Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Adet biteli 15.gündeyim 40 günde bir adet görüyorum Doğumdan beri. Sabahları çok su içiyorum ama testi hep 2-3 gibi yapıyorum çok az su mu içmem lazım
Tabi çok su içmeyeceksin ben 7 de ilk idrara çıkıp sonra 1 bardak su içip 4 saat idrarımı tutup 11 de test yapıyordum sonra aynı şekilde 1de idrara çıkıp 1 bardak su içip 4 saat tutup saat 5 de yapıyordum birde

Pardon pardon arkadaşa yanlış söyledim adet biteli 10.günümdeyim. Ben başlangıçtan söylemişim
Adetin başından sayacaksın zaten bittiği günden değil.bugün 15. Gündeysen 40 günse döngün belki de kaçırmamışsındır uzun çünkü yapmaya devam et belki yakalarsın

Keşke toplanıp niyetlendim salati tefriciye okusaydık paylaşıp, diğer dualari yapabiliyoruz kendimiz ama bu çok olduğu için tek başına zor oluyor
Okuyalım cnm ben biliyorum ezbere zaten bikere basladinmi 15 .de en fazla ezberliyorsun kısa kızlar kolay okuyalım bencede çabuk biter

Kalinor ya yemekle birlikte yada gece yatarken için. Yoksa bulantı ve baş ağırlığı yapıyor ben de denedim şimdi sorun yok ..

Kendi kendime konuşuyorum
Huhhuuuu kimse yok muuuuu
Sohbet edecek yoldaş aranıyorrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…