Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518

Rabbim rast getirsin insAllah
Işin rast gitmiştir inşallah tam denemelik testin maşallah..✌gönlündeki gibi olsun umarım..
İnşallah deneme oldu bakalım hayırlısı. Sabah 11’de tekrarladım testi epey silinmiş T çizgisi. İş yerindeym yapıp çantaya atmıştım azıcık dağılmış ama silindiği belli değil mi?
Bir de sabahtan beri kasık ve bel ağrım yoğun diğer aylarda böyle hissetmedim hiç.
1 yıldır uğraşıyoruz 2. bebek için. İlk defa bu kadar detaylı takip ettim. Kısmet bakalım.

Eklentiler

• 42A6A20F-58E6-4E4A-80AF-DA2F81199E2D.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 82
Evet cnm zamanlama çok güzel oldu emin ol, Rabbim gönlüne göre versin insallah

Evet canim silinmis. InsAllah tuttugunun habercisidir o agrilarin

Hayırlısı olsun cnm evet silinme var zamanlaman gayet iyi oldu..ins tutunur da emeklerinin karşılığını alirsin

Kızlar selamlar Ben 10 şubatta deneme yapmıştım. Olmadı adet oldum. Hem de normalden 1 hafta önce. Bu ay da başınızı ağrıtmaya geliyorum
Sanırım @azraam17 ve bende arkandan geliyoruz cnm çıkmadı gebelik çünkü.. ama hala adet de yok..bekliyoruz

Hayırlı akşamlar hanımlar. Bugün 14. Günüm adetlerim çok düzenlidir ve hep 13. Yada 14. Gun yumurtlarim. doktora gittim ve yumurtan oluşmamış dedi. Az önce test yaptım ve pik olmak üzere. Devlet doktoruydu ve karindan ugs ile bakti. Sizce görmemiş olabilir mi yumurtayı. Ve siz olsanız teste göre deneme yaparmiydiniz yoksa bu ayi es mi geceyim. Erkek bebek icin uğraşıyorum bu arada

Aynı durum benimde başıma geldi, testler pik ken yumurta yok denecek kadar küçük demişti doktor, deneme yapmadım o ay, görmemiş olabilir mi bilmiyorum ama yumurta takibinde vajinal üst daha garanti oluyor

Aynı durum benimde başıma geldi, testler pik ken yumurta yok denecek kadar küçük demişti doktor, deneme yapmadım o ay, görmemiş olabilir mi bilmiyorum ama yumurta takibinde vajinal üst daha garanti oluyor
Yinede deneme yapayim mi sence peki. Benim yum yok dedi gelişmemiş filan demedi. Testlere de güveniyorum aslında kac gündür silikti bugün tam gününde koyulasti. Ay stres oldum iyice

Yinede deneme yapayim mi sence peki. Benim yum yok dedi gelişmemiş filan demedi. Testlere de güveniyorum aslında kac gündür silikti bugün tam gününde koyulasti. Ay stres oldum iyice
Etkilemek istemem canım seni , ama ben yapmadığıma çok pişman oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…