- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #83.761
Aslında bu haftalarda bıle tahmınde bulunurlar neler yedin içtin cnm dıyetınde ovilasyonda t pik olup siliklesıncemi ilişki oldu
[/QUOTE canim ben zaten yumurtamın çatladığı günü anlıyorum ağrım oluyor 2 gün t çizgisi köyü oldu ben 2.gun gece yaptım sabah siliklesmisti haftaya dr gidecem bakalım sağlık daha önemli ama ailem de hiç erkek yok neredeyse ablalarımın çocukları bile kiz
Işin rast gitmiştir inşallah tam denemelik testinSağdaki 1., soldaki 2. yaptığım. Aralarında 4 saat var.
Kesinlikle açılma var , T cizgisinde solma varBen açıldığını anlamadim allah allah
Rabbim gönlüne göre versinTamamdır.
Bugun mu adet oldun canimKızlar selamlarBen 10 şubatta deneme yapmıştım. Olmadı adet oldum. Hem de normalden 1 hafta önce. Bu ay da başınızı ağrıtmaya geliyorum
Gordum canim. Yazdim bende sanaDün oldum ben de sana yazıyordum
Rabbim rast getirsin insAllah
İnşallah deneme oldu bakalım hayırlısı. Sabah 11’de tekrarladım testi epey silinmiş T çizgisi. İş yerindeym yapıp çantaya atmıştım azıcık dağılmış ama silindiği belli değil mi?Işin rast gitmiştir inşallah tam denemelik testinmaşallah..✌gönlündeki gibi olsun umarım..
Evet cnm zamanlama çok güzel oldu emin ol, Rabbim gönlüne göre versin insallahİnşallah deneme oldu bakalım hayırlısı. Sabah 11’de tekrarladım testi epey silinmiş T çizgisi. İş yerindeym yapıp çantaya atmıştım azıcık dağılmış ama silindiği belli değil mi?
Bir de sabahtan beri kasık ve bel ağrım yoğun diğer aylarda böyle hissetmedim hiç.
1 yıldır uğraşıyoruz 2. bebek için. İlk defa bu kadar detaylı takip ettim. Kısmet bakalım.
Evet canim silinmis. InsAllah tuttugunun habercisidir o agrilarinİnşallah deneme oldu bakalım hayırlısı. Sabah 11’de tekrarladım testi epey silinmiş T çizgisi. İş yerindeym yapıp çantaya atmıştım azıcık dağılmış ama silindiği belli değil mi?
Bir de sabahtan beri kasık ve bel ağrım yoğun diğer aylarda böyle hissetmedim hiç.
1 yıldır uğraşıyoruz 2. bebek için. İlk defa bu kadar detaylı takip ettim. Kısmet bakalım.
İnşallahEvet canim silinmis. InsAllah tuttugunun habercisidir o agrilarin
Hayırlısı olsun cnm evet silinme var zamanlaman gayet iyi oldu..ins tutunur da emeklerinin karşılığını alirsinİnşallah deneme oldu bakalım hayırlısı. Sabah 11’de tekrarladım testi epey silinmiş T çizgisi. İş yerindeym yapıp çantaya atmıştım azıcık dağılmış ama silindiği belli değil mi?
Sanırım @azraam17 ve bende arkandan geliyoruz cnm çıkmadı gebelik çünkü.. ama hala adet de yok..bekliyoruzKızlar selamlarBen 10 şubatta deneme yapmıştım. Olmadı adet oldum. Hem de normalden 1 hafta önce. Bu ay da başınızı ağrıtmaya geliyorum
Malesef. KısmetSanırım @azraam17 ve bende arkandan geliyoruz cnm çıkmadı gebelik çünkü.. ama hala adet de yok..bekliyoruz
Aynı durum benimde başıma geldi, testler pik ken yumurta yok denecek kadar küçük demişti doktor, deneme yapmadım o ay, görmemiş olabilir mi bilmiyorum ama yumurta takibinde vajinal üst daha garanti oluyorHayırlı akşamlar hanımlar. Bugün 14. Günüm adetlerim çok düzenlidir ve hep 13. Yada 14. Gun yumurtlarim. doktora gittim ve yumurtan oluşmamış dedi. Az önce test yaptım ve pik olmak üzere. Devlet doktoruydu ve karindan ugs ile bakti. Sizce görmemiş olabilir mi yumurtayı. Ve siz olsanız teste göre deneme yaparmiydiniz yoksa bu ayi es mi geceyim. Erkek bebek icin uğraşıyorum bu arada
Yinede deneme yapayim mi sence peki. Benim yum yok dedi gelişmemiş filan demedi. Testlere de güveniyorum aslında kac gündür silikti bugün tam gününde koyulasti. Ay stres oldum iyiceAynı durum benimde başıma geldi, testler pik ken yumurta yok denecek kadar küçük demişti doktor, deneme yapmadım o ay, görmemiş olabilir mi bilmiyorum ama yumurta takibinde vajinal üst daha garanti oluyor
Etkilemek istemem canım seni , ama ben yapmadığıma çok pişman oldumYinede deneme yapayim mi sence peki. Benim yum yok dedi gelişmemiş filan demedi. Testlere de güveniyorum aslında kac gündür silikti bugün tam gününde koyulasti. Ay stres oldum iyice
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?