- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #81.761
Oyy yazıktırrrrAy sorma sinir oldum daha ortada bişi yok sinirimi boşalttım üstüne.
Şimdi süt dökmüş kedi gibi TV izliyor
Valla adetten sonra deneyip erkek tutturan da çok kısmet gene tutarsa da erkek tutsun inşadetten sonra hamile kalanlar cok biliyorsun, dikkat etmen lazimdi, konu cok hassas cunku. cinsiyeti onemsiz olsa oluruna birakirsin da bu sekil hamilelik olabilir de olmayabilirde. olursa kiz da olma ihtimali yuksek biliyosun. tutmamistir insallah
Hak ediyor biraz nefsine hakim olsnOyy yazıktırrrr
İnşallah tek temennim o. Yada tutmamış olsun. Off her ay aynı senaryo her ay aynı bıktımValla adetten sonra deneyip erkek tutturan da çok kısmet gene tutarsa da erkek tutsun inş
Bilmiyorum ki az önce ki kanamadan korktumAsbei kız hamile mi kaldın yoksa
Canım adetten sonra genelde erkek kalıyorlar hamılelıklerınde inş varsa senın de öyledır hatta adetten sonra 5 gün ila bir hafta arası gebe kalınırsa erkek sonrası kız. Dıye bırsey duymustumBilmiyorum ki az önce ki kanamadan korktum
Evet bende şuan onu araştırıyorumCanım adetten sonra genelde erkek kalıyorlar hamılelıklerınde inş varsa senın de öyledır hatta adetten sonra 5 gün ila bir hafta arası gebe kalınırsa erkek sonrası kız. Dıye bırsey duymustum
Evet azra sahalara geri döndü.Evet bende şuan onu araştırıyorum
Her ay aynı stresss valla bıktım yaa. Hele gel bide kocaya sor bide utanmadan inşallah ikizdir diyor gelde çıldırmaEvet azra sahalara geri döndü.
Kiz bu ne her ay ayni cile
Hahahah tam çıldırma sebebi.Her ay aynı stresss valla bıktım yaa. Hele gel bide kocaya sor inşallah ikizdir diyor gelde çıldırma
Hiiiicccc kizmaHer ay aynı stresss valla bıktım yaa. Hele gel bide kocaya sor bide utanmadan inşallah ikizdir diyor gelde çıldırma
Hatanın büyüğü bende adam napsınHiiiicccc kizma
Zamaninda yedigin hurmalar, simdi yavrum tirmalar
Tabi ki sende. Iyi korkutamamissin adami. Benim ki oyle bisey yapsa bogarim heralde.Hatanın büyüğü bende adam napsın
Bende dünden razıymışsamm demekTabi ki sende. Iyi korkutamamissin adami. Benim ki oyle bisey yapsa bogarim heralde.
Bi daha izin verme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?