- 24 Ağustos 2015
- 1.975
- 3.866
- 133
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #81.801
olabilir belki bilemiyorum ki :/Ay inşallah haptandır yada varsada erkektir çok saol cnm
Nasıl yani anlamadım yazdığınıgebelik var mı diyorsun
O ne ki ben 48
Hadi yaahayırlısı artık şuabat kaldın sende
Aynen canımBekle cnm bakalımbenim gibi oldun sanırım
Yaa kısmet canımeşim daha erken gidiyor
aynen cnm kismetYaa kısmet canım
Çıkmaz artık yani hayırlısı ama ben de şubata kaldımhayırlısı olsun cnm bekleyelim yine de
yarın da yap test varsa yoksa da beklemeyelim artikÇıkmaz artık yani hayırlısı ama ben de şubata kaldım
Valla hiiçç olmadı bu ocak hhiiiçççyarın da yap test varsa yoksa da beklemeyelim artik
Hiç sorma ıi gelmedi yaValla hiiçç olmadı bu ocak hhiiiççç
He ya olmadı hiç hepinizin ki ayrı bir olay olduValla hiiçç olmadı bu ocak hhiiiççç
1 bardak su da erit iç canim, ben genelde yatmadan önce içiyorum midemi bulandırıyor yoksa gunboyucanlar kalinoru aldım nasıl yapcam şimdi
dur hele senin bi belli olsun daKızlar bu ay bende pikken değerlendireceğim
ay he ya ne biçim tadı var valla bi şeyler yapcaz bu bağırsaklarımıza ya ALLAH korusun1 bardak su da erit iç canim, ben genelde yatmadan önce içiyorum midemi bulandırıyor yoksa gunboyu
bişey olmaz cnm Allahın izniyle ama hepsi çok igrenc şeyleray he ya ne biçim tadı var valla bi şeyler yapcaz bu bağırsaklarımıza ya ALLAH korusun
emojiye bittimbişey olmaz cnm Allahın izniyle ama hepsi çok igrenc şeyler
Var test yarın da yapayım bakalımyarın da yap test varsa yoksa da beklemeyelim artik
Bana da gerçekten üzüldüm açıkçasıHiç sorma ıi gelmedi yakoca ay çöp oldu bana..
üzülmeyinnn önümüze bakalım inşallah her şey güzel gelişecek ALLAHın izniyleBana da gerçekten üzüldüm açıkçası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?