- 5 Nisan 2017
- 6.442
- 11.324
- 248
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #81.861
Hiç sevmem ıspanakBen varım canım bu arada kızlar ıspanakta erkek bebek dıyetı için çok önerılen bir sebze
Canım vala nolsun doğru düzgün en azından 1.5 aylık dıyetım olsun dıye Mart’ı beklıyorum sabırsızlıklaHiç sevmem ıspanak
Hoş geldin naber ne var ne yok
Vala bende yumurta yıyemedım ıcın çok mutsuzum canımHiç sevmem ıspanak
Hoş geldin naber ne var ne yok
Canım vala nolsun doğru düzgün en azından 1.5 aylık dıyetım olsun dıye Mart’ı beklıyorum sabırsızlıklasen npysn ne zmn baslıcn ovılasyon testlere
Yumurta diyete uygun deil kiVala bende yumurta yıyemedım ıcın çok mutsuzum canım
Ne alemdesin hamilelik nasıl gidiyor ne var ne yok nerelerdesin nie girmiyonGeldimm
Ben geçen ay boyadım saçımı hamilelikte yapamam diye erkenden yaptımYarın da test yapacağım yoksa negatifse evde saçımı boyayacağım bide tüy saratıcı yapacağım
Ben de yapacam Perşembe ev gezmesi var saçım ne hale gelmişBen geçen ay boyadım saçımı hamilelikte yapamam diye erkenden yaptım
Bence ilk haftalar etki etmez ama bilmiyorum yinede bence riske atmaBen de yapacam Perşembe ev gezmesi var saçım ne hale gelmişAzıcık düzeltim sonraki gün testte çıkıyormuş çıldırırım
Hahaahahdaha dur bismillah
Artık yarın varsa çıkar herhalde üff yüreğimizi şişirdi bu ocakBence ilk haftalar etki etmez ama bilmiyorum yinede bence riske atma
Anladım yani bu dua değil tesbih gibi birşey ve 11 kişi mecburmu?Canım 4444 tane okunuyor 11 kişi olsak kişi basi 401 tane falan düşüyor, çok kısa yada uzun değil
Keşke canım ama ümitli deyilim pekCnm daha var sana inşallah tutmuştur da bu ay sen umut olursun bize yoksa döküldük malum
Evet cnm bu. 4444 kere okunacak. Herkes okursa daha çabuk biterKızlar bu duamı toplam 4444 kere okunması gerekiyor ALLAHUMME SALLİ SALÂTEN KÂMİLETEN VE SELLİM SELÂMEN TÂMMEN ALÂ-SEYYİDİNA MUHAMMEDİN ELLEZİ TENHALLÜ BİHİ’L ‘UKADU VE TENFERİCU BİHİ’L-KÜRABU VE TUKDÂ BİHİ’L-HAVÂİCU VE TÜNÂLÜ BİHİ’R-RAĞÂİBU VE HUSNU’L-HAVÂTİMİ VE YUSTESKA’L-ĞAMÂMU Bİ-VECHİHİ’L-KERÎMİ VE ‘ALÂ ÂLİHİ VE SAHBİHİ FÎ-KÜLLİ LEMHATİN VE NEFESİN Bİ-‘ADEDİ KÜLLİ MA’LÛMİN LEK.”
Yok mecbur değil tel başında okuyabilirsin ne kadar çok olursak o kadar çabuk bitiririzAnladım yani bu dua değil tesbih gibi birşey ve 11 kişi mecburmu?
SormaaaaaArtık yarın varsa çıkar herhalde üff yüreğimizi şişirdi bu ocak
Cnm ben ne yumurta beyazı ne sarısı hıcbırsekılde yumurta tuketmıyorum haftasonuna bazen kaçamak yapıyorum arada oglumdada tuketmemıstım bir ay yumurta aşırı asidik olan birseyYumurta diyete uygun deil kiyumurtanın beyazı uygun sadece deil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?