- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #81.821
İnşaAllah canım yaüzülmeyinnn önümüze bakalım inşallah her şey güzel gelişecek ALLAHın izniyle
Hiç belirtim yokdur hele senin bi belli olsun da
İnşallahüzülmeyinnn önümüze bakalım inşallah her şey güzel gelişecek ALLAHın izniyle
kaç gün oldu bakimmHiç belirtim yok
Geldimm
kaç gün oldu bakimm
Nasıl oluyorkiKeşke toplanıp niyetlendim salati tefriciye okusaydık paylaşıp, diğer dualari yapabiliyoruz kendimiz ama bu çok olduğu için tek başına zor oluyor
daha dur bismillahYumurtalamadan 6 gün geçdi değerlendirme gününü saymıyorum.
Canım 4444 tane okunuyor 11 kişi olsak kişi basi 401 tane falan düşüyor, çok kısa yada uzun değilNasıl oluyorki
deneme yapma, yumurtlama olmamış gibi görünüyor pik yapmamış, sıvıya dikkat ederek yaptın testleri dimiSizce bu akşam deneme yapsam mı?
Evet hep ve aynı saatlerdedeneme yapma, yumurtlama olmamış gibi görünüyor pik yapmamış, sıvıya dikkat ederek yaptın testleri dimi
aceleden ziyade 30 ve 31 ocakta test yapsaydın muhtemelen o zaman olmuş ve kaçmış, deneme yapma, adet olup bittikten sonra tekrar testlere baslaEvet hep ve aynı saatlerdeben aceleci mi davranıyorum
Kaçıncı günün canım testlerin niye bi koyu bi açık sıvı çok etkiliyor çok almıyorsun inş? Kaç günde bir adet oluyorsun?Pik olmamış ki hiç.Evet hep ve aynı saatlerdeben aceleci mi davranıyorum
Yani piki kesin mi kaçırdım ? Tamam ben diğer ay başlayayım en iyisi gün atlamadanaceleden ziyade 30 ve 31 ocakta test yapsaydın muhtemelen o zaman olmuş ve kaçmış, deneme yapma, adet olup bittikten sonra tekrar testlere basla
Adet biteli 15.gündeyim 40 günde bir adet görüyorum Doğumdan beri. Sabahları çok su içiyorum ama testi hep 2-3 gibi yapıyorum çok az su mu içmem lazımKaçıncı günün canım testlerin niye bi koyu bi açık sıvı çok etkiliyor çok almıyorsun inş? Kaç günde bir adet oluyorsun?Pik olmamış ki hiç.
ben kesinlikle kaçırdığını düşünüyorum, bugün kaçıncı gün?Yani piki kesin mi kaçırdım ? Tamam ben diğer ay başlayayım en iyisi gün atlamadan
öyleyse devam et, adet süren çokmuş, test yapmadan 3 saat önce yarım bardak su içen gerekiyor sadeceAdet biteli 15.gündeyim 40 günde bir adet görüyorum Doğumdan beri. Sabahları çok su içiyorum ama testi hep 2-3 gibi yapıyorum çok az su mu içmem lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?