Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
adetten sonra hamile kalanlar cok biliyorsun, dikkat etmen lazimdi, konu cok hassas cunku. cinsiyeti onemsiz olsa oluruna birakirsin da bu sekil hamilelik olabilir de olmayabilirde. olursa kiz da olma ihtimali yuksek biliyosun. tutmamistir insallah
Valla adetten sonra deneyip erkek tutturan da çok kısmet gene tutarsa da erkek tutsun inş

Canım adetten sonra genelde erkek kalıyorlar hamılelıklerınde inş varsa senın de öyledır hatta adetten sonra 5 gün ila bir hafta arası gebe kalınırsa erkek sonrası kız. Dıye bırsey duymustum
Evet bende şuan onu araştırıyorum

Kızlar konuyla ilgili değil ama fikirerinize ihtiyacım var bnm büyük kızım küçük kızım olduğundan belli altına yapıyo normal birşeymiş gibi yüzüme bakarak dahi yapıyo kizıyorum diyo anne bilemeden yaptım bi daha yapmıcam bi daha tekrarlıyo nasıl bn normal hayatına geçire bilirim resmen 5 yasında ama misafirliğe gidince bezliyorum birazda huysuz yoruluyorum yaa bi akıl verin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…