Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Kızlar bende erkek bebek için beslenme diyeti yaptım ovulasyon takibi yaptım yakında cinsiyeti öğrenirim bakalım sonuç ne olacak
Kaç aylıksın canım? Ne gibi diyet yaptın? Tek denememi yoksa birkaç mı oldu? Bide pikken mi silikleşince mi değerlendirdin? Rabbim sağ Salim kucağına almayı nasip etsin canım

Kaç aylıksın canım? Ne gibi diyet yaptın? Tek denememi yoksa birkaç mı oldu? Bide pikken mi silikleşince mi değerlendirdin? Rabbim sağ Salim kucağına almayı nasip etsin canım
Canim internette yazıyor zaten diyet günde bir muz yiyordum ph yüksek şeyler tuketiyordum asitli şeyler yemedim yumurtanın çatlamasindan tahminimce 12 veya 20 saat önce falan ilişki oldu ama bana bebeğim kız gibi geliyor hayırlısı sağlıklı olsun bu daha önemli ilk çocuğum ama ailemde hiç erkek çocuk yok bu yüzden istiyordum

Sonucu mutlaka paylaş canım hayırlı evlatmışsın inşallah

Hımm anladım canım Rabbim gönlüne göre versin inşaAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…