Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Ben senin oğlun olacakmış gibi hissediyorum erkek çocukları erken oynarmış bide birşey sormak istiyorum size elleriniz çok kurumu öu bide ayaklarınız normalden soğuk mu
Tesekkur ederim insallah ellerim kuru deil ama ayaklarim hic isinmiyo normalden daha soguk hamileligimin basindan beriidr bu boyle kizimda hatirliyorum vucut isim cok yuksekti kis ayinda yaniyodum ama bunda hic boyle vucut isimda yukselmedi ayaklarmda isinmadi hep soguk hep soguk bakalm 3 haftaya ogrenerim cinsiyeti de yazarm buraya hepiniz dualarimdasiniz

3 gibi Tekrar yapıcam Canlar, aksine bugün de çok yoğun bir gün. Çalışıyorum bir yandan. Bu kadar erken beklemiyordum. Sanırım yediğim incir ve havuçlardan erken oldu
Evet özellikle incir bence acayip etkili cnm tecrubeyle sabit..✌ hadi hayırlısı böyle şeyler hep yoğun zamanlara denk geliyor geçen ay denemede eşim de bende izin almıştık yani düşün tutmadi bu ay yoğunluğun tam ortasında oldu deneme hayırlısı bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…