- 6 Mart 2019
- 2.909
- 5.140
- 88
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #83.741
Canim siviya dikkat et 2 3 saatte bir test yap. T cizgisi birazcik acilmaya baslayinca iliski olsun.Çok teşekkür ederim.Bu akşam pik oldu. Denemeyi bu akşam mı yoksa yarın mı yapmalı test pik devam etmezse?
Tamam öyle yapayım. Çok teşekkürler tekrardanCanim siviya dikkat et 2 3 saatte bir test yap. T cizgisi birazcik acilmaya baslayinca iliski olsun.
Gönlündeki nasip olsun inşallah, bol şanslarTamam öyle yapayım. Çok teşekkürler tekrardan
Teşekkürler, amin hepimizin gönlündeki olsun inşallah.Gönlündeki nasip olsun inşallah, bol şanslar
Aminn inşallahTeşekkürler, amin hepimizin gönlündeki olsun inşallah.
Rica ederim canim.Tamam öyle yapayım. Çok teşekkürler tekrardan
Tamam.Rica ederim canim.
Rabbim gonlundekini omrune hayirli eylesin insAllah.
Bu arada testi yaparken arada ki beklemelerde uyuma, uyku testi etkiler canim
İki testi yanyana koyup atabilir misin canimTamam.4 saat sonra tekrar ettim testi aşağıdaki gibi çıktı. Ama ilk gönderdiğim testle birlikte yoğun bir akıntım da geldi yumurta akı kıvamında. Önceki günlerden daha yoğun. Deneme olmalı mı sizce?
Sağdaki 1., soldaki 2. yaptığım. Aralarında 4 saat var.İki testi yanyana koyup atabilir misin canim
Testin açılmaya baslamis , ben yerinde olsam deneme yaparım suanSağdaki 1., soldaki 2. yaptığım. Aralarında 4 saat var.
Yaa.Testin açılmaya baslamis , ben yerinde olsam deneme yaparım suan
Evet açılıyor canım ben de olsam deneme yaparımSağdaki 1., soldaki 2. yaptığım. Aralarında 4 saat var.
Rica ederim cnm, sıvı almamaya dikkat et yine, denemeden sonra yine test yap olur mu, buralarda olursak bakalım insallahYaa.Tamam çok teşekkür ederim. Bu saatte yardımcı oluyorsunuz ne kadar teşekkür etsem az.
Çooookk teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız.Evet açılıyor canım ben de olsam deneme yaparımeşine sert kahve , eşin bölgesel soğuk duş, namaz dua, sağa yatmayı unutma inş gönlündeki olur canım
Canim testin acilmaya baslamis.Sağdaki 1., soldaki 2. yaptığım. Aralarında 4 saat var.
Rabbim rast getirsin insAllahTamamdır.
Rica ederim canım oyalanma git duanı namazını yap Rabbim rast getirsinÇooookk teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız.
Tamamdır.Rica ederim cnm, sıvı almamaya dikkat et yine, denemeden sonra yine test yap olur mu, buralarda olursak bakalım insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?