Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
canim benim kizimda ayniydi ,cok uzun bi sure altina yapti benim ki de 5 yasinda , halen huysuz, durmak bilmiyor, gecen yil subyan kursuna gonderdim Kuran okumasi icin orda bir iki yapti yine altina, sonra arkadaslarindan utandi galiba birakti,

Evet bende şuan onu araştırıyorum
cnm olmasaymis iiydi tabi ama adetten sonra çok var erkek bebeği olan.. ins yerleşme kanaması ise erkektir.. ama hap tan dolayı sende değişiklik de olabilir onunla da alakalı olabilir ben kendimden biliyorum düzeni mi alt üst etti hap.. iyi düşün iyi olsun cnm

Sabah test yaptım hcg 5 gün var adete yumurtlamanın 12. Günü yok kızlar bembeyaz yok diyordum ama böyle test yapınca kabak gibi de çıkınca insan bi bozuluyor adeti bekliycem hayırlısı

Sabah test yaptım hcg 5 gün var adete yumurtlamanın 12. Günü yok kızlar bembeyaz yok diyordum ama böyle test yapınca kabak gibi de çıkınca insan bi bozuluyor adeti bekliycem hayırlısı
insanın yüzüne yüzüne karşı gösteriyor bu testler insan ruhundan hiç anlamıyorlar

Ay inşallah haptandır yada varsada erkektir çok saol cnm
bak ahanda buraya yazıyorum senin gözüne görünecek var demedi deme
Nasıl yani anlamadım yazdığını gebelik var mı diyorsun
55 miii o da neeee maşallahhh
O ne ki ben 48
Hadi yaa hayırlısı artık şuabat kaldın sende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…