun. tutmamistir insallah
hayirlisi olsun canim, tuttuysa da erkek tutmustur insallahBende sabahtan araştırıyorum olur mu ol az mı diye inşallah yoktur offfffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?