- 13 Aralık 2019
- 55
- 151
- 8
- 32
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #81.841
Pardon pardon arkadaşa yanlış söyledim adet biteli 10.günümdeyim. Ben başlangıçtan söylemişimben kesinlikle kaçırdığını düşünüyorum, bugün kaçıncı gün?
Kesin günlük yapayım değil miöyleyse devam et, adet süren çokmuş, test yapmadan 3 saat önce yarım bardak su içen gerekiyor sadece
Tabi çok su içmeyeceksin ben 7 de ilk idrara çıkıp sonra 1 bardak su içip 4 saat idrarımı tutup 11 de test yapıyordum sonra aynı şekilde 1de idrara çıkıp 1 bardak su içip 4 saat tutup saat 5 de yapıyordum birdeAdet biteli 15.gündeyim 40 günde bir adet görüyorum Doğumdan beri. Sabahları çok su içiyorum ama testi hep 2-3 gibi yapıyorum çok az su mu içmem lazım
tabi aynen hergün aynı saatte yapman lazım, sen buraya at yaptıkça bakarız bizlerKesin günlük yapayım değil mi
Adetin başından sayacaksın zaten bittiği günden değil.bugün 15. Gündeysen 40 günse döngün belki de kaçırmamışsındır uzun çünkü yapmaya devam et belki yakalarsınPardon pardon arkadaşa yanlış söyledim adet biteli 10.günümdeyim. Ben başlangıçtan söylemişim
Yahu çok sağ olun yatabi aynen hergün aynı saatte yapman lazım, sen buraya at yaptıkça bakarız bizler
Çok teşekkür ederim nasıl olsa deneme ayı ben günlük devam edeyimAdetin başından sayacaksın zaten bittiği günden değil.bugün 15. Gündeysen 40 günse döngün belki de kaçırmamışsındır uzun çünkü yapmaya devam et belki yakalarsın
sen sağol cnmYahu çok sağ olun ya
Aynen canım rica ederim sıvıya ve saatlere dikkat ederek yapmaya devam etÇok teşekkür ederim nasıl olsa deneme ayı ben günlük devam edeyim
Evet cnm kacirmissin gibi duruyor 30 31 yüksek ihtimal pikk mis..Yani piki kesin mi kaçırdım ? Tamam ben diğer ay başlayayım en iyisi gün atlamadan
Okuyalım cnm ben biliyorum ezbere zaten bikere basladinmi 15 .de en fazla ezberliyorsunKeşke toplanıp niyetlendim salati tefriciye okusaydık paylaşıp, diğer dualari yapabiliyoruz kendimiz ama bu çok olduğu için tek başına zor oluyor
Cnm daha var sana inşallah tutmuştur da bu ay sen umut olursun bize yoksa döküldük malumYumurtalamadan 6 gün geçdi değerlendirme gününü saymıyorum.
Ayyy aynennnKalinor ya yemekle birlikte yada gece yatarken için. Yoksa bulantı ve baş ağırlığı yapıyor ben de denedim şimdi sorun yok ..
Ben varım zaten kendime okuya okuya ezberledimKeşke toplanıp niyetlendim salati tefriciye okusaydık paylaşıp, diğer dualari yapabiliyoruz kendimiz ama bu çok olduğu için tek başına zor oluyor
15. Demi ezberliyorsn. Ben 500 de fakan anca biraz ezberledim ama yinede şaşırıyordmOkuyalım cnm ben biliyorum ezbere zaten bikere basladinmi 15 .de en fazla ezberliyorsunkısa kızlar kolay okuyalım bencede çabuk biter
Kız sen at biz hep burdayız. Test yorumlamayı da severizYahu çok sağ olun ya
Ben varım canım bu arada kızlar ıspanakta erkek bebek dıyetı için çok önerılen bir sebzeKendi kendime konuşuyorum
Huhhuuuu kimse yok muuuuu
Sohbet edecek yoldaş aranıyorrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?