- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #81.781
canim benim kizimda ayniydi ,cok uzun bi sure altina yapti benim ki de 5 yasinda , halen huysuz, durmak bilmiyor, gecen yil subyan kursuna gonderdim Kuran okumasi icin orda bir iki yapti yine altina, sonra arkadaslarindan utandi galiba birakti,Kızlar konuyla ilgili değil ama fikirerinize ihtiyacım var bnm büyük kızım küçük kızım olduğundan belli altına yapıyo normal birşeymiş gibi yüzüme bakarak dahi yapıyo kizıyorum diyo anne bilemeden yaptım bi daha yapmıcam bi daha tekrarlıyo nasıl bn normal hayatına geçire bilirim resmen 5 yasında ama misafirliğe gidince bezliyorum birazda huysuz yoruluyorum yaa bi akıl verin
cnm olmasaymis iiydi tabi ama adetten sonra çok var erkek bebeği olan.. ins yerleşme kanaması ise erkektir..Evet bende şuan onu araştırıyorum
Niye kızzz??ben uyumadim canim, malesef benim bu ay deneme yatti
55 miii o da neeee maşallahhhAyy bulantımın sebebini anladım tartıldım 58.5 olmuşum55küsürdüm kilo almışım bu hafta aşırı yedim misafirdi gezmedi otuzdan patlayacak gibi hissediyorum
valla bilmem sence neden yiyorsun ???Kızlar cevap verinnn
Benn neden her ay aynı boku yiyorum
bak ahanda buraya yazıyorum senin gözüne görünecek var demedi demeKızlar cevap verinnn
Benn neden her ay aynı boku yiyorum
nedennnn?ben uyumadim canim, malesef benim bu ay deneme yatti
Zayıflık olarak mı diyorsun işte ne kilolu ne zayıfım ortalarda55 miii o da neeee maşallahhh
insanın yüzüne yüzüne karşı gösteriyor bu testler insan ruhundan hiç anlamıyorlarSabah test yaptım hcg 5 gün var adete yumurtlamanın 12. Günü yok kızlar bembeyazyok diyordum ama böyle test yapınca kabak gibi de çıkınca insan bi bozuluyor adeti bekliycem hayırlısı
evett zayıflık olarak dedim maşallahın var bi şey olmaz o kiloyu da verirsin hele bi yumurtaların takibini yapalım rahatlayalım da inşallahZayıflık olarak mı diyorsun işte ne kilolu ne zayıfım ortalarda
Evet yaa valla okadar uğraş et bi ay çöpinsanın yüzüne yüzüne karşı gösteriyor bu testler insan ruhundan hiç anlamıyorlar
Hımm sağol canım aynen zaten stresle veririm iki üç güneevett zayıflık olarak dedim maşallahın var bi şey olmaz o kiloyu da verirsin hele bi yumurtaların takibini yapalım rahatlayalım da inşallah
eşim daha erken gidiyorNiye kızzz??
hayırlısı olsun cnm bekleyelim yine deSabah test yaptım hcg 5 gün var adete yumurtlamanın 12. Günü yok kızlar bembeyazyok diyordum ama böyle test yapınca kabak gibi de çıkınca insan bi bozuluyor adeti bekliycem hayırlısı
eşim eğitime gidiyor cnmnedennnn?
Tüh vardır bunda da bi hayıreşim daha erken gidiyor
Bekle cnm bakalımSabah test yaptım hcg 5 gün var adete yumurtlamanın 12. Günü yok kızlar bembeyazyok diyordum ama böyle test yapınca kabak gibi de çıkınca insan bi bozuluyor adeti bekliycem hayırlısı
insallah cnm hayırlısı, neyse nisana kadar en azından kendimi takip etmiş olurumTüh vardır bunda da bi hayır
Ay inşallah haptandır yada varsada erkektir çok saol cnmcnm olmasaymis iiydi tabi ama adetten sonra çok var erkek bebeği olan.. ins yerleşme kanaması ise erkektir..ama hap tan dolayı sende değişiklik de olabilir onunla da alakalı olabilir ben kendimden biliyorum düzeni mi alt üst etti hap.. iyi düşün iyi olsun cnm
Nasıl yani anlamadım yazdığınıbak ahanda buraya yazıyorum senin gözüne görünecek var demedi deme
O ne ki ben 4855 miii o da neeee maşallahhh
Hadi yaaSabah test yaptım hcg 5 gün var adete yumurtlamanın 12. Günü yok kızlar bembeyazyok diyordum ama böyle test yapınca kabak gibi de çıkınca insan bi bozuluyor adeti bekliycem hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?