- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #83.781
Aslinda bende öyle düşünüyorum canim ya. Kac aydır takip yapıyorum hep gününde koyulasti testlerim. Görmemiş olabilir mi diye düşünüyorum.Etkilemek istemem canım seni , ama ben yapmadığıma çok pişman oldum
Canım inanki doktordan çok testlere güveniyorum, mesela bugün benim deneme günüm doktor ilişki bugün olsun dedi, ama testim halen silik pik olmuyor bende ne yapacağımı şaşırdım, sende valla eminsen yap gitsin, çektiğimiz çile ye bakAslinda bende öyle düşünüyorum canim ya. Kac aydır takip yapıyorum hep gününde koyulasti testlerim. Görmemiş olabilir mi diye düşünüyorum.
Bence takibine güven değerlendir derim.. sonuçta en iyi sen bilirsin kendini.. dr maalesef çok kafa karıştırıyor..olmayan yumurtanın testi giderek koyulasmaz ki..hep silik çıkar..dert etme kendine..deneme yap bence✌ tabiki testini takip ederek yine..Aslinda bende öyle düşünüyorum canim ya. Kac aydır takip yapıyorum hep gününde koyulasti testlerim. Görmemiş olabilir mi diye düşünüyorum.
Cnm belki yumurta bi tık daha büyüyecek o yüzden test silik olabilir.. devam et lütfen gece de olabilir sabaha karşı da..Canım inanki doktordan çok testlere güveniyorum, mesela bugün benim deneme günüm doktor ilişki bugün olsun dedi, ama testim halen silik pik olmuyor bende ne yapacağımı şaşırdım, sende valla eminsen yap gitsin, çektiğimiz çile ye bak
Cnm belki yumurta bi tık daha büyüyecek o yüzden test silik olabilir.. devam et lütfen gece de olabilir sabaha karşı da..
Canım bir arkadaşım da doktor takibi yapıyordu aynı zamanda test takibiyle. Doktor hep yanlış yönlendiriyordu deneme günü konusunda. Hiç testle uymuyorduCanım inanki doktordan çok testlere güveniyorum, mesela bugün benim deneme günüm doktor ilişki bugün olsun dedi, ama testim halen silik pik olmuyor bende ne yapacağımı şaşırdım, sende valla eminsen yap gitsin, çektiğimiz çile ye bak
Bende aynı durumdayım şuan, hangisine güvencez yaCanım bir arkadaşım da doktor takibi yapıyordu aynı zamanda test takibiyle. Doktor hep yanlış yönlendiriyordu deneme günü konusunda. Hiç testle uymuyordu
Aynen canım pik olunca ve hafif siliklesme gorunce denicem Allah a emanet.. yumurta yoksa zaten hamilelik olmaz diye düşünüyorum.Bence takibine güven değerlendir derim.. sonuçta en iyi sen bilirsin kendini.. dr maalesef çok kafa karıştırıyor..olmayan yumurtanın testi giderek koyulasmaz ki..hep silik çıkar..dert etme kendine..deneme yap bence✌ tabiki testini takip ederek yine..
Sagol canim aynen bende testle hareket edicem@Vuslat46 cnm ben testlerın guvenılır olduğunu düşünüyorum
Sanırım @azraam17 ve bende arkandan geliyoruz cnm çıkmadı gebelik çünkü.. ama hala adet de yok..bekliyoruz
Erken yumurtlama olursa olur yada adetle atılmayan yumurta olursa öyle olur, takip etmek lazimKızlar merhaba birşey sormak istiyorum adetin bittiği günki ilişkilerde gebe kalanların erkek bebek doğurma olasiliginin dah yüksek oldgunu duydum bu konu hakkında bilgisi olan varmı
Valla ben de bu ay doktor takibi ve test yaptım doktor deneme yap dedi yapmadım çünkü testim pik değildi.. testlerle kendi kendini takip en iyisi benceCanım bir arkadaşım da doktor takibi yapıyordu aynı zamanda test takibiyle. Doktor hep yanlış yönlendiriyordu deneme günü konusunda. Hiç testle uymuyordu
Bir daha gitmiyecem doktora vallahi testle takip en iyisi. Regl bittikten sonra test yapıyoruz hiçte öyle yerli yersiz kolaylaştığını gormedim. Bişey var ki bu hormon yükseliyorValla ben de bu ay doktor takibi ve test yaptım doktor deneme yap dedi yapmadım çünkü testim pik değildi.. testlerle kendi kendini takip en iyisi bence
Anladım.cnm şuan regkllim.5gunu de bitince düşünüyorum denemeyi ama ne kadar şansm olur bilmiyorumErken yumurtlama olursa olur yada adetle atılmayan yumurta olursa öyle olur, takip etmek lazim
Valla ben de bu ay doktor takibi ve test yaptım doktor deneme yap dedi yapmadım çünkü testim pik değildi.. testlerle kendi kendini takip en iyisi bence
[/QUOT
Sana bi öneri o zaman canım adetin bittigi gün ovulasyon testi yap gün boyu pik görürsen deneme yap, yoksa yapma riske atmaAnladım.cnm şuan regkllim.5gunu de bitince düşünüyorum denemeyi ama ne kadar şansm olur bilmiyorum
Bence arkadaşların dediği gibi adet bitimi yum olursa erkek olur. Yoksa riske atma canim yumurtlama günü olsunKızlar merhaba birşey sormak istiyorum adetin bittiği günki ilişkilerde gebe kalanların erkek bebek doğurma olasiliginin dah yüksek oldgunu duydum bu konu hakkında bilgisi olan varmı
Peki tek ilişkimi yoksa gün aşırı mi acaba kizlar erkek bebek icinBence arkadaşların dediği gibi adet bitimi yum olursa erkek olur. Yoksa riske atma canim yumurtlama günü olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?